Wat gebruikers op het gebied van Document Imaging nodig hebben:

  1. Groot display en hoge resolutie voor 1:1-weergave van documenten
  2. Monitoren voor oplossingen met twee schermen
  3. Doordachte ergonomie voor efficiënt werken

Beeldkwaliteit

Monitoren voor Document Imaging met een uitzonderlijke beeldkwaliteit

Op de bekroonde monitoren van EIZO voor Document Imaging worden uiteenlopende teksten zonder uitzondering haarscherp gepresenteerd en de monitoren beschikken over passende functionaliteit voor elke toepassing. En door de uitstekende resolutie kunt u steeds van een briljante weergave genieten.

Ergonomie

Document Imaging-LCD's met ergonomische kenmerken

LCD's van EIZO zijn voorzien van slimme ergonomische kenmerken, zoals niet-reflecterende ontspiegelde schermoppervlakken en flikkeringsvrije weergave. De Paper-modus simuleert het aangename contrast van afgedrukte documenten en zorgt voor een vermindering van de hoeveelheid blauw licht. Dit spaart uw ogen bij het lezen en voorkomt dat u moe wordt.

De flexibel instelbare voet biedt talrijke mogelijkheden en u kunt de hoogte, de kijkhoek en de rotatie naar wens instellen zodat de monitor in de voor u ideale werkstand staat. U zult minder last krijgen van uw nek en ogen, waardoor het werk beduidend efficiënter en minder inspannend zal verlopen.

Overzichtelijk

Grote monitoren voor elektronische documenten

Om elektronische documenten optimaal te kunnen weergeven, moet een monitor heel groot zijn of, als er meerdere monitoren worden gebruikt, een heel smal schermframe hebben.

EIZO's assortiment omvat een scala aan Document Imaging-monitoren met uiteenlopende groottes en diagonalen. Met name onze grote breedbeeldmodellen waarmee u A4-pagina's in zijn geheel kunt weergeven en bekijken, zijn bij uitstek geschikt voor optimale documentbewerking. Onze Ultra Slim-serie, met hun frame van slechts 1 mm breed, zijn weer bijzonder toepasselijk voor werkplekken met twee of meer schermen.

Monitoren voor Document Imaging-toepassingen

Monitoren voor documentweergave