EIZO Corporation, Japan

EIZO beschouwt zichzelf als drijvende kracht achter innovatie en is kwalitatief toonaangevend wat betreft monitortechnologie. De basis voor deze stelling wordt gevormd door het interne onderzoek en ontwikkeling in de fabriek in Japan. Hier zijn meer dan 600 ingenieurs en technici bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe monitoroplossingen en worden bestaande oplossingen voortdurend geoptimaliseerd. Want EIZO streeft ernaar om alle ontwikkeling en productie volledig in eigen beheer uit te voeren. Daardoor houden we controle over het gehele ontwikkelingsproces en alle fabricage en hebben we alles volledig in eigen hand.

En op die manier bouwen we een voorsprong op wat betreft kwaliteit en techniek. Deze voorsprong wordt ook dikwijls bevestigd in diverse testen die worden uitgevoerd door onafhankelijke vakpers. Meer dan eens komen de monitoren van EIZO als beste uit de test.

In de gebieden waarin wij werken met leveranciers, hechten wij veel waarde aan volledige onafhankelijkheid. Dat houdt in dat wij niet gebonden zijn aan een leverancier, maar steeds zelf die leveranciers kunnen kiezen die de beste materialen kunnen leveren voor onze monitoren.

Das "Making of" eines FlexScan-Monitors

Was steckt in der Box? Folgen Sie uns Schritt für Schritt - von der Montage bis zur Verpackung - durch die Herstellung von FlexScan EV-Monitoren an unserem Hauptsitz in Hakusan, Japan.

Werfen Sie einen Blick hinter die Kulissen der Produktion bei EIZO.
Cleanroomfabricage

Touchscreens en monitoren voor gebruik in de medische wereld worden gemaakt in cleanrooms.

Printplaatproductie

Printplaten behoren tot de kernonderdelen van een monitor. Daarom ontwikkelen en produceren wij onze printplaten zelf en laten wij ze een streng beproevingsproces doorlopen.

Kwaliteitsborging

In een eigen dode kamer testen wij of onze producten voldoen aan internationale bepalingen inzake elektromagnetische compatibiliteit en gevoeligheid. Ook worden langetermijntests van duizenden uren bedrijfstijd uitgevoerd.

Klantspecifieke aanpassing

Dankzij omvangrijke maatwerkmogelijkheden kunnen wij onze monitoren nauwkeurig aanpassen aan klanteneisen. Denk daarbij vooral aan bedrijfskritische toepassingsgebieden zoals luchtverkeersleiding of scheepvaart.

Ontwikkeling en productie in Europa

In Europa worden EIZO-monitoren ontwikkeld en geproduceerd op twee locaties in Duitsland. Daarbij gaat het vooral om gespecialiseerde oplossingen voor de markt voor medische techniek, luchtverkeersleiding, scheepvaart en industriële toepassingen.

EIZO GmbH, Rülzheim und Plauen

Sie ist einer der führenden Hersteller von High-End Monitorlösungen für Anwendungen in der medizinischen Bildgebung mit mehr als 50 Jahren Erfahrung in diesem Marktsegment.

weiterlesen
EIZO Technologies GmbH, Geretsried

Die EIZO Technologies GmbH entwickelt mit 40 Jahren Erfahrung Monitor- und Displaylösungen für die Bereiche Industrie, Medizin, Automotive und Flugsicherung.

weiterlesen