De kwaliteit van de monitoren was hierbij een belangrijke voorwaarde. Bij de keuze van het merk is er vooral gekeken naar een monitor die de medewerker optimaal zou ondersteunen met de juiste kenmerken (weinig rand, lichtsterkte, goede leesmodus). Op aanwijzing van de systeembeheerder kwam de IT-afdeling al snel bij het merk EIZO terecht.

FlexScan EV2450
De 24-inch Office Monitor FlexScan EV2450

Een aantal medewerkers, waaronder twee notarissen en de afdeling Finance, heeft verschillende types EIZO monitoren getest. Uiteindelijk is er gekozen is voor de FlexScan EV2450. 

Zaken zoals goede verstelbaarheid, grote inkijkhoek, de papermodus, dunne rand, niet te groot maar wel groot genoeg én beeld zonder schitteringen, gaven hierbij de doorslag. De afmeting en resolutie van de EV2450 is voldoende om lange juridische stukken door te nemen en de monitoren nemen niet veel ruimte in beslag op het bureau. 

Dankzij het werken met EIZO monitoren hebben medewerkers minder last van vermoeide ogen en kunnen zij zich langer concentreren achter het beeldscherm. De Paper Modus speelt daarbij een belangrijke rol. Door de vermindering van blauw licht van de monitor, is het lezen comfortabeler en wordt er minder van papier gelezen… alhoewel de advocaten en notarissen toch nog graag van papier lezen. Het gebruik van twee EIZO monitoren is zo’n succes geworden dat enkele medewerkers ook in hun thuissituatie zijn overgegaan naar twee monitoren.

Vanaf 2016 is De Haan Advocaten & Notarissen begonnen met het gefaseerd vervangen van alle monitoren door EIZO monitoren. Momenteel staan de EIZO monitoren op ongeveer 70% van de werkplekken, De Haan hoopt in 2021 de EIZO monitoren voor 100% te hebben uitgerold. 

De Haan Advocaten & Notarissen is erg tevreden over het gebruik de EIZO monitoren. In hun keuze heeft ook de goede service én garantie, die EIZO biedt, een belangrijke rol gespeeld.

De Haan Advocaten & Notarissen

In vier decennia is De Haan Advocaten & Notarissen gegroeid naar een full-servicekantoor dat op het hoogste juridische niveau opereert en inmiddels ruim 80 specialisten telt: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen. Het kantoor is bovengemiddeld thuis in vijf specifieke sectoren: maakindustrie, milieu, afval en energie, zorg, bouw en vastgoed en handel, transport en logistiek. Voor ondernemers is De Haan Advocaten & Notarissen de daadkrachtige juridische partner.

Naar de website

Meer productinformatie