De DuraVision FDF2711W-IP-monitor is direct aangesloten op een camera of switch en geeft videostreams weer die via het netwerk worden overgedragen. Voor het gebruik is dus geen computer nodig en ook software en andere hardware is overbodig. Dit maakt de installatie een stuk eenvoudiger en spaart veel werk en tijd. Bovendien vallen hiermee belangrijke foutbronnen en veiligheidsrisico's weg, waar standaard configuraties gevoeliger voor zijn. Het voordeel is duidelijk: er is minder technische inspanning nodig om gevoelige opnamen te beveiligen, bijvoorbeeld in openbaar gebied.


Het IP-decoder-platform van de tweede generatie kan in real-time verschillende codecs decoderen zoals H.265 (HEVC), H.264 en MJPEG. Bovendien ondersteunt het platform hoge framerates, zelfs bij videostreams met hoge resoluties over meerdere kanalen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld 16 Full HD-videofeeds (1920 x 1080) tegelijk worden weergegeven op de monitor, met een stabiele framerate van 20 frames (afzonderlijke beelden) per seconde.


De DuraVision FDF2711W-IP registreert tot 48 IP-camera's tegelijk. Het systeem werkt met RTSP en protocollen als ONVIF Profile S, Axis VAPIX en Panasonic. Via de gebruiksvriendelijke online interface kunnen gebruikers de plaatsing van de streams eenvoudig aanpassen en tot 32 streams tegelijkertijd weergeven. Daarnaast is de monitor voorzien van een HDMI-uitgang, waaraan een tweede monitor kan worden aangesloten met een resolutie tot Full HD. Dit maakt het mogelijk om video's vanaf één netwerkbron zonder computer flexibel weer te geven op twee monitoren.


De achtereenvolgende beeldweergave houdt een videostream ook vast als er een pagina wordt gewisseld. De medewerkers achter het scherm kunnen zich zo op één focuspunt concentreren en tegelijkertijd ook nog andere gebieden in het oog houden. Verder is het met de FDF2711W-IP mogelijk om statische maskeringen in te zetten, bijvoorbeeld in het kader van een privacybeleid, zonder dat de originele stream hierbij wordt veranderd.


Het ontwikkelingsteam van EIZO werkt voortdurend aan nieuwe eigenschappen en functies voor de beschikbare IP-decoder-oplossingen. Er zijn bijvoorbeeld aanvullende firmware-licenties beschikbaar, die het aanbod uitbreiden. Een recent voorbeeld hiervan is de ondersteuning voor het LDAP-protocol. Deze enterprise-licenties zijn beschikbaar voor de DuraVision FDF2711W-IP en voor de IP-decoder-oplossing DuraVision DX0211-IP.


De FDF2711W-IP biedt technische compatibiliteit en functionele support voor verschillende videomanagementsystemen (VMS). Het VMS kan de gedetecteerde gebeurtenissen en alarmen aan de IP-decoder-monitor doorgeven en daar een vooraf geprogrammeerde actie in gang zetten. Zo kan bijvoorbeeld de indeling van het display automatisch worden aangepast als er iemand voor de deur staat.

Overige functies

 1. HTTPS-protocol voor geverifieerde netwerkcommunicatie
 2. VESA-montage voor eenvoudige installatie
 3. Geïntegreerde stekker voor een overzichtelijke werkplek
 4. Continugebruik met twee jaar garantie

Beschikbaarheid

De DuraVision FDF2711W-IP is per direct beschikbaar.

FDF2711W-IP
FDF2711W-IP DuraVision

De FDF2711W-IP-monitor geeft videostreams weer die via het netwerk worden overgedragen, zonder dat hiervoor een computer nodig is. Software en andere hardware zijn niet nodig. Praktisch: eenvoudige installatie, weinig onderhoud en weinig tijdsinvestering.

 • 68,6 cm (27 Inch)
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • VA
 • Formaat 16:9
 • 68,6 cm (27 Inch)
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • VA
 • Formaat 16:9
 • ZIP
  Product afbeeldingen - FDF2711W-IP

  ZIP | 5,17 MB