Comfortlicht voor ColorEdge-monitoren in creatieve en donkere werkruimten

Geeft de ogen rust

Creatieve werkruimten worden vaak donker gehouden om te voorkomen dat er hinderlijk reflecterend of gekleurd licht op de monitor valt. In het donker zijn donkere scènes en contrasten ook beter te zien.

Wie echter lange tijd in een donkere omgeving naar een felle monitor kijkt, kan zijn ogen overbelasten. Bovendien zijn in zo'n omgeving documenten of andere hulpmiddelen op de monitor slecht zichtbaar.

RadiLight kan aan de achterkant van ColorEdge-monitoren worden bevestigd en werpt licht op wat er achter het scherm staat. Daardoor wordt het contrast tussen scherm en achtergrond minder groot, zonder dat het beeld op de monitor aan zichtbaarheid inboet.

Flikkervrij

Vanwege de manier waarop de helderheid op LED-backlights is geregeld, zien sommigen flikkeringen op hun monitor die vermoeide ogen veroorzaken. Met technologie die is gebaseerd op de dimregeling van EIZO's met LED uitgeruste monitors, zoals de FlexScan EV-reeks, is de RadiLight een flikkervrije verlichtingsoplossing die belasting van de ogen vermindert.

RadiLight bevestigen

RadiLight kan aan de achterkant van de monitorvoet worden bevestigd en neemt daardoor geen belangrijke bureauruimte in. Het systeem ontvangt stroom via de USB-poort van de monitor, waardoor het in een handomdraai klaar voor gebruik is.

Handig bureaulampje

RadiLight is ook voorzien van handig bureaulampje waarmee u documenten op uw bureau beter kunt bekijken of uw toetsenbord of andere randapparatuur goed in het zicht houdt.

Handige aan-uitfunctie

U kunt RadiLight Area en RadiLight Focus met een druk op de knop in- of uitschakelen, wanneer u maar wilt.

Schaalbare helderheid

U kunt de helderheid van de backlight op tien verschillende niveaus instellen. Zo werkt u altijd met de juiste hoeveelheid verlichting.

Voorbeeld uit de radiologie:

Ondersteunde monitoren