Oplossingen

Conventioneel videomanagement met OK-werkstation aan de muur

De centrale interface van dit flexibele EIZO-weergavestation is het Surgical Panel, onze krachtige OK-wandconsole. Waar het ook hangt, het is goed zichtbaar voor iedereen in het OK-team. Verschillende beeld- en videosignalen en ziekenhuisspecifieke toepassingen en software kunnen op een grote monitor worden weergegeven. Eenvoudige bronomschakeling en flexibele configuratiemogelijkheden zorgen voor optimaal videomanagement in de operatiekamer, waardoor het team intuïtief en ergonomisch verantwoord kan werken.

Meer info over OK-werkstation

Hardware en software voor effectief videomanagement

Als het aantal videobronnen en -monitoren in de operatiekamer toeneemt, moeten beelden snel en veilig worden geselecteerd, geordend en doorgestuurd. Met Caliop vm en het touchscreen van 24 inch kunnen OK-medewerkers een onbeperkt aantal vooraf geconfigureerde video-ingangen en -uitgangen intuïtief bedienen, voor eenvoudig, effectief, realtime videomanagement.

Meer info over videomanagement

Videomanagement met OK-documentatie en interfaces voor ZIS en PACS

Door de CuratOR-oplossing met de bestaande ZIS- en PACS-systemen te verbinden, kunnen video's en schermafbeeldingen uit de operatiekamer aan patiëntgegevens worden gekoppeld en worden bewaard. Daarmee wordt het risico op menselijke fouten bij gegevensinvoer in het documentatieproces beperkt, wat de duidelijkheid, veiligheid en workflows ten goede komt.

Meer informatie over documentatie

Videomanagement over IP (VMoIP) in een volledig integraal uitgeruste operatiekamer

CuratOR Alipe van EIZO vormt een krachtige manier om video-, audio- en besturingsgegevens via een netwerk over te dragen. Met videomanagement over IP (VMoIP) kennen snelheid en kwaliteit vrijwel geen grenzen meer. Dankzij standaardtechnologie voor wisselen tussen netwerken kan het systeem later worden aangepast en opgeschaald naarmate het aantal beeldvormingssystemen en de afstand daartussen toenemen.

Meer informatie over VM over IP
Hebt u nog vragen?

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste model.
Neem nu contact met ons op

EIZO Healthcare-referenties

Veel klanten maken al gebruik van EIZO RadiForce-oplossingen.
Naar de referenties