Opmerking

Om Screen InStyle te kunnen gebruiken, moet de monitor via een USB-kabel op de PC worden aangesloten. Bij het gebruik van meerdere beeldschermen moeten de monitoren onderling worden verbonden via USB-kabels.

Power Management met verschillende monitoren

Power Management voor meerdere monitoren met Screen InStyle
Slechts één monitor in- of uitschakelen is voldoende. Alle aangesloten beeldschermen worden ook automatisch bestuurd.

Via de Power-knop van een monitor worden alle aangesloten monitoren automatisch in- of uitgeschakeld. Zie wordt energie besparen heel eenvoudig.

Bij monitoren met aanwezigheidssensor wisselen alle monitoren naar de stand-bymodus, wanneer u niet aanwezig bent.

Synchronisatie van monitorinstellingen

Synchronisatie van monitorinstellingen met Screen InStyle
De beeldscherminstellingen van een monitor worden aan aangesloten monitoren doorgegeven.

Met Screen InStyle kunnen de instellingen van één monitor in een opstelling met meerdere monitoren probleemloos worden toegepast op alle monitoren.

De kleurmodus, kleurtemperatuur of de automatische helderheidsaanpassing van een monitor worden aan alle aangesloten monitoren overgedragen. Als monitoren per USB-C-daisy-chain aan elkaar gekoppeld zijn, worden bovendien alle wijzigingen automatisch op alle monitoren weergegeven. Dat bespaart tijd bij de configuratie en verzekert een monitoroverkoepelende, consequente kleurstelling.

Colour Briefcase: overal toegang tot uw eigen instellingen

Neem uw individuele instellingen met u mee als u uw laptop of tablet op wisselende werkplekken aansluit op een moderne EIZO-monitor. Uw instellingen worden automatisch overgenomen als u uw laptop met een USB-C-kabel aansluit op een monitor die Screen InStyle ondersteunt. Zo profiteert u op kantoren met wisselende bureaus of bij het thuiswerken van meer comfort en kunt u efficiënter aan de slag.

Signaalingang en kleurmodus via een sneltoets selecteren

Een andere handige functie is de mogelijkheid om de signaalingang via een sneltoets of toetsencombinatie te selecteren wanneer er meerdere PC’s op een monitor zijn aangesloten.

Op deze manier kunt u bijvoorbeeld tegelijkertijd met uw notebook en PC op één monitor werken en eenvoudig tussen beide apparaten omschakelen. Afhankelijk van de monitor werkt dat zelfs bij het gebruik van Picture-by-Picture of Picture-in-Picture.

Ook de kleurmodus kan snel worden gewisseld via een sneltoets of toetsencombinatie.

Eingangssignal per Hotkey auswählen mit ScreenInStyle
Gemakkelijk omschakelen tussen twee aangesloten pc's.
ScreenInstyle: Einrichtung der Signalauswahl
Selectie van signaalingang configureren.

Minder blauw licht

Screen InStyle omvat de functie ‘Circadian Dimming’, die de kleurtemperatuur van de monitor verlaagt naarmate de dag vordert. Deze aanpassing vindt plaats met tussenpozen van 30 minuten en is hierdoor niet waarneembaar of storend voor de gebruiker.

Tegen de avond vermindert de functie automatisch de hoeveelheid blauw licht, waardoor de potentiële impact op uw natuurlijke bioritme en slaappatroon afneemt.

Screen InStyle: de functie ‘Circadian Dimming’
De kleurtemperatuur van de monitor wordt verlaagd naarmate de dag vordert.
Screen InStyle: Screenshot "Circadian Dimming"
‘Circadian Dimming’ kan naar wens worden geconfigureerd.

Automatische kleurmodus

Met de automatische kleurmodus kunt u een specifieke weergavemodus toewijzen aan afzonderlijke toepassingen. Zodra u een toepassing opent, schakelt het beeldscherm automatisch over naar de daarvoor ingestelde modus.

Wanneer u bijvoorbeeld een tekstverwerkingsprogramma gebruikt, schakelt de monitor meteen over naar de Paper-modus. Op deze manier worden uw ogen ontzien en wordt de hoeveelheid blauw licht verminderd. Voor het bewerken van foto’s kunt u bijvoorbeeld de sRGB-modus instellen.

ScreenInStyle: Auto ColorMode
Als u de monitor wilt gebruiken voor het bewerken van foto’s in de sRGB-modus of voor het werken met Word-bestanden in de Paper-modus, dan zorgt de software ervoor dat de weergavemodus automatisch op het juiste moment wordt gewijzigd.
ScreenInStyle: Screenshot Auto Color Mode
Wijs een specifieke weergavemodus toe aan afzonderlijke toepassingen.

Handleiding voor Windows

Screen InStyle wordt automatisch aan het Configuratiescherm van Windows gekoppeld. Wijzigingen die u in het programma aanbrengt, worden automatisch overgenomen in het Configuratiescherm. De instellingen kunnen in een opstelling met meerdere monitoren bovendien worden toegepast op alle monitoren.

Specificaties

Print tafel
Compatibele monitoren EV3895, EV3285, EV3237, EV2795, EV2785, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360
Compatibele besturingssystemen Windows 10 (32-bit, 64-bit), Windows 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows 7 SP1 (32-bit, 64-bit)
PC USB-interface
Download
  • Screen InStyle

    Met de software van EIZO kunt u eenvoudig alle instellingen voor uw monitor beheren, ook in een opstelling met meerdere monitoren: voeding, kleur, helderheid en nog veel meer.