De EIZO FlexScan EV2456 voor een modern kantoor

Kantoorgebouw van GWG op het Pfennings-Areal
Het nieuwe kantoorgebouw van GWG op het Pfennings-Areal

Begin 2018 verhuisde GWG Reutlingen haar activiteiten naar een nieuw kantoorgebouw op het Pfennings-Areal. De moderne architectuur met hoge ramen en een lichte gevel is een verrijking voor het stadsbeeld van Reutlingen. Bettina Getto uit Wiesbaden, onlangs nog binnenarchitect van het jaar, heeft het interieur van de kantoren, vergaderruimtes en gedeelde ruimtes ontworpen.

Het nieuwe kantoor van GWG biedt de medewerkers een moderne, lichte werkplek met een vriendelijke feelgood-factor.

260 monitoren van EIZO verhogen het werkplezier nog verder. Iedere werkplek is namelijk voorzien van twee EIZO FlexScan EV2456 monitoren, en zelfs iedere trainingsplek heeft een EIZO-monitor.

GWG workstations with EIZO FlexScan EV2456 monitors

Van tevoren heeft het bedrijf monitoren van meerdere concurrenten getest. "Er waren verschillende criteria die doorslaggevend waren voor de keuze voor de EV2456, zoals de productkwaliteit en de prestaties, maar ook het design en de garantie", vertelt Heiko Schmidt, de systeem- en netwerkbeheerder van GWG Reutlingen. Hij voegt toe: "De witte, smalle schermrand past optisch gezien perfect in de lichte, witte kantoren, die heel open zijn opgezet met veel licht. Dankzij het ontspiegelde oppervlak worden ongewenste reflecties van invallend zonlicht grotendeels vermeden." De medewerkers hebben ook al feedback gegeven over de EV2456. Schmidt: "Zowel de beeldkwaliteit als het design van de monitoren wordt heel positief beoordeeld."