Voor elke toepassing het geschikte model

Monitoroplossingen voor de automatisering

De voor industrieel gebruik geoptimaliseerde monitoren van EIZO zijn ontworpen voor 24-uursgebruik en hebben een garantietijd van 2 jaar. Deze monitoren moeten ook in veeleisende omgevingen perfect functioneren. Daarom hebben de monitorbehuizingen geen ventilatieopeningen en zijn de knoppen verzegeld, zodat er geen vloeistof of stof kan binnendringen.

Aangezien er in de automatiseringsbranche zeer uiteenlopende eisen worden gesteld aan monitoren, zijn de EIZO-modellen in vijf verschillende configuraties beschikbaar: standard (met voet), VESA mount (zonder voet), chassis, panel mount en rack mount. Ook bij de displaygrootte hebt u de keuze uit verschillende diagonalen tussen 10 en 19 inch.

Verschillende touchscreenvarianten

Verschillende touchscreenvarianten

De touch-monitoren van EIZO zijn bijzonder comfortabel en intuïtief te bedienen. Speciaal voor gebruik in productiehallen biedt EIZO touch-monitoren die stof- en waterbestendig zijn en zelfs met handschoenen aan kunnen worden bediend.

Betrouwbaarheid zonder compromissen

betrouwbare monitoren voor de automatisering

De bijzondere kwaliteit van alle componenten en de hoge fabricage-, test- en controlestandaarden bij EIZO garanderen een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid van de monitoren. Deze betrouwbaarheid is terug te zien in de lange garantie- en gebruiksduur, waardoor u profiteert van een zeer grote investeringszekerheid. De monitoren van EIZO hebben belangrijke certificeringen behaald, zoals CE, FCC, UL en CCC.

EIZO-monitoren voor de automatisering - de voordelen op een rijtje:

  1. perfect voor alle toepassingen, bijvoorbeeld in fabrieken of bij de aansturing van machines
  2. verschillende varianten en groottes
  3. met en zonder touch-oppervlak
  4. bijzonder robuust en zeer betrouwbaar
  5. branchespecifieke certificeringen
  6. geschikt voor 24-uursgebruik
  7. zeer lange levensduur en grote investeringszekerheid
Individuele oplossingen

In de automatiseringsbranche worden er zeer uiteenlopende eisen gesteld aan de gebruikte monitoren. Graag bieden we u een oplossing op maat aan, die exact bij uw wensen aansluit.

Klantspecifieke oplossingen

Monitoren voor de automatisering

Naar de monitoren