Workshops & seminars

Hier staat alle belangrijke informatie overzichtelijk voor u op een rij: welke onderwerpen we behandelen, wie de presentatie geeft en waar en wanneer de volgende evenementen plaatsvinden.

Workshop ‘Haal het maximale uit je foto’ met Evely Duis

28 september 2022


Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Prijs: € 89 (lunch inbegrepen)
Locatie: EIZO Academy, Eindhoven
Docent: Evely Duis

Max. aantal deelnemers: 10

 

Inschrijven


Inhoud webinar

Je hebt een mooie foto gemaakt, maar hoe haal je hier het maximale uit? Hier komt meer bij kijken dan alleen het nabewerken.

Evely geeft creatieve tips om het maximale uit je beeld te halen tijdens de shoot, maar ook bij de nabewerking met Lightroom en Photoshop. Daarnaast legt ze beknopt de verschillende kleurruimtes uit en het belang van een monitor.

Na de theorie gaan we lekker aan de slag in de fotostudio om de besproken tips toe te passen!


Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen!

Docent: Evely Duis

Website - evely.nl

Evely Duis (1994) studeerde in 2014 Cum Laude af aan Sint Lucas in de richting fotografie. Daar leerde ze verschillende takken van fotografie kennen en in september 2014 begon ze aan haar tweede fotografieopleiding. De professionele bachelor in fotografie op de Narafi-campus in Brussel. Hier studeerde ze in juni 2017 Cum Laude af.

Evely Duis staat bekend om haar streven naar perfectie en het realiseren van ideeën. Haar werk bestaat voornamelijk uit conceptuele mode en portretten. Daarnaast beschikt ze over technische vaardigheid in photoshop en lichtvormen. Ze is ook een commerciële fotograaf met aanbevolen fotografiewerk voor bedrijven, merken en producten.

Sinds 2018 heeft ze haar eigen fotostudio en werkruimte. Evely is Canon, Profoto en EIZO Ambassador.

Webinar ‘Kleurbeheer en kalibratie met Patrick’

23 juni 2022


Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Prijs: Gratis
Locatie: Go To Webinar 
Docent: Patrick Lemmens

Inschrijven (GoTo webinar)

 

Inhoud webinar

Het blijft een lastig onderwerp: kleurbeheer. Tijdens dit webinar geeft Patrick uitleg over kleurbeheer en waarom dit belangrijk is. Hij zal dieper in gaan op de kleurruimtes, softproofing en het kalibreren van een EIZO monitor met de ColorNavigator software. Daarnaast meer informatie over onze ColorEdge monitoren, hoe je deze aansluit en instelt en tips voor de inrichting van de werkplek.

Spreker: Patrick Lemmens, Product Specialist bij EIZO

Patrick is al ruim 20 jaar werkzaam bij EIZO. Na zijn technische opleiding heeft hij bij enkele technische bedrijven gewerkt. Sinds 2002 werkt hij bij EIZO en heeft hij veel kennis opgedaan over onze monitor en onder andere kleurbeheer. Hij woont al heel zijn leven in Eindhoven, is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen.

Workshop Portret Fotografie met Pascal Vandecasteele

14 juli 2022

Tijd: 10:00-16:00

Prijs: € 89 (lunch inbegrepen)

Locatie: EIZO Academy, Eindhoven

Docent: Pascal Vandecasteele

Max. aantal deelnemers: 10

Inschrijven

Inhoud workshop

Wil jij ook graag creatieve portretfoto's leren maken in een fotostudio?

Leer je angsten voor studioverlichting te overwinnen terwijl Pascal Vandecasteele je bij elke stap helpt om al zijn kennis te delen in deze workshop. Tijdens deze workshop portretfotografie leer je alles over de technieken die nodig zijn om een mooie portretfoto te maken. We beginnen eerst met de theorie en daarna gaan we in de fotostudio aan de slag!

Zo leer je werken met verschillende lichtopstellingen en lichtbronnen en gebruik te maken van diverse accessoires en lichtvormers.

Docent: Pascal Vandecasteele

Websitehttps://www.since1965.be/nl/home

De Belg Pascal Vandecasteele heeft in zijn leven al heel wat baantjes gehad. Hij werkte lange tijd in de kledingindustrie. Maar hij heeft ook een restaurant gehad. Lange tijd was fotografie slechts een hobby die geleidelijk meer en meer ruimte innam en uiteindelijk binnen enkele maanden zijn hoofdberoep werd. Vandecasteele heeft vandaag een studio in Antwerpen en is actief in de hele Benelux. "Ik ben ontzettend nieuwsgierig, leer graag bij en verveel me waanzinnig snel," legt Vandecasteele uit. Daarom heeft Vandecasteele, een autodidactisch fotograaf, zich niet op één enkel fotografisch onderwerp vastgelegd, maar bestrijkt hij een grote verscheidenheid van gebieden.