Wat privégebruikers en kleine ondernemingen nodig hebben:

  1. Eén monitor voor alle toepassingen
  2. De hoogste beeldkwaliteit
  3. Overtuigende onderhouds- en garantieservice
  4. Hoge productiekwaliteit en duurzaamheid
  5. Goede ergonomie
  6. Energiebesparende werking

De juiste monitor voor uw thuiskantoor

Het nieuwe werken heeft veel veranderd, niet alleen in onze manier van werken, maar ook als het gaat om onze werklocatie. Het ziet er steeds meer naar uit dat thuiswerken in de toekomst een grotere rol zal spelen. Dat maakt de juiste uitrusting des te belangrijker. Om bij tijdelijk of permanent thuiswerken minstens even zo gezond en productief als op de kantoorwerkplek in het bedrijf te kunnen werken, de beschikking moet hebben over materiaal van dezelfde kwaliteit.

We vatten de belangrijkste tips en aanbevelingen voor het kiezen van geschikte monitoren voor uw thuiskantoor samen en bespreken de doorslaggevende technische kenmerken.

EIZO-gids: Monitoren voor het thuiswerken – waar moet u op letten?

De beeldkwaliteit, het gebruiksgemak van de vele aansluitingen en de praktische functies voor optimale ergonomie: er zijn veel redenen om een professionele externe monitor in te zetten voor uw home office. De 5 belangrijkste hebben we hier voor u op een rijtje gezet.

5 uitstekende redenen om ook voor het thuiswerken te kiezen voor een EIZO

Betrouwbare functionaliteit voor Office-werkzaamheden

Betrouwbare monitoren voor Office-werkzaamheden

Op de Office-monitoren van EIZO kunt u gegarandeerd vertrouwen. Dankzij de hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie kan EIZO een garantie bieden van maar liefst vijf jaar. Dit is duidelijk langer dan wat gebruikelijk is bij andere aanbieders. In het onwaarschijnlijke geval dat er zich toch onverhoopt problemen voordoen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over storingen of uitval. Want bij EIZO profiteert u altijd van ongekende klantenservice, inclusief onze ongecompliceerde on-site omruilservice. En u profiteert tegelijkertijd van absolute investeringszekerheid.

Connectiviteit die waarde toevoegt

Een monitor als dockingstation

De uitgebreide aansluitingsmogelijkheden van de FlexScan-monitoren van EIZO en de resulterende opties voor een “clean desk” zorgen voor een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek. Met doordachte technologie zorgt EIZO voor een opgeruimd bureau: monitoren met een dockingfunctie, oplossingen voor opstellingen met meerdere monitoren, Thin Client-houders en praktisch kabelbeheer. Alles is ontworpen voor meer efficiency en moderne werkroutines.

Verander uw monitor in een handig dockingstation.

Ergonomische functionaliteit laat u onbelast werken

Ergonomisch instelbare beeldschermen

Wanneer u vele uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, is ergonomische functionaliteit geen overbodige luxe. Door monitoren ergonomisch in te stellen kunt u oog- en nekblessures voorkomen en voldoet u, ook als kleine ondernemer, meteen aan alle wettelijke vereisten die gelden voor werkplekken met beeldschermen.

De monitormodellen van EIZO zijn voorzien van slimme technologie waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken tijdens het werk. Dankzij het ontspiegelde schermoppervlak, de flikkeringsvrije weergave en de speciale functie waardoor de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast, is het bijzonder aangenaam werken achter deze monitor. De flexibel instelbare voet biedt talrijke mogelijkheden en u kunt de hoogte, de kijkhoek en de rotatie naar wens instellen. Daardoor kunt u de monitor zo positioneren dat deze de ideale stand heeft voor uw nek en ogen.

Lees hier een samenvatting van de ergonomische voordelen van onze monitoren.

Optimale beeldkwaliteit voor de meest veeleisende toepassingen

LCD-monitoren met de hoogste beeldkwaliteit

Niet alleen betrouwbaarheid speelt een grote rol. Minstens zo belangrijk bij een nieuwe monitor is natuurlijk de beeldkwaliteit. Een monitor dient wat dat betreft een echte allrounder te zijn, die altijd overtuigt met een haarscherpe weergave, of u nu teksten bewerkt, grafieken opstelt of video's afspeelt.

Office-monitoren van EIZO zijn uitgerust met geavanceerde elektronica en maken gebruik van innovatieve frametechnologieën waardoor ze een ongekend helder en duidelijk beeld kunnen weergeven, en daarmee geschikt zijn voor elke gewenste toepassing.

De perfecte beeldkwaliteit is voor ons niet perfect genoeg – meer informatie.

Kostenefficiëntie die zich uitbetaalt

Kostenefficiënte Office-LCD's

Een van de belangrijkste factoren die invloed hebben op het kiezen van een passende monitor voor privé- of zakelijk gebruik, is natuurlijk het kostenplaatje. Daarbij wordt met name gelet op de totale eigendomskosten, de TCO. Door bij de aanschaf van nieuwe apparatuur rekening te houden met die totale eigendomskosten kan immers veel geld worden bespaard.

Waarom onze Office-monitoren buitengewoon rendabel zijn

Naar het productoverzicht

Office-monitoren voor home office en kleine ondernemingen
Office-monitoren weergeven

Referenties

Alle best practices op een rij
Nu bekijken