Verschillende benaderingen - één doel: betrouwbaarheid

Absolute natuurlijkheid, perfecte huidskleuren, zwart-witbeelden, creatieve vervreemding, composities, tot en met beeldwerelden die volledig op de PC zijn gecreëerd - de benaderingen van de fotografische inhoud zijn even divers als de fotografische thema's gevarieerd zijn. Hetzelfde geldt voor de gebruikers: sommigen houden zich beroepsmatig met fotografie bezig, anderen in hun vrije tijd. Dit zegt weinig over creativiteit en professionele normen.

Hoe uiteenlopend de toepassingsgebieden, de gebruikers en de eisen die aan een monitor voor fotografie, beeldbewerking en retouchering worden gesteld ook zijn, uiteindelijk is de verwachting altijd dezelfde: absolute precisie bij de weergave van beelden op de monitor.

Maximale precisie: de perfecte weergave van het beeldbestand

"What you see is what you get" is de eis waaraan een grafische monitor voor veeleisende creatievelingen moet voldoen. De monitor moet een absoluut nauwkeurig beeld van het beeldbestand garanderen. EIZO doet er alles aan om de monitor zo onopvallend en precies mogelijk zijn werk te laten doen, zodat de gebruiker zich volledig op de creatieve aspecten van zijn werk kan concentreren.

Om aan deze vraag te kunnen voldoen, beschikken de ColorEdge grafische monitoren van EIZO over talrijke eigenschappen: hoogwaardige panelen met een grote kleurruimte, een uiterst nauwkeurige fabriekskalibratie, de homogene beeldweergave over het gehele beeldschermoppervlak en de verliesvrije hardwarekalibratie. Dit zijn slechts de belangrijkste kenmerken die de ColorEdge-monitoren tot het gewaardeerde middelpunt maken van de digitale donkere kamer van talloze fotografen, beeldbewerkers en retoucheurs.

Van de multi tot de allrounder

De uitgebreide ColorEdge line-up voorziet in de uiteenlopende behoeften van een breed scala aan creatieve professionals. Zo kan iedereen zijn ideale ColorEdge-model vinden dat precies aan zijn eigen eisen voldoet wat betreft functies, formaat en, niet te vergeten, budget.

De ColorEdge modellenreeks is onderverdeeld in twee series: de CS-serie en de CG-serie.
De CS-serie biedt de veeleisende gebruiker de perfecte basis voor professioneel werk. Een monitor uit de CG-serie gaat nog een stap verder. Het is de volledige professional en brengt het maximum in comfort, prestaties en uitrusting. Zo voldoet hij aan de hoogste eisen.

ColorEdge CS

CS-serie: Basismonitoren voor professionele eisen

Voor alle creatievelingen die absolute nauwkeurigheid eisen, is de CS-serie precies de juiste oplossing.

ColorEdge CG

CG-serie: High-end monitoren voor de hoogste eisen

De nieuwste technologie, de meest innovatieve functies, de beste apparatuur. Naast de kenmerken van de CS-serie, hebben de monitoren van de CG-serie extra functies die hen in de absolute topklasse van grafische monitoren brengen.

 1. Breed kleurengamma
 2. 16-bit LUT voor de grootste kleurdiepte
 3. 10-bit kleurweergave
 4. Homogene beeldweergave door Digital Uniformity Equalizer (DUE)
 5. EIZO fabriekskalibratie
 6. Kalibratiesoftware ColorNavigator inbegrepen
 7. Lichtbeschermingskap optioneel
 1. Alle kenmerken van de CS serie
 2. Geïntegreerde sensor voor automatische zelfkalibratie
 3. Rijkere dieptes en hogere contrasten dankzij True Black Display
 4. Lichtbeschermingskap inbegrepen
Engagement
GDT
GDT

EIZO ondersteunt de Vereniging voor Natuurfotografie e.V. (GDT), een van de grootste natuurfotografie-organisaties ter wereld, als ondersteunend lid.

Lees meer
BFF
BFF

EIZO ondersteunt het BFF Berufsverband Freier Fotografen und Filmgestalter e.V. als BFF Competence Partner.

Lees meer
ColorEdge Ambassador Program

EIZO werkt nauw samen met professionele fotografen, filmmakers en andere creatieve professionals om waardevolle input uit het veld te krijgen.

Lees meer
Colourclass Namibia

Midden tussen de grandioze landschappen, wilde dieren en fantastische kleuren demonstreert deze videoserie de basisaspecten van de panoramafotografie, astrofotografie en het vastleggen van wilde dieren.
Naar de Colourclass Namibia

Colourclass Lofoten

Een videoserie met tutorials voor de landschapsfotografie – van planning tot print.
Naar de Colourclass Lofoten