Heldere kleurenbeelden in slechte omstandigheden

De SSZ-9700 en SSC-9700 zijn twee ultra-high sensitivity HD-kleurencamera's uitgerust met een 2,12 megapixel 1/1,8 inch CMOS-sensor. Zelfs bij extreem weinig licht of slechte weersomstandigheden maken de camera's duidelijke kleurenbeelden. Dit zorgt voor duidelijke beelden in wazig zicht of donkere omgevingen.

Dit is vooral het geval wanneer infraroodvideo ontoereikend is of wanneer geen infraroodtechnologie kan worden gebruikt. Zij zijn ideaal voor een reeks gebieden en toepassingen waar duidelijke kleurenbeelden vereist zijn, zelfs in moeilijke omstandigheden, zoals havens, rivieren en dijken, rampenbestrijding, toegangs- en wetshandhaving en gebiedsbewaking.

  1. Defog functie voor beter zicht in wazige omstandigheden
  2. HDR-functie voor het maken en combineren van meerdere opnamen om heldere beelden met een groter dynamisch bereik te krijgen
  3. 3G-SDI en HDMI (SSZ-9700) of Composiet BNC (SSC-9700) Video-aansluitingen
  4. Ontworpen en geproduceerd in eigen huis voor betrouwbaarheid op lange termijn
  5. 2 jaar fabrieksgarantie bij 24/7- gebruik

SSZ-9700 met 35x optische zoomlens

De SSZ-9700 heeft een ingebouwde 35x optische zoomlens die een brandpuntafstand van 6,5 tot 230 mm bestrijkt. De combinatie van 35x optische zoom en 10x digitale zoom stelt gebruikers in staat een maximale zoomfactor van 350x te bereiken. Dit maakt het mogelijk om voorwerpen en plaatsen op extreme afstanden waar te nemen, zelfs bij extreem weinig licht van slechts 0,004 lx.

SSC-9700 met 2,12 megapixel CMOS-sensor

De SSC-9700 daarentegen wordt aangeboden als camera met lensvatting, zodat ook andere gewenste lenzen kunnen worden gebruikt en de oplossing aan individuele eisen kan worden aangepast. De zeer gevoelige videocamera is uitgerust met een 2,12 megapixel CMOS-sensor (1/1,8 inch). Hij levert duidelijke kleurenbeelden in donkere of moeilijk te zien omgevingen, zelfs bij extreem weinig licht tot 0,003 lx.

Naar de producten

De SSZ-9700 is een ultra-high sensitivity HD-kleurencamera met een ingebouwde 35x optische zoomlens.

Meer informatie op de internationale EIZO website

De SSC-9700 is een ultra-high sensitivity HD-kleurencamera met een 2,12 megapixel CMOS-sensor (1/1,8 inch).

Meer informatie op de internationale EIZO website

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste model voor gebruik in uw bedrijf. Neem contact met ons op.

Nu contact opnemen