Geïntegreerde oplossing

De DuraVision FDF2711W-IP kan direct worden aangesloten op een IP-camera of switch en geeft videostreams zonder vertraging weer. Voor het gebruik van de 1920 x 1080 (Full HD)-monitor is geen computer nodig en ook software en extra hardware zijn overbodig. Dit vereenvoudigt de installatie en spaart tijd en arbeid. Bovendien wordt de technische inspanning voor het beheer van gevoelige visuele gegevens significant verminderd. Hiermee vallen belangrijke foutbronnen en veiligheidsrisico's weg, waar standaard configuraties veel gevoeliger voor zijn.

IP-decoder-monitor: Geïntegreerde oplossing
IP-decoder-monitor
IP decoder solution: Standaard monitor
Standaard monitor

Video decoderen

De DuraVision FDF2711W-IP kan H.265- (HEVC), evenals H.264- en MJPEG-codecs decoderen, en geeft deze weer in real-time om iedere situatie snel te kunnen beoordelen. Daarnaast verzekert de decodeertechnologie een hoge fps (frames-per-seconde) voor de weergegeven content; zelfs bij het streamen van video met een hoge resolutie. Bij 16 Full HD (1920 x 1080) video-feeds, tegelijkertijd weergegeven op een enkele monitor, bereikt de box bijvoorbeeld consequent 20 fps.

Video-decodering
Voorbeelden van de framerates bij verschillende resoluties.

Opstelling met meerdere monitoren

De DuraVision FDF2711W-IP is voorzien van een HDMI-uitgang, waaraan een tweede monitor kan worden aangesloten met een resolutie tot Full HD (1920 x 1080). Met een opstelling met meerdere monitoren kan de gebruiker video's van dezelfde netwerkbron flexibel weergeven op twee displays.

IP Decoding Monitor: Multi-Monitor-Viewing

Live-streaming direct vanaf IP-camera's

Door de directe aansluiting van de IP-camera's op de DuraVision FDF2711W-IP kunnen video's live worden gestreamd zonder decentrale opname-functies als Edge Recording of cloudopslag. Hiermee levert EIZO een oplossing voor toepassingen die vragen om live streaming, zonder dat de geregistreerde beelden kunnen of mogen worden opgeslagen.

Live Streaming directly from IP cameras

VMS-onafhankelijke terugvaloplossing

VMS vormt de basis voor het betrouwbaar afspelen van video in moderne VSS-oplossingen. Maar hoewel het platform dankzij serverredundantie is beschermd tegen voorzienbare gebeurtenissen, dient de VSM-oplossing – die een verbinding tot stand brengt met de operators via een client – te worden beschouwd als een kritisch punt. Als dit systeem wordt bedreigd of wordt uitgeschakeld, kan de IP-decodeeroplossing, die onafhankelijk is van de VMS, een redundante oplossing bieden. Hiervoor wordt deze decoder rechtstreeks verbonden met de bewakingscamera's, waarvan de netwerkverbinding nog steeds functioneert.

Afstelbare monitorlay-out

Met de gebruikersvriendelijke web-UI kunt u de lay-out van de videostreams gemakkelijk afstellen met 7 standaardopties en tot en met 32 videobeelden tonen. Daarnaast kunnen de weergaven op iedere monitor flexibel worden gerangschikt in een aangepaste lay-out, om ook aan individuele weergavebehoeften te voldoen. Met de aangepaste lay-out kunt u afzonderlijke vensters samenvoegen, zodat u zich op specifieke gebieden kunt concentreren, of splitst u deze om meer op één display te zien. Video-feeds kunnen in hun originele beeldverhouding worden bekeken of worden uitgerekt om een aangepast gebied te vullen.

Custom Screen Layout
Gesplitste beeldschermweergave voor 1 tot 32 vensters.
Benutzerdefiniertes Bildschirmlayout

Vaste stream bij opvolgende weergave

Als bij een opvolgende weergave gewisseld wordt tussen verschillende streams, kan de gebruiker een specifieke stream aanwijzen die altijd in beeld moet blijven. Zo kunt u het bereik van een specifieke camera altijd in het oog houden en tegelijkertijd andere gebieden bewaken.

IP Decoder Monitor: Sequential lock

Maskering voor gegevensbeveiliging

Met de FDF2711W-IP kunnen gebruikers statische maskeringen voor gegevensbeveiliging definiëren voor omgevingen met live surveillance. De maskering wordt direct over het beeld gelegd dat wordt weergegeven op de monitor, zonder dat de bronstroom van de gegevens hierbij wordt gewijzigd. Zo kunt u een betrouwbare surveillance realiseren, binnen de kaders die de gegevensbeveiliging vereist voor specifieke omgevingen. Per stream kunnen verschillende maskeringen worden toegepast. Ook kunnen de formaten, vormen en kleuren worden aangepast aan het weergegeven beeld.

IP-decoder-monitor: maskeringen voor gegevensbeveiliging
Een voorbeeld van maskeringen voor gegevensbeveiliging bij een geldautomaat: 1. gecamoufleerde pinpas, 2. gecamoufleerd toetsenbord

Veilige netwerkcommunicatie

Voor veilige communicatie ondersteunt de DuraVision FDF2711W-IP het HTTPS-protocol om zo te garanderen dat de netwerktoegang steeds geautoriseerd is.

Aanpasbare reacties op gebeurtenissen

De API ondersteunt een door de gebruiker gedefinieerde integratie met het lokale systeem voor videomanagement (VMS). De bewaking van gebeurtenissen en alarmen wordt door het VMS gecommuniceerd aan de IP-decoder-oplossing en triggert daar een vooraf gedefinieerde actie. De DuraVision FDF2711W-IP past vervolgens aansluitend de weergave of de instellingen aan.

Instelbare reacties op gebeurtenissen
Een voorbeeld: een ontgrendeling van de voordeur per sleutelkaart wordt direct aan het VMS verzonden, waarop de DuraVision FDF2711W-IP de weergave van het toegangsbereik uitvergroot.

Functionaliteit met toonaangevende VMS

EIZO werkt samen met toonaangevende beveiligings- en surveillancebedrijven in de industrie voor gegarandeerde technische compatibiliteit met en functionele ondersteuning van verschillende VMS (videomanagementsystemen).

IP Decoder Solution Partner

Plug-in beveiligingscentrum van Genetec

EIZO en Genetec hebben gezamenlijk een plug-in ontworpen die voldoet aan de veelgevraagde vereisten van eindgebruikers voor beveiligingssystemen wereldwijd. Door integratie met het Genetec™ Security Center framework voor videowanden kunnen gebruikers de DuraVision IP-decodeermonitoren en IP-decodeer-box op afstand gemakkelijk instellen en beheren. Via de interface van het Security Center kunnen de operators simpelweg de video-feed van geregistreerde camera's slepen en neerzetten op de gewenste positie en worden de instellingen vervolgens automatisch weergegeven op de doelmonitor. Op hetzelfde display kunnen ook het aantal en de lay-out van de video-feeds gemakkelijk worden geconfigureerd. DuraVision IP-decodeeroplossingen kunnen ook reageren op dynamische opdrachten van het Security Center wanneer er specifieke gebeurtenissen optreden, door bijvoorbeeld een bepaalde weergave te vergroten bij onbevoegde toegang.

Genetec Plugin
De camerapositie en de video-layout van de IP-decoder-oplossingen kunnen worden beheerd via het Genetec Security Center.

Veilige investering met ondersteuning voor ruim 250 camera's

De DuraVison FDF2711W-IP ondersteunt camera's met ONVIF-profiel S-, Axis VAPIX- en Panasonic-protocollen voor flexibele installatie en gegarandeerde interoperabiliteit met een scala aan producten. Bovendien is een rechtstreekse verbinding via RTSP beschikbaar (directe URI).

Bijzonderheden over de compatibiliteit van de camera treft u hier aan.

EIZO IP-decoding camera partners

Registreer maximaal 48 IP-camera's

Er kunnen tot 48 verschillende IP-camera's, waaronder 4K-camera's, worden geregistreerd op de DuraVision FDF2711W-IP-box via de intuïtieve lijst voor cameraregistratie (online interface). Camera's kunnen automatisch worden opgespoord of handmatig worden geregistreerd, en individuele instellingen zijn gemakkelijk te beheren vanaf een centrale locatie.

Sluit max. 48 IP-camera's aan
Sluit max. 48 IP-camera's aan op de DuraVision DX0211-IP via een netwerk-switch.

Geüpgraded functionaliteit door firmware-updates

Met periodieke firmware-updates blijft het eigen ontwikkelingsteam van EIZO blijft ontwikkelde of verbeterde eigenschappen en functies leveren voor de IP-decodeeroplossingen. EIZO ontwikkelt deze updates zelf, om zo te verzekeren dat klanten de meest recente functionaliteit en technische ondersteuning ontvangen op efficiënte en betrouwbare wijze.

Download de meest recente firmware.

Geüpgraded functionaliteit door firmware-updates

Met periodieke firmware-updates blijft het eigen ontwikkelingsteam van EIZO blijft ontwikkelde of verbeterde eigenschappen en functies leveren voor de IP-decodeeroplossingen. EIZO ontwikkelt deze updates zelf, om zo te verzekeren dat klanten de meest recente functionaliteit en technische ondersteuning ontvangen op efficiënte en betrouwbare wijze.

Download de meest recente firmware.

Meer functies en opties met de optioneel verkrijgbare Enterprise-licentie

Optioneel kan een Enterprise-licentie worden toegevoegd, waarmee uitgebreidere functies en opties ter beschikking komen voor specifieke toepassingen en omgevingen. Een voorbeeld hiervan is het LDAP-protocol.

Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over de Enterprise-licentie.

Flexibele en eenvoudige installatie

VESA-montage
De DuraVision FDF2711W-IP kan met het VESA-systeem aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd, voor een probleemloze inbouw in uiteenlopende omgevingen.

Geïntegreerde netvoeding
Door de geïntegreerde voedingsadapter is er alleen een kabel nodig voor de voeding. Zo blijft de werkruimte rondom de monitor opgeruimd en overzichtelijk.

Diefstalbeveiliging
De monitor is voorzien van een houder voor een veiligheidsslot, zodat u de monitor bijvoorbeeld met een staalkabel kunt beveiligen tegen diefstal.

24/7-gebruik gegarandeerd

De IP-decodeeroplossing is zo ontworpen dat deze continu werkt zonder onderhoud, en is beschermd tegen onbevoegde toegang. Voor het bedrijf zijn geen virusscanners, beveiligingsupdates, onderhoud van besturingssystemen of licenties nodig. Daardoor worden de onderhoudsuitgaven aanzienlijk verlaagd en worden onnodige uitval en ook kosten voorkomen. De oplossing is ontworpen voor 24-uurs gebruik en is uitzonderlijke betrouwbaar. EIZO biedt een garantie van twee jaar.


Veelgestelde vragen
Wat kan ik gebruiken om het oppervlak van mijn EIZO LCD-monitor te reinigen?

Het wordt aanbevolen om uw monitor regelmatig te reinigen. Hierdoor ziet de monitor er niet alleen als nieuw uit, maar wordt ook de levensduur en de bruikbaarheid verlengd. U kunt de behuizing en het LCD-schermoppervlak reinigen zoals hieronder wordt beschreven:

BELANGRIJK: Gebruik nooit thinner, benzeen, alcohol (ethanol, methanol of isopropanol), schuurmiddelen of andere sterke oplosmiddelen, want deze kunnen schade aan de behuizing of het LCD-scherm veroorzaken.

Behuizing
Vlekken op de behuizing kunt u verwijderen door deze weg te vegen met behulp van een zachte, licht bevochtigde doek en een mild reinigingsmiddel. Spuit in geen geval was of andere reinigingsmiddelen rechtstreeks op de behuizing. (Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde informatie)

LCD-scherm
Gebruik voor reiniging van het schermoppervlak een zachte doek (bijvoorbeeld een katoenen doek of een brillenpoetsdoekje). Hardnekkige vlekken kunnen meestal worden verwijderd door de doek met wat water te bevochtigen.

Kan ik mijn EIZO-monitor laten repareren als deze defect is en hoe ga ik dan te werk?

Reparaties en procedure rond de EIZO on-site omruilservice wordt uitgevoerd en afgehandeld door onze servicepartner UNISERV GmbH.

UNISERV GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 28
24558 Henstedt-Ulzburg

Bij vragen kunt u kosteloos contact opnemen via onze hotline op telefoonnummer +31 (0)40-76.00.376.
Deze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 16:30u.
Indien reparaties buiten de garantie vallen, ontvangt u een schatting van de reparatiekosten.