Wat CAD-engineers nodig hebben:

  1. Ongeëvenaarde beeldkwaliteit door toepassing van hoogwaardige LCD-schermen en elektronica van topklasse
  2. Kijkhoekstabiliteit
  3. Nauwkeurige weergave van kleuren, gradiënten en witpunten
  4. Hoge resolutie en grote beelddiagonalen
  5. Efficiënt werken, zonder vermoeide ogen

Hoogste beeldkwaliteit voor de beste CAD-beelden

CAD-monitoren voor de fijnste details

Om complexe CAD- en gerenderde beelden met de fijnste details te kunnen creëren en nauwkeurig te kunnen weergeven, hebt u een monitor nodig met een hoge resolutie en een nauwkeurige en stabiele weergavecapaciteit. Voor optimale bewerking neemt u dus alleen genoegen met de beeldschermen van de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde elektronica.

De beeldschermen van EIZO passen precies in dit plaatje door hun bijzondere kleurgetrouwheid, rijke contrasten en consistente weergave tijdens het hele bewerkingsproces. Hun hoge resolutie - tot wel 4K - biedt optimale ondersteuning zodat u uw werk met de grootste precisie kunt uitvoeren. Ook bij de meest kleurkritische CAD-toepassingen gooien EIZO ColorEdge-displays hoge ogen dankzij hun kleurgetrouwheid en kalibratie.

Meer ruimte tijdens het werk

CAD-monitoren in verschillende groottes en formaten

Of u nu werkzaam bent als architect, ontwerper, verpakkingsontwerper, tandtechnicus of in een ander CAD-gebied, voor iedereen geldt: de monitor is het middelpunt van alle werkzaamheden en moet daarom een toereikend formaat en een hoge resolutie hebben. EIZO-modellen voor CAD-bewerkingen zijn daarom ook in verschillende formaten en met verschillende resoluties beschikbaar.

Fail-safe-garantie

Fail-safe CAD-monitoren

Bij CAD-toepassingen is natuurlijk ook de betrouwbaarheid van de monitoren een van de kernpunten. Uitval of storingen zijn niet alleen bijzonder vervelend en tijdrovend, maar kunnen ook leiden tot aanzienlijke inkomstenverliezen.

Op de CAD-monitoren van EIZO kunt u gegarandeerd vertrouwen. Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie zijn CAD-monitoren van EIZO ongekend duurzaam. Maar dat is nog niet alles: bij EIZO profiteert u altijd van ongekende klantenservice, inclusief onze ongecompliceerde on-site omruilservice. En met een garantieperiode van maar liefst vijf jaar.

Ergonomie

Bijzonder ergonomische monitoren

Wanneer u vele uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, is ergonomische functionaliteit absoluut een vereiste om langere tijd geconcentreerd te kunnen werken zonder dat u vermoeide ogen krijgt.

EIZO CAD-monitoren zijn uitgerust met doordachte functionaliteit die u helpt om efficiënter te werken, zoals een ontspiegeld schermoppervlak, een flikkeringsvrije weergave en automatische helderheidsinstelling. En dit zijn nog maar drie van de diverse innovatieve ergonomische functies die uw werk comfortabeler maken. Alle functies zijn speciaal geïntegreerd om te zorgen dat u zich beter en langer kunt concentreren tijdens monitorwerk en dat uw ogen fit blijven.

Monitoren voor Computer Aided Design

CAD-monitoren weergeven