Door onophoudelijk onderzoek te doen en door de ontwikkeling van hoogwaardige bouwmaterialen en innovatieve technologieën produceert EIZO monitoren die uitblinken door hun kwaliteit en absolute betrouwbaarheid. Alleen de beste componenten worden gebruikt bij het samenstellen van de monitoren. EIZO houdt alle stappen binnen het productieproces in eigen beheer en is voortdurend bezig om zijn producten te verbeteren.

Jarenlange ervaring en innovatieve technieken hebben gezorgd voor het perfect georganiseerde productieproces dat tegenwoordig standaard is bij EIZO. Daardoor kunt u er steeds op vertrouwen dat het product dat u in huis haalt zonder uitzondering de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid heeft. Al in 1993 werd het bedrijf vanwege zijn bijzonder efficiënte kwaliteitsbeheersysteem beloond met de ISO 9002-certificering.

Dankzij de hoogwaardige materiaal- en productiekwaliteit en de extra lange garantieperiode van maar liefst vijf jaar, profiteert u bij aankoop van een EIZO-monitor van de hoogste kosteneffectiviteit en investeringszekerheid. Bovendien is dit alles inclusief onze on-site omruilservice, veruit het minst aangevraagde product in EIZO's assortiment.