Diagnostische monitoren met DICOM-ondersteuning

Alle diagnostische monitoren van EIZO kunnen de DICOM-luminantiecurve uiterst correct weergeven en maken bovendien de functionaliteit van de PACS voor de gebruiker zichtbaar. Of het nu gaat om de driedimensionale weergave van een orgaan, de ondersteuning van meet- en filtergereedschappen, het snel opsporen van de juiste beeldenreeks, de parallelle weergave van gegevens van verschillende modaliteiten of de juiste hoeveelheid ruimte voor de weergave van intelligente hanging- en readingprotocollen: De RadiForce-series ondersteunen alle voordelen die moderne PACS-oplossingen te bieden hebben, onafhankelijk van de fabrikant.

Nog meer voordelen voor de diagnostische radiologie

  1. Grootte, resolutie, beeldkwaliteit en functieomvang van de monitoren kunnen zó worden uitgekozen, dat deze perfect zijn afgestemd op het takenpakket van de gebruiker, wat nauwkeurige investeringen mogelijk maakt
  2. Monitor, grafische kaart en software voor de kwaliteitsborging vormen een totaaloplossing
  3. Gegarandeerd stabiele, hoge beeldkwaliteit gedurende de complete bedrijfscyclus
  4. Overdrachtstest, stralingstest en kalibratie van de DICOM GSDF gedurende de complete gebruiksduur
Software voor kwaliteitsborging RadiCS en RadiNET Pro

Eenvoudig en automatisch: kwaliteitsborging met één druk op de knop

Wat ook zeker niet ongenoemd mag blijven, is de EIZO-software voor kwaliteitsborging RadiCS en RadiNET Pro. Deze software garandeert te allen tijde de hoogst mogelijke weergavekwaliteit en ontlast tegelijkertijd de personeelsbeleid van de personen die verantwoordelijk zijn voor techniek en IT. De software overtuigt door:

  • automatisch onderhoud, automatische kalibratie en overdrachts- en stralingstests
  • centrale aansturing van kalibratietaken

Meer over RadiCS

Meer over RadiNET Pro