Samen met zijn partners verwerkte het productiebedrijf van Terminator: Dark Fate duizenden opnamen met visual effects, stuntwerk, computergegenereerde figuren en zelfs volledige computergegenereerde omgevingen tot een fantastisch spektakel. Jake Maymudes, VFX Supervisor, licht het proces toe: “Tussen verschillende werkstations en artiesten mogen geen kleurverschillen optreden. Hiervoor hebben we vertrouwd op de producten van EIZO. De CG279X heeft ons veel werk uit handen genomen. Het is de ideale monitor voor onze VFX-workflow, want bij zo'n groot project als dit moeten de kleuren absoluut kloppen.”

De ColorEdge-monitoren CG319X en CG279X zijn voorzien van ingebouwde kalibratiesensoren, die er continu voor zorgen dat iedere instelling gelijk blijft. “Ik werk inmiddels drie-en-een-half jaar met producten van EIZO en ik ben een enorme fan van de CG318-4K. En nu ook van de CG319X. De grootste valkuil met dit werk is altijd de kleur, daar moet ik iedere dag echt op kunnen vertrouwen”, vertelt VFX Supervisor Eric Barba.

In de Review Suites gebruikt de productiefirma de HDR-monitor ColorEdge PROMINENCE CG3145 voor Color Grading om de DCI-P3-kleurruimte na te bootsen, die wordt gebruikt voor bioscoopfilms. Hierdoor kon het team precies zien wat het publiek in de bioscoop te zien zou krijgen. En zo kon ieder detail worden aangepast voor een perfect resultaat.

Tim Miller, de regisseur van Terminator: Dark Fate, is ook enthousiast: “Deze monitoren zijn gewoon fantastisch en ongelooflijk kleurgetrouw. [EIZO heeft] ons werk hier veel gemakkelijker gemaakt, en we hopen dat [het bedrijf] trots is op het resultaat, dat mede mogelijk gemaakt is door haar monitoren.”

Over Skydance Media

Skydance is een breed georiënteerd mediabedrijf dat in 2010 is opgericht door David Ellison. Het doel: hoogwaardig entertainment produceren voor wereldwijde evenementen. Binnen de bedrijfsonderdelen Speelfilm, Televisie, Interactief Entertainment en Animatie wekt het bedrijf werelden tot leven waar de kijkers volledig in op kunnen gaan. Recente speelfilms van Skydance zijn onder andere Terminator: Dark Fate, Gemini Man en Mission: Impossible – Fallout. Binnenkort verschijnen ook 6 Underground, Top Gun: Maverick, The Old Guard, Ghost Draft (werktitel) en delen zeven en acht in de filmreeks Mission: Impossible. In 2013 is ook Skydance Television opgericht. Het actuele aanbod omvat drie series met Emmy-nominaties: Grace and Frankie en Altered Carbon op Netflix, en Tom Clancy's Jack Ryan op Amazon. Voor het AT&T Audience Network produceert het bedrijf de serie Condor, en bij Apple TV+ loopt Foundation. Skydance Interactive is opgericht in 2016 en produceert en publiceert originele en IP-based reality-games. De gamebibliotheek bevat onder andere de mech-shooter-game Archangel: Hellfire en binnenkort ook The Walking Dead: Saints and Sinners. In 2017 zette Skydance ook het bedrijfsonderdeel Animation op om een reeks hoogwaardige films en series te ontwikkelen en te produceren. Het eerste filmproject van dit bedrijfsonderdeel is Luck.

Meer productinformatie

CG319X CG-serie
CG319X ColorEdge

In de 4K-videowereld alsmede voor fotografen en grafisch vormgevers biedt de CG319X voordelen van doorslaggevende betekenis: deze monitor geeft inhoud extreem scherp weer dankzij zijn resolutie van 149 ppi.

 • 78,9 cm (31,1 Inch)
 • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Formaat
 • IPS (Wide Gamut)
 • Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie
5030,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 78,9 cm (31,1 Inch)
 • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Formaat
 • IPS (Wide Gamut)
 • Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie
CG279X CG-serie
CG279X ColorEdge

Der CG279X eignet sich ideal für die Darstellung und Verarbeitung von HDR-Inhalten im SDR-Modus. Er überzeugt mit großer Farbraumabdeckung, 16-Bit 3D-Look-Up-Table und präziser Darstellung feinster Farbnuancen.

 • 68,4 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440, 16:9 Formaat
 • IPS (Wide Gamut)
 • Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie
2199,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,4 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440, 16:9 Formaat
 • IPS (Wide Gamut)
 • Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie