Geïntegreerde oplossing

De DuraVision DX0211-IP maakt een verbinding met een IP-camera of switch, en voert video rechtstreeks naar een aangesloten monitor aan. Deze heeft voor de werking geen PC, software of andere hardware nodig, waardoor de installatie veel eenvoudiger is en tijd en arbeidskosten worden bespaard. Deze set-up elimineert ook verschillende mogelijke storingspunten die kenmerkend zijn voor een conventionele configuratie, doordat er zo veel minder apparatuur nodig is voor het beheren van gevoelige visuele data.

Integrated Solution DX0211-IP

Video decoderen

De DuraVision DX0211-IP kan H.265- (HEVC), evenals H.264- en MJPEG-codecs decoderen, en geeft deze weer in real-time om iedere situatie snel te kunnen beoordelen. Daarnaast verzekert de decodeertechnologie een hoge fps (frames-per-seconde) voor de weergegeven content; zelfs bij het streamen van video met een hoge resolutie. Bij 16 Full HD (1920 x 1080) video-feeds, tegelijkertijd weergegeven op een enkele monitor, bereikt de box bijvoorbeeld consequent 20 fps.

Video-decodering
Voorbeelden van de framerates bij verschillende resoluties.
4K Output to Dual Monitors
Live Streaming directly from IP cameras

Afstelbare monitorlay-out

Met de gebruikersvriendelijke web-UI kunt u de lay-out van de videostreams gemakkelijk afstellen met 7 standaardopties en tot en met 32 videobeelden tonen. Daarnaast kunnen de weergaven op iedere monitor flexibel worden gerangschikt in een aangepaste lay-out, om ook aan individuele weergavebehoeften te voldoen. Met de aangepaste lay-out kunt u afzonderlijke vensters samenvoegen, zodat u zich op specifieke gebieden kunt concentreren, of splitst u deze om meer op één display te zien. Video-feeds kunnen in hun originele beeldverhouding worden bekeken of worden uitgerekt om een aangepast gebied te vullen.

Vaste stream bij opvolgende weergave

Als bij een opvolgende weergave gewisseld wordt tussen verschillende streams, kan de gebruiker een specifieke stream aanwijzen die altijd in beeld moet blijven. Zo kunt u het bereik van een specifieke camera altijd in het oog houden en tegelijkertijd andere gebieden bewaken.

IP Decoder Monitor: Sequential lock

Veilige netwerkcommunicatie

Voor veilige communicatie ondersteunt de DuraVision DX0211-IP het HTTPS-protocol om zo te garanderen dat de netwerktoegang steeds geautoriseerd is.

Veilige investering met ondersteuning voor ruim 250 camera's

De DuraVison DX0211-IP ondersteunt camera's met ONVIF-profiel S-, Axis VAPIX- en Panasonic-protocollen voor flexibele installatie en gegarandeerde interoperabiliteit met een scala aan producten. Bovendien is een rechtstreekse verbinding via RTSP beschikbaar (directe URI).

Bijzonderheden over de compatibiliteit van de camera treft u hier aan.

EIZO IP-decoding camera partners

Geüpgraded functionaliteit door firmware-updates

Met periodieke firmware-updates blijft het eigen ontwikkelingsteam van EIZO blijft ontwikkelde of verbeterde eigenschappen en functies leveren voor de IP-decodeeroplossingen. EIZO ontwikkelt deze updates zelf, om zo te verzekeren dat klanten de meest recente functionaliteit en technische ondersteuning ontvangen op efficiënte en betrouwbare wijze.

Download de meest recente firmware.

Voeding geleverd zonder AC-adapter

De DuraVision DX0211-IP is uitgerust met een PoE+-hub, zodat deze voeding blijft ontvangen zonder dat een AC-adapter en kabel nodig zijn. Daardoor blijft het opstelgebied vrij. Er is een optionele AC-adapter verkrijgbaar voor een omgeving waar PoE+ niet wordt ondersteund.

Power Delivery without AC Adapter