Optimale kwaliteitscontrole van monitoren in uw ziekenhuis

Professionele kwaliteitscontrole  oplossing voor meer zekerheid

Voor veel ziekenhuizen is het inrichten en onderhouden van een server voor de  kwaliteitscontrole van monitoren een aanzienlijke investering. EIZO verzorgt voor u de installatie en hosting van de webserver voor een efficiënte, centrale controle van alle aangesloten monitoren.

Optimal Quality Control of Monitors in Your Hospital

Zorgeloze Web Hosting

In plaats van het installeren en inrichten van uw eigen management server met RadiNET Pro in uw ziekenhuis, zal EIZO de server voor u hosten. Zo kunt u alle RadiNET Pro-functies gebruiken om alle aangesloten monitoren centraal te beheren met RadiNET Pro Webhosting en bespaart u op de initiële kosten en het werk dat het opzetten van de server met zich meebrengt, evenals op de middelen die nodig zijn voor het onderhoud ervan.

Meer informatie over RadiNET Pro

Blijf Up to Date met status notificaties

Wanneer de schermomstandigheden van een monitor veranderen of aanpassingen nodig zijn, wordt er een e-mailbericht naar de beheerder gestuurd. Zo zijn beheerders altijd op de hoogte van de monitorstatus.

Beveiligde toegang

Door gebruik te maken van gateway-software wordt een beveiligde internetverbinding geboden aan de ingang van het intramurale netwerk en het externe netwerk.

Beheer via mobiele apparaten

Systeembeheerders hebben altijd toegang tot de RadiNET Pro Webhosting server, vanaf elke locatie waar hun mobiele apparaat met internet verbinding heeft. Dit helpt administratief personeel om op afstand te werken, bespaart tijd en kosten van bezoeken ter plaatse en verbetert de snelheid van de kwaliteitscontrole-workflow.

Compatibel met alle moderne RadiForce-monitoren
RadiForce lineup
Hebt u nog vragen?

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste model.
Neem nu contact met ons op

EIZO Healthcare-referenties

Veel klanten maken al gebruik van EIZO RadiForce-oplossingen.
Naar de referenties