De juiste monitor voor uw thuiskantoor

Het nieuwe werken heeft veel veranderd, niet alleen in onze manier van werken, maar ook als het gaat om onze werklocatie. Het ziet er steeds meer naar uit dat thuiswerken in de toekomst een grotere rol zal spelen. Dat maakt de juiste uitrusting des te belangrijker. Om bij tijdelijk of permanent thuiswerken minstens even zo gezond en productief als op de kantoorwerkplek in het bedrijf te kunnen werken, de beschikking moet hebben over materiaal van dezelfde kwaliteit.

We vatten de belangrijkste tips en aanbevelingen voor het kiezen van geschikte monitoren voor uw thuiskantoor samen en bespreken de doorslaggevende technische kenmerken.

EIZO-gids: Monitoren voor het thuiswerken – waar moet u op letten?

De beeldkwaliteit, het gebruiksgemak van de vele aansluitingen en de praktische functies voor optimale ergonomie: er zijn veel redenen om een professionele externe monitor in te zetten voor uw home office. De 5 belangrijkste hebben we hier voor u op een rijtje gezet.

5 uitstekende redenen om ook voor het thuiswerken te kiezen voor een EIZO

Daarnaast voldoen ze aan alle vereisten die ondernemingen stellen aan bedrijfsapparatuur:

  1. Kostenefficiënte werking
  2. Betrouwbaarheid en lange levensduur
  3. Hoge beeldkwaliteit
  4. Optimale ergonomie
  5. Eenvoudige installatie en gestroomlijnde uitrol
  6. Speciale onderhouds- en garantieservice

Ergonomie die blessures voorkomt

Ergonomische bedrijfs-LCD's

Als medewerkers binnen de onderneming vele uren per dag achter een beeldscherm zitten, is ergonomische functionaliteit geen overbodige luxe. Door monitoren ergonomisch in te stellen kunt u oog- en nekblessures voorkomen en voldoet u tegelijkertijd aan alle wettelijke vereisten die gelden voor werkplekken met beeldschermen.

De bedrijfs-LCD's van EIZO hebben een volledig ontspiegeld schermoppervlak. Daardoor produceren ze geen flikkeringen en worden gebruikers minder snel vermoeid waardoor ze zich langer kunnen concentreren. Ook wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast aan het omgevingslicht. Hierdoor worden nadelige contrasten verminderd en kan scherminhoud beter worden gelezen. De monitor is voorzien van een flexibel instelbare voet waarmee de hoogte, de kijkhoek en de rotatie naar wens kunnen worden ingesteld en elke medewerker de voor hem of haar ideale scherminstelling kan configureren.

Lees hier een samenvatting van de ergonomische voordelen van onze monitoren.

Overtuigende beeldkwaliteit

Desktopmonitoren met perfecte beeldweergave

De veelzijdige bedrijfsmonitoren van EIZO zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van de dagelijkse werkzaamheden die plaatsvinden binnen grote en middenstandsondernemingen en bieden daardoor een optimale beeldkwaliteit voor elk werkgebied. Door het gebruik van innovatieve frametechnologieën en de beproefde elektronica van EIZO is de afbeeldingsweergave steeds glashelder en haarscherp. U hebt dus alles helder voor ogen bij alles wat u doet, of u nu teksten moet schrijven, tabellen bewerkt of grafieken samenstelt.

De perfecte beeldkwaliteit is voor ons niet perfect genoeg – meer informatie.

Behulpzame klantenservice

Bedrijfsmonitoren met perfecte ondersteuning

Naast de kwaliteit van het product speelt ook de kwaliteit van de klantenservice een grote rol. Deze service begint al bij het adviseren en uitvoeren van uw bestelling, maar blijft doorlopen waardoor u ook optimaal wordt ondersteund tijdens de gebruiksperiode.

Bij EIZO profiteert u als klant van bijzondere onderhoudsservice en daarbij kunt u gebruikmaken van een groot netwerk van vakhandelaren. We geven u graag advies bij het kiezen van het juiste model monitor, maar we staan u ook terzijde met professionele software zodat u alle monitoren en apparatuur gestroomlijnd kunt implementeren binnen uw bedrijf. Op verzoek kunnen wij ook een speciaal op maat gemaakte oplossing voor u samenstellen, waaronder aangepaste beeldschermconfiguraties of markering met streepjescodes. En als klap op de vuurpijl: u kunt de gewenste monitor tijdelijk en kosteloos uitproberen binnen uw bedrijf, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Vraag naar onze kosteloze testopstelling.

Neem contact met ons op.

Kostenefficiëntie die zich uitbetaalt

Kostenefficiënte bedrijfsmonitoren

Een van de belangrijkste factoren die invloed hebben op het kiezen van een passende bedrijfsmonitor, is het kostenplaatje. De kwaliteitsproducten van EIZO hebben gegarandeerd een drie jaar langere levensduur dan vergelijkbare producten. Dat betekent dat u profiteert van een bijzonder hoog rendement uit uw investering en dat de totale eigendomskosten (TCO, Total Cost of Ownership) veel lager liggen. De aankoopprijs mag dan hoger zijn, de investerings- en exploitatiekosten van een EIZO-monitor zijn daarentegen veel lager omdat de cyclus voor vervanging veel langer is en er maar weinig reparaties of omruil hoeft plaats te vinden.

Bovendien zijn Office-monitoren van EIZO uitgerust met innovatieve EcoView-functies waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Nog preciezer gezegd, kunt u met EcoView uw stroomkosten zo goed als halveren.

Waarom onze Office-monitoren buitengewoon rendabel zijn

Betrouwbaarheid waar u op kunt bouwen

Bedrijfs-LCD's met een lange levensduur

Wanneer u kiest voor EIZO hoeft u zich geen zorgen meer te maken over storingen. Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie zijn alle LCD-monitoren van EIZO ongekend duurzaam. Mocht het in uitzonderlijke gevallen toch nodig zijn dat een monitor vervangen moet worden, dan kunt u vertrouwen op onze speciale on-site omruilservice, en dat vijf garantiejaren lang.

Naar het productoverzicht

Monitoren voor grote ondernemingen en middenstanders
Office-monitoren weergeven

Referenties

Alle best practices op een rij
Nu bekijken