De Japanse monitorfabrikant demonstreert zijn volledige ColorEdge-serie in een spectaculaire onderwaterwereld, inclusief het nieuwe professionele model van 27 inch, de ColorEdge CG279X. Ook op softwaregebied demonstreert EIZO de nieuwste ontwikkelingen, met een grote uitbreiding van de Quick Color Match-tool voor kleurbeheer en ColorNavigator 7, de nieuwste versie van de eigen kalibratiesoftware. Daarnaast is er iedere dag een afwisselend podiumprogramma voor de bezoekers van onze stand.

Nieuw topmodel in de 27 inch-klasse

EIZO nodigt alle photokina-bezoekers hartelijk uit om de nieuwe CG279X zelf te bekijken en te testen. De monitor is bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik in video-editing, prepress en beeldbewerking.

(Lees ook het aparte persbericht over de nieuwe CG279X.)

Uitgebreide software-updates

ColorNavigator 7 is de volledig herziene versie van EIZO's eigen kalibratiesoftware. De functionaliteiten van de twee voorgangers, ColorNavigator 6 en ColorNavigator NX, zijn samengevoegd in een compleet nieuw geprogrammeerde software.

Bovendien wordt een update voor de color management ool Quick Color Match gepresenteerd. Met de update worden nog meer papiersoorten die in de Europese markt gedistribueerd worden ondersteund.

Hoogwaardig podiumprogramma

Op alle beursdagen biedt het podium van de EIZO-stand de bezoekers een veelzijdig aanbod met interessante presentaties.

De sprekers zijn onder andere de ColorEdge-ambassadeurs Alexander Heinrichs, Ulla Lohmann en Tomaso Baldessarini. Talloze fotografen en creatieve grootheden, zoals Jens Burger, Laura Helena en Uli Staiger, vertellen over hun werk en geven waardevolle tips.

Daarnaast geeft Christian Ohlig, EIZO's expert op het gebied van kleurbeheer, een inleiding in de basisprincipes voor goed kleurbeheer.

EIZO is te vinden in hal 5.2, stand F19

Download
  • PDF
    Persbericht - EIZO op de photokina 2018

    PDF | 58 KB