CG3146 CG-serie
CG3146 ColorEdge

Dankzij de nauwkeurige, kleurgetrouwe weergave over de gehele helderheidskarakteristiek (EOTF) is de monitor perfect geschikt voor de volledige productieworkflow in 4K, zowel in HDR als in SDR.

  • 78,9 cm (31,1 Inch)
  • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Formaat
  • Dual Layer IPS (Wide Gamut, 10 Bit)
  • Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie
33880,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
  • 78,9 cm (31,1 Inch)
  • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Formaat
  • Dual Layer IPS (Wide Gamut, 10 Bit)
  • Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie
Edisen

Wat gaf de doorslag voor de beslissing?

Topkwaliteit gecombineerd met een goede, solide inzet! Wij kozen voor het nieuwste HDR-model van EIZO, de ColorEdge CG3146 met ingebouwde kalibratie en vijf jaar garantie. Hij voldoet aan onze eisen op het gebied van prestaties en functionaliteit, en levert nauwkeurige, volledig betrouwbare beelden.

De toegankelijkheid en de persoonlijke betrokkenheid van EIZO hebben een grote rol gespeeld bij onze keuze voor een monitor. Technische oplossingen alleen zijn niet genoeg, we hebben ook de beste ondersteuning ter plaatse nodig. Iemand in een ander land mailen en een paar dagen op antwoord wachten, is gewoon niet goed genoeg.

De persoonlijke relatie is heel belangrijk. En dat is precies wat EIZO doet: ze geven om ons, en ze zijn er wanneer we ze nodig hebben. Dat is voor ons belangrijk, want de techniek die wij gebruiken, moet altijd en overal werken. Wij hebben geen reservemonitoren op de plank staan. Dus als we ondersteuning nodig hebben, dan hebben we die ook meteen nodig.

En, denkt u dat u nog meer EIZO-aankopen zult doen?

Ja, inderdaad. Ik kijk uit naar een lange, betrouwbare relatie.

Vertel ons over de kwaliteitsborging.

Ik werk met alle grote productiehuizen in het land. Onze klanten stellen zeer hoge eisen; alles moet perfect zijn, van studio-ontwerp tot de juiste keuze van monitoren voor training en kalibratie. Het betekent niets minder dan kwaliteitsgarantie in de hele beeldverwerkingsketen. Daarom heb ik zoveel vertrouwen in de samenwerking met EIZO. De monitoren zijn van topklasse, ze bieden goede ondersteuning en vijf jaar garantie. Als we service nodig hebben, wordt alles snel gerepareerd in de eigen werkplaats. En omdat ze leenmonitoren aanbieden, voorkomen we kostbare productiestops.

Goede opstelling voor Edisen

"Ik ben al meer dan 10 jaar EIZO-dealer", zegt Pär Hörnell van Tiwia, die zich bezighoudt met de installatie, training en kalibratie van de nieuwe HDR-monitoren van Edisen. "We hebben met de nieuwe referentiemonitor een heel goede opstelling voor Edisen gecreëerd. Edisen levert absolute wereldklasse producties, en ik zie geen grenzen als het gaat om color grading."