Daisy-chain proces – dit is hoe moderne oplossingen met meerdere beeldschermen werken

De DisplayPort daisy-chain interface is de ingenieuze en effectieve oplossing voor het aansluiten van maximaal drie beeldschermen zonder de vervelende wirwar aan kabels en ingewikkelde instellingen. De drievoudige oplossing is niet alleen perfect voor gamers: grafisch vormgevers, ontwerpers, medewerkers van banken en verzekeringsmaatschappijen en talloze andere gebruikers zijn enthousiast over deze optie, waarmee ze grafieken, afbeeldingen en documenten naar wens over de schermen kunnen schuiven. Nooit meer dat vervelende minimaliseren en maximaliseren. Zo effectief en ontspannen kan werken zijn!

Soccer

Gebruik het hele speelveld – EA SPORTS™ FIFA in perfectie

De droom van het perfecte spel komt uit: alles in beeld hebben en spelen met snelle combinaties en inventief aanvallend spel, spelen als echte professionals – EA SPORTS™ FIFA is nog nooit zo spannend geweest. Helaas kan niet iedereen het hele speelveld gebruiken, omdat de meeste gamers het veld niet helemaal kunnen zien. Maar met de drievoudige oplossing van EIZO kunt u volop genieten van een van de beste voetbalsimulaties. En de nieuwe, nauwkeurigere besturing van de spelers geeft een ongelooflijk realistische indruk in het display met een hoge resolutie. Als u dan EA SPORTS™ FIFA op drie monitoren speelt, ervaart u maximaal gamingplezier.

EA SPORTS™ FIFA en drie keer EV2495 – wat het spel beslist

Wat gebeurt er op het middenveld als de gamer het doel van de tegenstander bestormt? Wie beweegt waar naartoe? Wie geeft er rugdekking? Met de drievoudige oplossing kunnen gamers echt het hele speelveld overzien: geen blinde passes meer naar voren en geen balverlies meer omdat de gamer het overzicht niet heeft. In plaats daarvan heeft hij, net als bij een echte voetbalwedstrijd, alles in beeld, kan hij lange passes maken en echt gebruik maken van de ruimte. De ideale monitor voor dit doel is de EIZO EV2495, een garantie voor de allerhoogste beeldkwaliteit. Met een resolutie van 1920 x 1200 pixels wordt iedere tekst, iedere graphic en iedere afbeelding haarscherp weergegeven. Het hoogwaardige IPS-paneel staat dus garant voor consistente kleuren en contrasten vanuit vrijwel iedere kijkhoek. Of het nu gaat om het vieren van een doelpunt, om Excel-tabellen, sliding tackles of PowerPoint, de EV2495 laat niets te wensen over.

EA SPORTS™ FIFA-professional Timo 'TimoX' Siep van VfL Wolfsburg heeft zich verdiept in het spelen van EA SPORTS™ FIFA-games met een set-up met 3 monitoren. Hier zijn verslag.

Soccer

Onze garantiebepalingen: resultaat van onze kwaliteitsnormen

Door de hoogwaardige afwerking van onze monitoren kunnen wij bij EIZO een prestatiegarantie van vijf jaar bieden voor onze producten. De kwaliteit van de te assembleren componenten wordt vooraf grondig getest, zodat bij de productie alleen uiterst hoogwaardige materialen worden gebruikt. Want onze klanten moeten jarenlang plezier kunnen hebben van onze producten en overtuigd zijn van hun prestaties. Onafhankelijke testrapporten bevestigen de hoge kwaliteit van onze monitoren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de duurzaamheid en de lange levensduur van onze producten.

Voordelen van Office-monitoren van EIZO

Optimale ergonomie voor perfecte resultaten

Onze Office-monitoren zijn uitgerust met innovatieve ergonomische eigenschappen, die ruimschoots voldoen aan de eisen die u stelt aan een moderne werkplek. Want wie het beste uit zijn werk wil halen, moet zich goed voelen. Profiteer onder andere van een flexibel instelbare voet, een ontspiegeld schermoppervlak en onze unieke Auto-EcoView-functie. Eigenschappen die allemaal helpen om zowel rug- als oogklachten te voorkomen.

Meer informatie over de ergonomie van de monitoren van EIZO

De perfecte beeldkwaliteit voor elke toepassing op kantoor

Uitstekende beeldkwaliteit zonder compromissen is voor ons een must, zowel voor op het werk als voor het gamen tussendoor. Met een Office-monitor van EIZO kunt u te allen tijde vertrouwen op een uitstekende beeldweergave, met haarscherpe beelden, precieze kleur- en grijstinten en een uitstekende kijkhoekstabiliteit. Daarvoor ontwikkelen we onze monitortechnologie continu verder, maken we uitsluitend gebruik van high-end-materialen en vertrouwen we op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor.

Lees meer over de beeldkwaliteiten van onze beeldschermen

Een investering die loont op de lange termijn

Met monitoren van EIZO profiteert u van een significant langere levensduur dan gebruikelijk. Hierdoor is uw investering veilig en valt uw total cost of ownership (TCO) lager uit. Zelfs bij een hogere aankoopprijs zijn de investerings- en exploitatiekosten bij een monitor van EIZO namelijk lager.

Iets dat lang meegaat, hoeft niet snel te worden vervangen. En zo draagt de duurzaamheid van onze beeldschermen ook bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dankzij diverse sensoren en slimme functies houden onze monitoren het stroomverbruik bovendien extreem laag. Een investering in kwaliteit is dus een uitstekende beslissing – voor u en voor het milieu.

Waarom onze Office-monitoren buitengewoon rendabel zijn

Een monitor als dockingstation

EIZO wil dat u zich ook in de toekomst volledig kunt concentreren op uw projecten, om iedere dag weer het beste te presteren. Daarom hebben we moderne oplossingen ontwikkeld, die uw professionele leven eenvoudiger maken. De uitgebreide aansluitingsmogelijkheden van de FlexScan-monitoren van EIZO en de resulterende opties voor een “clean desk” zorgen voor een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek.

Met doordachte technologie zorgt EIZO voor een opgeruimd bureau: monitoren met een dockingfunctie, oplossingen voor opstellingen met meerdere monitoren, Thin Client-houders en praktisch kabelbeheer. Alles is ontworpen voor meer efficiency en moderne werkroutines. Kortom: working with the best.

Meer over uw monitor als dockingstation

De feature waar we bijzonder trots op zijn: Responsibility

Wij voeren onze vooruitstrevende milieuverbintenis door in zowel onze producten als onze bedrijfsactiviteiten.

De monitoroplossingen van EIZO zijn voorzien van doordachte energiebesparende features en worden volgens de internationale milieuvoorschriften geproduceerd en sparen dankzij hun lange levensduur natuurlijke hulpbronnen.

Duurzaam ontwikkeld: van productie tot exploitatie tot recycling

Lang leve uw monitor

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen. We werken continu aan onderzoek en ontwikkeling, gebruiken high-end-materialen, produceren onze monitoren volledig in eigen beheer en onderwerpen ze aan de strengst mogelijke kwaliteitscontroles. En daarom geven we ook met alle vertrouwen vijf jaar garantie, inclusief on-site garantie als dat nodig is. Dat is tot drie jaar meer dan gebruikelijk. 

Zo heeft u de eerste vijf jaar gegarandeerd geen reparatie- en vervolgkosten. 5 jaar garantie – compleet zonder zorgen.

Naar het garantie-overzicht

Aanbevolen monitoren voor werk en gaming

EV2495-BK EcoView-serie
EV2495-BK FlexScan

De EV2495 is een duidelijke keus voor krachtige prestaties. Met zijn USB-C-poort en USB-C-daisy-chain-functie zorgt deze monitor voor minder kabels en meer vrije ruimte op uw bureau.

 • 61,1 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200, 16:10 Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
684,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 61,1 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200, 16:10 Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
EV2495-WT EcoView-serie
EV2495-WT FlexScan

De EV2495 is een duidelijke keus voor krachtige prestaties. Met zijn USB-C-poort en USB-C-daisy-chain-functie zorgt deze monitor voor minder kabels en meer vrije ruimte op uw bureau.

 • 61,1 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200, 16:10 Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
684,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 61,1 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200, 16:10 Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)