Wat gebruikers in de financiële sector nodig hebben:

  1. Hoge beeldkwaliteit voor een overzichtelijke en duidelijke weergave
  2. Speciale monitoren voor gebruik in multischermoplossingen
  3. Fail-safe-garantie, steeds betrouwbare toegang tot alle gegevens
  4. Doordachte ergonomie voor efficiënt werken

Beeldkwaliteit

Multimonitor-oplossingen met een uitzonderlijke beeldkwaliteit

Op de bekroonde Office-monitoren van EIZO worden gegevens, tabellen en diagrammen zonder uitzondering haarscherp gepresenteerd. Dankzij de toepassing van innovatieve panel-technologieën hebben de LCD's een uitzonderlijke beeldstabiliteit en geven daardoor vanuit elke kijkhoek een heldere weergave van alle gegevens. De zakelijke LCD-schermen van EIZO zijn voorzien van een ontspiegeld oppervlak dat reflecties tegengaat en daardoor uw ogen merkbaar minder belast.

Overzichtelijk

Multischerminstallaties voor meer overzicht

Voor de financiële sector wordt aangeraden om monitoren te gebruiken met een grote schermdiagonaal, zodat grote aantallen gegevens tegelijkertijd weergegeven kunnen worden. Als blijkt dat één beeldscherm toch niet afdoende is, kan worden overwogen om een multischermoplossing te installeren om nog meer scherminhoud te kunnen tonen.

EIZO's assortiment omvat een scala aan zakelijke monitoren met uiteenlopende groottes en diagonalen. Met name de grote breedbeeldmodellen en de Ultra-Slim LCD's van EIZO zijn ideaal voor gebruik in de financiële sector. Laatstgenoemde monitoren blinken uit door hun supersmalle frame dat slechts 1 mm breed is  waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor oplossingen met meerdere monitoren.

Fail-safe-garantie

Fail-safe monitoren voor banken

Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste criteria als het gaat om monitoren voor gebruik door banken, verzekeraars en handelsbeurzen. Storingen of uitval kunnen met name bij tussenhandel ernstige financiële gevolgen hebben. Mocht dit toch voorkomen, dan moet het betreffende apparaat ook snel vervangen kunnen worden. Ook in dergelijke gevallen kunt u vertrouwen op monitoren van EIZO die dankzij de geïntegreerde voeding en de comfortabele draaggreep snel en eenvoudig kunnen worden omgewisseld.

Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie zijn de zakelijke LCD-monitoren van EIZO ongekend duurzaam. Bij alle EIZO-producten profiteert u van unieke 5-jarige garantie, inclusief on-site omruilservice, dus in het zeldzame geval dat uw monitor toch gebreken vertoont, wordt deze door ons snel en ongecompliceerd vervangen.

Monitoren voor de financiële sector

Multimonitoring-producten weergeven