Wereldwijde samenwerking met toonaangevende creatieve professionals
Het ColorEdge Ambassador Program is een wereldwijde samenwerking met toonaangevende creatieve professionals uit verschillende sectoren, die de monitoren van de ColorEdge-serie in hun beeldbewerkingsworkflow hebben geïntegreerd. De ambassadeurs – fotografen, retoucheerders, filmmakers en aanbieders van printservices – doen hun werk met toewijding en werken nauw samen met EIZO om informatieve en inspirerende content voor de grafische sector te creëren.

Zes nieuwe ColorEdge-ambassadeurs
Met de nieuwste ColorEdge-ambassadeurs heeft EIZO zes creatieve professionals aan boord gehaald die wereldwijd bekend zijn: postproductiespecialisten Azin Samarmand (Verenigde Arabische Emiraten) en Paolo Baccolo (Italië), landschapsfotograaf en filmmaker Stefan Forster (Zwitserland), architectuurfotograaf Omar Al Zaabi (Verenigde Arabische Emiraten) en natuurfotografen Ahmed Al-Kassim (Saudi-Arabië) en Marsel van Oosten (Nederland). Elke ambassadeur heeft een eigen profielpagina op de officiële website van EIZO’s ColorEdge Ambassador Program, waarop een biografie, een galerie van zijn of haar werk en feedback over het werken met ColorEdge-monitoren te vinden is.

EIZO ColorEdge - topmonitoren voor grafisch werk
EIZO richt zich met de monitoren met kleurenbeheer van de ColorEdge-serie zowel op professionals als op beginners in de creatieve sector. Om maximale kleurprecisie te bereiken, zijn de meeste monitoren van de ColorEdge-serie uitgerust met een geïntegreerd meetinstrument voor automatische kalibratie of automatische correctie en ondersteunen ze EIZO's eigen ColorNavigator 6-software.

EIZO: compromisloze kwaliteit
EIZO is het Japanse woord voor ‘beeld’. Het is ook de naam van een wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-end monitoroplossingen. EIZO streeft ernaar de beste monitoren voor ieder toepassingsgebied te bouwen. In omgevingen waar uitstekende beeldkwaliteit gewenst of absoluut noodzakelijk is, vindt u daarom monitoren van EIZO. EIZO levert onder andere monitoren voor: backoffices, ziekenhuizen, luchtverkeersleidingen, ontwerp- en fotostudio’s, scheepsbruggen, architectenbureaus, beurzen en gamingtoernooien.

Kortom: wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. EIZO overtuigt al tientallen jaren met maximale betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie in al haar producten.