„Onze medewerkers zijn allemaal bijzonder tevreden met de monitoren van EIZO. Ik hoor nooit klachten over bijvoorbeeld uitval of kleurverschillen.“

Jos Hek, Unithoofd Informatisering en automatisering bij IJsselgemeenten
De IJsselgemeenten werken met EIZO Office-monitoren

Er is destijds voor EIZO gekozen vanwege de lange levensduur en garantie. 13 jaar later is de organisatie en haar medewerkers nog steeds erg tevreden over de beeldkwaliteit en de kleuren van de monitoren. Jos Hek, Unithoofd Informatisering en automatisering bij IJsselgemeenten: “onze medewerkers zijn allemaal bijzonder tevreden met de monitoren van EIZO. Ik hoor nooit klachten over bijvoorbeeld uitval of kleurverschillen."


Voornamelijk de FlexScan EV2216, maar ook EV2416’s en enkele 27”monitoren voor bijvoorbeeld de GEO-werkplekken. Alle werkplekken binnen IJsselgemeenten en van haar klanten beschikken over één of meerdere EIZO monitoren. 


De verbouwing van het gebouw wordt in 2019 afgerond. Tijdens de verbouwing die gefaseerd werd uitgevoerd zijn de werkplekken opnieuw ingericht met nieuwe EIZO monitoren. Aan het einde van het jaar zullen testen plaats gaan vinden welke EIZO monitor de trouwe EV2216’s eventueel gaat opvolgen.

Over de ICT-afdeling van de IJsselgemeenten

ICT IJsselgemeenten is verantwoordelijk voor de ICT van Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel, het Ingenieurs Bureau Krimpenerwaard en IJsselgemeenten zelf. Samen zijn deze organisaties goed voor 1200 gebruikers.

Naar de website van de IJsselgemeenten

Meer productinformatie