Veel gamers houden ervan om na het werk of in de pauze een beschaving te creëren, een vliegtuig te besturen of een hele stad te bouwen. Er lijkt geen grens te zitten aan de verbeeldingskracht en inventiviteit van game-ontwikkelaars, zodat echt iedereen aan zijn of haar trekken komt. Sinds de begindagen van computergames zijn vluchtsimulaties de meest populaire games onder gamers. Door de steeds realistischere game graphics en de steeds grotere rekenkracht van grafische chips is het onderscheid tussen game en realiteit nauwelijks meer te maken, zodat zelfs ervaren gebruikers versteld staan.

EIZO Gaming Flight Simulator

Simulatie in perfectie – dankzij de 4K-UHD-resolutie

Voor iedere simulatie, ongeacht het gebied, heeft u een krachtige monitor nodig voor een realistische weergave. Dat is precies wat EIZO levert met de 27-inch monitor EV2785, een absoluut meesterwerk. Iedereen die ooit met de 4K-UHD-resolutie van de EV2785 een nieuwe wereld, stad of virtueel leven heeft gecreëerd, of een vliegtuig rondom de wereld heeft gevlogen, zal met tegenzin terug willen keren naar de werkelijkheid.

Het beeldscherm EV2785 van EIZO met een hoge resolutie biedt met 163 ppi de beste weergavekwaliteit om simulaties nog realistischer weer te geven. De monitor is daardoor uitermate geschikt als werk- en gaming monitor voor iedere grafisch ontwerper, tekstschrijver of beeldschermwerker die zich in de pauze graag in een vreemde wereld begeeft.

Vluchtsimulaties – beeldschermen van EIZO als grote cockpitramen

Als het gaat om werk, gaming of grafische toepassingen, staan de multifunctionele EIZO-monitoren garant voor haarscherpe beelden. Met de EV3285 bijvoorbeeld, een 32-inch beeldscherm met een 4K-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 140 ppi, beleeft u een geheel nieuwe dimensie in de weergave van vluchtsimulaties. Dankzij het grote beeldschermoppervlak lijkt het uitzicht vanuit de cockpit gigantisch. Een extra tip: waarom niet drie van deze monitoren naast elkaar gebruiken om zo een panoramisch uitzicht te krijgen? Sluit geen compromissen meer op het werk of in het gamen: de monitoren van EIZO zijn uitermate geschikt voor alle voorkomende taken.

Een populair tijdverdrijf tijdens de pauze en het vrijetijdsavontuur waar veel gamers de voorkeur aan geven is nog steeds de vluchtsimulatie. Omdat de meesten van ons nu eenmaal geen piloot zijn, beleven mensen dit graag in de vorm van een computersimulatie. Dit is met een EIZO-monitor een waar genoegen, niet alleen voor frequent flyers.

Waarschijnlijk het bekendste spel op het gebied van social simulations van Ubisoft - The Settlers - biedt een verscheidenheid aan fascinerende details voor gamers.

Fascinerende details in The Settlers

Veel casual gamers zijn enthousiast over de mogelijkheid om een simulator te gebruiken om een pauze te nemen van hun dagelijkse werkroutine en de uitdagende taak aan te nemen om een vliegtuig te besturen.

Wanneer vluchtsimulaties echt worden

Voordelen van Office-monitoren van EIZO

Optimale ergonomie voor perfecte resultaten

Onze Office-monitoren zijn uitgerust met innovatieve ergonomische eigenschappen, die ruimschoots voldoen aan de eisen die u stelt aan een moderne werkplek. Want wie het beste uit zijn werk wil halen, moet zich goed voelen. Profiteer onder andere van een flexibel instelbare voet, een ontspiegeld schermoppervlak en onze unieke Auto-EcoView-functie. Eigenschappen die allemaal helpen om zowel rug- als oogklachten te voorkomen.

Meer informatie over de ergonomie van de monitoren van EIZO

De perfecte beeldkwaliteit voor elke toepassing op kantoor

Uitstekende beeldkwaliteit zonder compromissen is voor ons een must, zowel voor op het werk als voor het gamen tussendoor. Met een Office-monitor van EIZO kunt u te allen tijde vertrouwen op een uitstekende beeldweergave, met haarscherpe beelden, precieze kleur- en grijstinten en een uitstekende kijkhoekstabiliteit. Daarvoor ontwikkelen we onze monitortechnologie continu verder, maken we uitsluitend gebruik van high-end-materialen en vertrouwen we op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor.

Lees meer over de beeldkwaliteiten van onze beeldschermen

Een investering die loont op de lange termijn

Met monitoren van EIZO profiteert u van een significant langere levensduur dan gebruikelijk. Hierdoor is uw investering veilig en valt uw total cost of ownership (TCO) lager uit. Zelfs bij een hogere aankoopprijs zijn de investerings- en exploitatiekosten bij een monitor van EIZO namelijk lager.

Iets dat lang meegaat, hoeft niet snel te worden vervangen. En zo draagt de duurzaamheid van onze beeldschermen ook bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dankzij diverse sensoren en slimme functies houden onze monitoren het stroomverbruik bovendien extreem laag. Een investering in kwaliteit is dus een uitstekende beslissing – voor u en voor het milieu.

Waarom onze Office-monitoren buitengewoon rendabel zijn

Een monitor als dockingstation

EIZO wil dat u zich ook in de toekomst volledig kunt concentreren op uw projecten, om iedere dag weer het beste te presteren. Daarom hebben we moderne oplossingen ontwikkeld, die uw professionele leven eenvoudiger maken. De uitgebreide aansluitingsmogelijkheden van de FlexScan-monitoren van EIZO en de resulterende opties voor een “clean desk” zorgen voor een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek.

Met doordachte technologie zorgt EIZO voor een opgeruimd bureau: monitoren met een dockingfunctie, oplossingen voor opstellingen met meerdere monitoren, Thin Client-houders en praktisch kabelbeheer. Alles is ontworpen voor meer efficiency en moderne werkroutines. Kortom: working with the best.

Meer over uw monitor als dockingstation

De feature waar we bijzonder trots op zijn: Responsibility

Wij voeren onze vooruitstrevende milieuverbintenis door in zowel onze producten als onze bedrijfsactiviteiten.

De monitoroplossingen van EIZO zijn voorzien van doordachte energiebesparende features en worden volgens de internationale milieuvoorschriften geproduceerd en sparen dankzij hun lange levensduur natuurlijke hulpbronnen.

Duurzaam ontwikkeld: van productie tot exploitatie tot recycling

Lang leve uw monitor

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen. We werken continu aan onderzoek en ontwikkeling, gebruiken high-end-materialen, produceren onze monitoren volledig in eigen beheer en onderwerpen ze aan de strengst mogelijke kwaliteitscontroles. En daarom geven we ook met alle vertrouwen vijf jaar garantie, inclusief on-site garantie als dat nodig is. Dat is tot drie jaar meer dan gebruikelijk. 

Zo heeft u de eerste vijf jaar gegarandeerd geen reparatie- en vervolgkosten. 5 jaar garantie – compleet zonder zorgen.

Naar het garantie-overzicht

Aanbevolen monitoren voor werk en gaming

EV3285-BK EcoView-serie
Actie
EV3285-BK FlexScan

Dankzij de viervoudige Full HD-resolutie is de EV3285 ideaal voor professioneel gebruik. Een USB-C-poort staat garant voor snelle dataoverdracht en kan worden gebruikt voor het opladen van apparaten zoals tablets en notebooks.

 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
De actie is geldig van 15.03. - 30.06.2023.
1063,00 EUR
1585,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2785-BK EcoView-serie
Actie
EV2785-BK FlexScan

De EV2785 biedt dankzij een 4K Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 163 ppi een uitmuntende beeldkwaliteit en haarscherpe afbeeldingen en teksten.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
De actie is geldig van 15.03. - 30.06.2023.
785,00 EUR
1079,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)