Productpresentatie

FlexScan EV2781 - 27" kantoormonitor met USB-C-connectiviteit en 2560x1440 pixels

De EV2781 is energiebesparend, ergonomisch en betrouwbaar en schittert door zijn beeldkwaliteit. Hij ontvangt beeldsignaal, audio en USB-gegevens via de USB-C-interface en voorziet aangesloten apparaten van stroom. DisplayPort- en HDMI-ingangen en vier USB downstream-poorten maken de aansluitmogelijkheden compleet. 

Natuurlijk biedt EIZO ook op de EV2781 5 jaar garantie, inclusief on-site omruilservice. 

Présentation

FlexScan EV2781 - Moniteur de bureau 27" avec connectivité USB-C et 2560x1440 pixels

Économe en énergie, ergonomique et fiable, l'EV2781 brille par sa qualité d'image. Grâce à son interface USB-C, il reçoit le signal d'image, le son et les données USB et alimente en électricité les appareils raccordés. Des entrées DisplayPort et HDMI ainsi que quatre ports USB en aval complètent les possibilités de connexion. 

Bien entendu, EIZO accorde également une garantie de 5 ans sur l'EV2781, y compris un service d'échange sur site.

FlexScan Unboxing & Setup


Onze korte serie "EIZO FlexScan Unboxing & Setup" vindt u veel tips voor de juiste monitorinstallatie van een kantoormonitor van EIZO.


het eerste deel de nadruk ligt op het opstellen, instellen, aansluiten en afstellen van de monitor om enerzijds het apparaat optimaal te benutten en anderzijds echt ergonomisch te werken.

Het tweede deel beschrijft de eenvoudige opbouw van een multi-monitor werkplek met twee of zelfs drie monitoren. De weg naar een multi-monitor opstelling wordt beschreven in eenvoudig te volgen stappen.

In het derde deel maken we kennis met EIZO Screen InStyle. Screen Instyle is een software die het beheer van de EIZO FlexScan monitoren vergemakkelijkt en daarmee zorgt voor efficiënter werken en meer ergonomie. Met deze tool kunnen vele functies en instellingen, zoals kleur en helderheid, via een eenvoudige gebruikersinterface worden geregeld en beheerd.