Productassortiment van EIZO GmbH

Het bedrijf telt ongeveer 160 medewerkers die zich bezighouden met ontwerpen, product- en kwaliteitsbeheer, productie, verkoop en service. EIZO GmbH ontwikkelt en produceert innovatieve producten met een uitstekende kwaliteit en op het hoogste technische niveau. Het assortiment bestaat uit kleuren- en grijswaardenmonitoren met resoluties van 1 tot 8 megapixels en schermgroottes tot wel 58", maar omvat ook beeldbeheersystemen en accessoires. De producten worden hoofdzakelijk toegepast op het gebied van chirurgie, cardiologie en endoscopie.

Nevenvestiging in Plauen

De vestiging in Plauen houdt zich uitsluitend bezig met het ontwerp, de productie en de verkoop van innovatieve en toekomstgerichte oplossingen voor de chirurgie. Het serviceaanbod omvat intelligente apparaten en videobeheersystemen die precies zijn afgestemd op de eisen van de klanten en worden op maat gemaakt per operatiekamer. EIZO GmbH biedt complete visuele en video management oplossingen voor de OK, inclusief individueel design, creatie, integratie, service en onderhoud.

Klantspecifieke oplossingen

Alle producten en services van EIZO GmbH zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen om optimaal te voldoen aan de wensen en vereisten van klanten die in de bovengenoemde gebieden werkzaam zijn, wat betreft productfunctie, -design en -kwaliteit. Wat dit aangaat, is betrouwbaar en flexibel beheer van de toeleveringsketen net zo belangrijk als klantspecifieke productconfiguratie, langdurige technische ondersteuning en reparatieafspraken. Producten van EIZO GmbH zijn in ziekenhuizen overal ter wereld geïntegreerd als zelfstandige producteenheden of maken onderdeel uit van complete systemen van andere fabrikanten.


Bericht sturen

EIZO GmbH in Rülzheim

EIZO GmbH in Rülzheim

EIZO GmbH
Carl-Benz-Straße 3
76761 Rülzheim

Telefon +49 7272 9850-0
Telefax +49 7272 9850-471
E-Mail dt-contact@eizo.com
Website https://eizo-or.com/
Carriere https://eizo.talention.com/jobs

EIZO GmbH - Zweigniederlassung Plauen

EIZO GmbH OR Solutions in Plauen

EIZO GmbH
OR Solutions
Zweigniederlassung Plauen
Kopernikusstr. 80
08523 Plauen

Telefoon +49 3741 42365-0
Telefax +49 3741 42365-199
E-Mail info@eizo-or.com
Website https://eizo-or.com/
Vacatures https://eizo.talention.com/jobs


Certificeringen

Beheersysteem conform ISO 9001, EN ISO 13485 en ISO 14001

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en dit gaat verder dan alleen optimaal productgebruik en het voldoen aan de toegezegde technische eigenschappen. Kwaliteit omvatten ook technische vaardigheden, contracttrouw, betrouwbaarheid en bescherming van het milieu - in het ontwerp, productie, verkoop en service.

Ons beheer voldoet daarom aan alle vereisten van de normen ISO 9001, EN ISO 13485 (medische producten) en ISO 14001. Deze certificeringen zijn aan ons toegekend door de Duitse instellingen DQS Medizinprodukte GmbH en DQS GmbH.

Naar de certificeringen