Efficiënt beheer met uitgebreid dashboard

Met de Dashboard functie kunt u in één oogopslag de operationele status van alle RadiForce monitoren in de faciliteit controleren en de apparaten beheren. De gegevens worden gepresenteerd in een uitgebreid grafisch formaat, zodat beheerders de informatie snel kunnen beoordelen en de RadiForce-monitoren efficiënt kunnen beheren.

RadiNetPro Dashboard

Kwaliteitsmanagement voor alle monitoren in het ziekenhuis

In ziekenhuizen is het in stand houden van de kwaliteitscontrole van een groot aantal monitoren complex en uiterst tijdverslindend. EIZO biedt een gecentraliseerd beheer van de op het ziekenhuisnetwerk aangesloten client-monitoren, waardoor de bewaking van de kwaliteitsborgingsprocessen efficiënter wordt.

RadiNET Pro

Gecentraliseerd monitormanagement

RadiNET Pro maakt centraal remote beheer via het netwerk van het ziekenhuis mogelijk van alle client-PC-monitoren met geïnstalleerde RadiCS-software. Aangezien het een webgebaseerde toepassing is, kunnen beheerders kwaliteitsborgingsprocessen vanaf overal in de kliniek via de webbrowser probleemloos uitvoeren.

Tijdbesparende remote kalibratie

Kwaliteitsborgingsopdrachten, zoals controleren en kalibreren met de geïntegreerde frontsensor (IFS), kunnen “remote” op afstand worden uitgevoerd. Dit reduceert aanzienlijk de benodigde tijd en het benodigde werk voor de gebruikers en beheerders die met de kwaliteitsborging belast zijn.

Remote Calibration

Virtuele desktopinfrastructuur

Om de werkefficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en plaats te besparen, komen desktops in de medische sector steeds vaker voor. Met RadiNET Pro is het mogelijk om client-monitoren centraal vanuit een virtuele desktopinfrastructuur te beheren.

Virtual Desktop Infrastructure

Uniform inventarisbeheer

De inventarisgegevens, zoals modelnaam en gebruikstijd van RadiForce-monitoren en monitoren van de FlexScan EV-reeks die gebruikt worden om patiëntgegevens weer te geven, kunnen met RadiNET Pro weergegeven worden. Informatie, zoals de aangesloten PC en de grafische kaart, de medische instelling en de installatieplaats, kan eveneens geregistreerd worden. Door het omwisselen van monitoren met lange gebruikstijden met monitoren die korte gebruikstijden hebben, kan bijvoorbeeld het apparaatgebruik effectiever gemaakt worden.

Bovendien kunnen beheersregels met behulp van een intuïtieve beeldschermassistent vastgelegd worden om de werkwijze van de monitoren in verschillende groepen en instellingen te optimaliseren.

Unified Asset Management

Instelling op afstand per groep

Naast het plannen van de monitorkalibratie en de afname- en constantheidscontrole kunnen instellingen voor de Backlight Save en Monitor Power Switch, afhankelijk van de situatie van de betreffende instelling, via een groepsrichtlijn voor meerdere apparaten in een enkele procedure vastgelegd worden. Deze groepsrichtlijn kan met behulp van een intuïtieve beeldschermassistent, afhankelijk van de instelling of afdeling, vastgelegd worden.

Gruppenrichtlinien

Veilig groepsbeheer

Om een groepsrichtlijn effectief te gebruiken, zijn niet alleen de instellingen van de richtlijn van belang, maar ook de betrouwbaarheid van de toepassing ervan. Bij de installatie van een nieuwe client-monitor hoeft de richtlijn niet handmatig op iedere monitor worden toegepast, aangezien de geconfigureerde groepsrichtlijn met RadiNET Pro automatisch op nieuwe monitoren geïnstalleerd wordt. Daardoor verloopt het monitorbeheer automatisch volgens de vooraf vastgelegde richtlijn.

Beheert 8000 monitoren

Volledige uitgebreid is RadiNET Pro in staat om het totale klinieknetwerk met max. 8000 monitoren ingeschakeld tot max. 1000 workstations te beheren - van diagnostische monitoren tot en met KIS/RIS-monitoren.

Waarschuwingsmeldingen

Als de beeldkwaliteit van een monitor een controle nodig maakt, wordt een automatische melding naar een bepaald e-mailadres gestuurd.

Verslagfunctie

Gedetailleerde informatie over iedere monitor wordt op aanvraag samengevat in een verslag. Dit bevat informatie over de datum van ingebruikname, meetresultaten van kalibraties alsmede gegevens van afname- en constantheidscontroles. Gewoon afdrukken ter documentatie. Documentatie van meerdere monitoren kan in een werkstap opgesteld en afgedrukt worden.

Overige eigenschappen

  1. Vooruitplanning van nieuwe aankopen van monitoren
  2. Remote upgrade van de RadiCS-software
  3. CSV-bestandsexport

De ideale aanvulling

De optionele EIZO-software RadiCS voor het garanderen van de beeldkwaliteit maakt uitgebreid onderhoud en uitgebreide controle van monitoren mogelijk en kan alle taken aan; van kalibratie via afname- en constantheidscontrole tot archivering.

Meer informatie over de RadiCS-software (optioneel verkrijgbaar)

Print tabel
Specificaties RadiNET Pro
Max. aantal te beheren monitoren 8000 monitoren
Ondersteunde talen Duits, Engels, Frans, Japans, Chinees
Vereisten voor de beheerders-PC:
Ondersteunde webbrowsers Microsoft Windows Internet Explorer 11.0
Google Chrome 68.0
Microsoft Edge 42.1
Min. resolutie 1024 x 768
Serververeiste:
Besturingssystemen Windows Server 2016 Standard
Windows Server 2012 R2 Standaard
Windows 10 (Fall Creators Update/April 2018 Update Pro/Enterprise 64 Bit)
Windows 10 SP1 (64 bits)
Windows 7 SP1 Professional/Enterprise/Ultimate
Windows 7 SP1 (64 bits)
Databases SQL Server 2016 Standard SP1/Express Edition SP1
SQL Server 2014 Standard SP1/Express Edition SP1
Geheugen harde schijf minimaal 150 GB
Werkgeheugen minimaal 4 GB
Hebt u nog vragen?

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste model.
Neem nu contact met ons op

EIZO Healthcare-referenties

Veel klanten maken al gebruik van EIZO RadiForce-oplossingen.
Naar de referenties