Volledige 4K-resolutie voor filmmakers, ultieme scherpte voor fotografen

Filmende fotografen, fotograferende filmmakers, time-lapses, cinemagrammen en bewegende GIF's: de grenzen tussen verschillende soorten visuele content vervagen en alles groeit naar elkaar toe. Filmmakers willen hun werk kunnen zien in 4K Ultra High Definition. En ook fotografen willen al op de monitor kunnen zien hoe scherp de foto's die ze selecteren voor hun drukwerk op het papier zullen komen. Of de beelden nu stilstaan of bewegen: de ColorEdge CS2740 van EIZO maakt het werk makkelijker. De monitor heeft met 3840 x 2160 pixels een detailresolutie van 164 ppi, zodat een ultrascherpe weergave gegarandeerd is.

De ColorEdge levert een perfecte combinatie van een grote kleurruimte, een direct gebruiksklare, extreem hoge nauwkeurigheid en ultrasnelle kalibratiemogelijkheden.

Precies weergeven wat de camera heeft geregistreerd. Dat is de allerbelangrijkste functie van een grafische monitor. Daarom wordt iedere ColorEdge CS2740 in de fabriek individueel uitgemeten en optimaal ingesteld. Hierbij worden eventuele afwijkingen in de weergave gedetecteerd en permanent opgelost, zodat bijvoorbeeld helderheidsverschillen en verkleuringen worden vermeden. Om deze perfectie na de levering vanuit de fabriek gedurende de hele gebruiksduur van de monitor constant te houden, kan de ColorEdge CS2740 in slechts anderhalve minuut* verliesvrij worden gekalibreerd met een hardware-kalibratie.

De monitor bevat een door EIZO intern ontwikkelde processor (de ASIC), die de benodigde kleuraansturingen berekent met een kleurdiepte van 16 bits. De CS2740 dekt alle gangbare kleurruimtes af (bijv. Adobe RGB tot 99%), zodat ook verzadigde kleuren helder en gedifferentieerd op het display komen. Hierdoor is het mogelijk om de verdere stappen in de digitale workflow, zoals het drukken, betrouwbaar te simuleren in de softproof-weergave.

Aansluitingen voor iedereen, inclusief USB-C-poort

Voor steeds meer professionals in de creatieve sector is de laptop niet meer alleen de computer voor onderweg. Vaak is een krachtige notebook of laptop hun enige computer. Die moet daarom zo eenvoudig mogelijk kunnen worden aangesloten op verschillende werkplekken, zowel op kantoor als in het home office.

Met de nieuwe ColorEdge CS2740 levert EIZO een grafische monitor die perfect aansluit op deze trend. Met de CS2740 is het geen enkel probleem om randapparatuur direct op de monitor aan te sluiten: voor externe harde schijven, muis, toetsenbord, kaartlezers en nog veel meer zijn er in totaal vier USB-downstream-poorten en één USB-C-upstreampoort. De gebruiker hoeft de laptop alleen nog maar via een USB-C-kabel aan te sluiten op de CS2740. Vervolgens is de computer onmiddellijk volledig geïntegreerd in de workflow. Een apart dockingstation is niet meer nodig. En ook een voedingsadapter wordt overbodig: de monitor levert 60 watt. Bovendien beschikt de CS2740 over signaalingangen voor DisplayPort en HDMI. Zo wordt de ColorEdge CS2740 de centrale technologiehub voor veeleisende creatieve professionals.

Razendsnelle kalibratie

De kalibratiesoftware ColorNavigator 7 van EIZO kan gratis worden gedownload van de EIZO-website. In combinatie met de EIZO EX4 kalibratiesensor kunt u hiermee de ColorEdge CS2740 in ongeveer 90 seconden kalibreren.

De optionele afschermkap CH2700 werkt eenvoudig met een magnetische bevestiging, zonder lijm of schroeven.

Overige eigenschappen:

 1. Wide Gamut-IPS-paneel met 3840 x 2160 pixels (4k-UHD), met
 2. LED-techniek
 3. Contrast 1000:1
 4. Helderheid 350 cd/m2
 5. USB-C, DisplayPort- en HDMI-ingang
 6. Vier USB-downstream-poorten (2 x USB 3.1, 2 x USB 2)
 7. Kalibratiesoftware EIZO ColorNavigator gratis als download beschikbaar
 8. Handgreep voor gemakkelijk transport
 9. Afschermkap met eenvoudige, magnetische bevestiging optioneel verkrijgbaar
 10. Vijf jaar on-site garantie

Vrijblijvende adviesprijs is EUR 1573. De CS2740 is vanaf mei in de vakhandel verkrijgbaar.

* Gemeten met EIZO EX4 en MacBook Pro

CS2740 CS-serie
CS2740 ColorEdge

4K-resolutie met Ultra High Definition – ultieme scherpte voor fotografen – perfecte precisie en volle kleuren voor alle professionals. De CS2740 is de alleskunner van de CS-serie, die dankzij de USB-C-poort ideaal werkt als basis voor een kleurgetrouwe, digitale workflow.

 • 68,4 cm (26,9 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS (Wide Gamut)
 • Formaat 16:9
1573,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,4 cm (26,9 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS (Wide Gamut)
 • Formaat 16:9
Download
 • ZIP
  Product afbeeldingen - CS2740

  ZIP | 11,42 MB