De DuraVision FDS1703-A is de opvolger van de FDS1703. In tegenstelling tot zijn voorganger is dit nieuwe model uitgerust met een HDMI-poort, zodat het signalen van digitale bronnen zoals een HDD-recorder kan ontvangen. Bovendien beschikt de monitor over een composietingang (BNC-ingang), waarop analoge camerasignalen van videobeveiligingssystemen (CCTV-systemen) kunnen worden aangesloten. De monitor ondersteunt NTSC-, PAL- en SECAM-signalen en is daardoor compatibel met uiteenlopende bewakingsapparatuur.

De DuraVision FDS1703-A kan via HDMI een Full HD-signaal (1920 x 1080) ontvangen en weergeven in zijn native resolutie van 1280 x 1024 pixels. Met de vele instelmogelijkheden voor analoge of digitale signalen kunnen gebruikers de beeldweergave op de monitor aanpassen en het beeld uitrekken of met gelijkblijvende beeldverhouding vergroten.

Het beeldscherm beschikt over underscan- en overscan-weergavefuncties. Bij underscan wordt 100% van een beeld weergegeven, wat ideaal is voor videosignalen. Bij overscan wordt daarentegen ongeveer 95% van een beeld weergegeven. Hierdoor vallen de niet-essentiële videogegevens weg die zich soms aan de rand van het beeld bevinden.

Bij standaard LCD-monitoren lijken kleuren soms vervaagd als ze van onderaf worden bekeken. De DuraVision FDS1703-A heeft een Up View-functie, die het kleurvervagingseffect tot het minimum beperkt en een scherpe weergave mogelijk maakt. Hierdoor is de monitor zeer geschikt voor montage boven ooghoogte.
Een geïntegreerd driedimensionaal Y/C-scheidingscircuit scheidt het helderheidssignaal van de kleurinformatie, zodat kleurflikkeringen en -ruis, die vooral optreden bij analoge signalen, op betrouwbare wijze worden verminderd.

Overige eigenschappen

 1. Geïntegreerde 0,5W- + 0,5W-stereoluidsprekers
 2. Continugebruik met twee jaar garantie

Verkrijgbaarheid

De DuraVision FDS1703-A is per direct beschikbaar.

 • ZIP
  Product afbeeldingen - FDS1703-ABK

  ZIP | 7,07 MB
 • ZIP
  Product afbeeldingen - FDS1703-AGY

  ZIP | 6,33 MB