Milestone | EIZO

De IP-decoder-oplossingen DuraVision FDF2711W-IP (27 inch monitor met een resolutie van 1920 × 1080) en DuraVision DX0211-IP (decoder-box) van EIZO bieden aansluitmogelijkheden voor meerdere IP-camera's, een krachtige decoder-technologie, lay-outs die de gebruiker zelf kan definiëren en nog meer weergaveopties, voor een flexibele videoweergave. Voor het gebruik van de IP-decoder-oplossingen is geen computer of andere hardware nodig, zodat veel foutbronnen van standaard configuraties direct wegvallen. Milestone XProtect is een software voor videomanagement die verschillende technologieën voor videosurveillance combineert in een bijzonder veilig systeem met optimale functionaliteit. Samen hebben EIZO en Milestone een plug-in ontwikkeld om videowanden flexibel op afstand te kunnen aansturen en configureren via de software voor videomanagement.

DuraVision FDF2177WIP, DuraVision DX0211-IP, Milestone XProtect

Met deze plug-in kunnen gebruikers de IP-decoder-oplossingen van EIZO direct aansturen en bewaken met Milestone XProtect – inclusief de cameraregistratie, statuscontrole op afstand van apparaten en aanpassing van de lay-out en weergave van de videostreams. Het installatieproces en de aansturing door de gebruiker worden hiermee geoptimaliseerd, omdat een directe bediening via het videomanagementsysteem (VMS) mogelijk is. Met Milestone XProtect kunnen gebruikers videofeeds van een geregistreerde camera heel eenvoudig met slepen & neerzetten op de gewenste plek zetten. De lay-out wordt dan op een doelmonitor weergegeven, zelfs als deze zich op een andere locatie bevindt. De instellingen en opties voor weergave kunnen bovendien eenvoudig via het VMS worden geconfigureerd, zonder dat de gebruiker de interface van de monitor nodig heeft.

“De krachtige IP-oplossingen van EIZO zijn in XProtect geïntegreerd en opgenomen in de Marketplace van Milestone. EIZO is voor ons dan ook al jarenlang een gewaardeerde technologiepartner. We zijn heel enthousiast dat EIZO nu ook een plug-in heeft ontwikkeld voor videowalls. Het was nog nooit zo eenvoudig om een videowall op te zetten met de Milestone Business Ready-producten (Milestone XProtect® Express+, Milestone XProtect® Professional+). Met deze oplossing kunnen eindgebruikers inhoud met aansturing via de Milestone XProtect® Smart Client weergeven op EIZO-monitoren of op een videowall. Hierbij kunnen ze dan profiteren van functies zoals bij de Milestone XProtect® Smart Wall, dankzij de decoder die is ingebouwd in de DuraVision-oplossingen. Omdat dit werkt met alle XProtect-producten, veroveren onze gedeelde systeemintegratoren een betere concurrentiepositie – en profiteren onze eindgebruikers van extra gebruiksvriendelijkheid en een breed functiepakket. Dat is voor iedereen een win-win-situatie.”

Roy Band, Community Manager bij Milestone Systems

De IP-decoder-oplossingen van EIZO ondersteunen bovendien unieke functies van Milestone XProtect, zoals de gebeurtenisbewaking en de alarmen. De IP-monitor of de box ontvangt een opdracht van het VMS zodra een bepaalde gebeurtenis zich voordoet, bijvoorbeeld als de bewegingsdetectie van een IP-camera wordt geactiveerd. Vervolgens wordt de bijbehorende actie uitgevoerd, bijvoorbeeld een automatische verandering in de lay-out van de monitorweergave. Dit verbetert de waarneming van de gebruikers, omdat hun aandacht zo in realtime naar belangrijke gebeurtenissen wordt geleid.

Beschikbaarheid

De EIZO-plug-in voor Milestone XProtect is per direct beschikbaar op de website van EIZO en in de Marketplace van Milestone.

Milestone Systems – Bedrijfsprofiel

Milestone Systems is een toonaangevende aanbieder van Open Platform Video Management Software. Deze technologie laat wereldwijd zien hoe veiligheid kan worden gegarandeerd, assets kunnen worden beschermd en efficiënter kan worden gewerkt. Milestone biedt een open community voor zijn platform om samenwerking en innovatie bij de ontwikkeling en het gebruik van netwerk-videotechnologie te stimuleren, met betrouwbare en schaalbare oplossingen die zich al op meer dan 150.000 locaties overal ter wereld hebben bewezen. Milestone is opgericht in 1998 en is een zelfstandig bedrijf binnen de Canon Group. 


Naar de website van Milestone