EISA is een uniek verband van 61 gespecialiseerde magazines uit 29 landen. Ieder jaar worden de EISA Awards toegekend aan de beste beeldvormingstechnologie met de meest geavanceerde functies, ergonomische kenmerken en optimale prestaties in verhouding tot kosten. De ColorEdge CS2740 van EIZO sleepte de titel van Monitor of the Year in de wacht in de categorie Fotografie. De jury was enthousiast:


“De EIZO ColorEdge CS2740 is een monitor van 27 inch met een 4K-UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels, dus vier keer de resolutie van Full HD. Deze hoogwaardige monitor is ideaal voor creatief werk, zoals het bewerken van foto's en videomaterialen. Hij biedt een wide gamut met een levendige en nauwkeurige kleurweergave in de Adobe RGB-kleurruimte. Door de hoge pixeldichtheid worden alle beelden extreem scherp weergegeven. Daarnaast biedt de monitor essentiële functies, zoals kleurenkalibratie met de eigen software ColorNavigator 7. De aansluitmogelijkheden zijn modern en bijzonder uitgebreid, met USB-A, HDMI, DisplayPort en, heel belangrijk, USB Type-C-poorten.” 


Over EISA
EISA is 's werelds grootste onafhankelijke samenwerking van experts in multimediatechnologie en biedt een unieke, wereldwijde blik op de markt van consumentenelektronica. De EISA Awards vormen al bijna 40 jaar de meest gezaghebbende onafhankelijke aankoopadviezen voor consumententechnologie. De EISA Awards worden jaarlijks toegekend door panels van experts, die 61 toonaangevende magazines en websites uit 29 landen vertegenwoordigen op het gebied van Fotografie, Video voor Thuisbioscopen, Audio voor Thuisbioscopen, Hi-Fi, Autosystemen en Mobiele Elektronica. De panels van experts werken onafhankelijk, maar werken samen onder de overkoepelende structuur van EISA.

CS2740 CS-serie
CS2740 ColorEdge

4K-resolutie met Ultra High Definition – ultieme scherpte voor fotografen – perfecte precisie en volle kleuren voor alle professionals. De CS2740 is de alleskunner van de CS-serie, die dankzij de USB-C-poort ideaal werkt als basis voor een kleurgetrouwe, digitale workflow.

  • 68,4 cm (26,9 Inch)
  • 3840 x 2160 (4K UHD)
  • IPS (Wide Gamut)
  • Formaat 16:9
1573,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
  • 68,4 cm (26,9 Inch)
  • 3840 x 2160 (4K UHD)
  • IPS (Wide Gamut)
  • Formaat 16:9