Sinds 2017 gebruikt Energy Saving Trust in zijn regionale vestigingen in Londen, Cardiff en Edinburgh 170 FlexScan EV2450-monitoren. De monitoren worden overkoepelend ingezet voor verschillende werkplekopstellingen. Energy Saving Trust wil zo milieuvriendelijk mogelijk werken. Daarom is het voor de organisatie belangrijk om uitsluitend energiezuinige apparatuur aan te schaffen.

De FlexScan-monitoren van EIZO stonden bovenaan de lijst. Glen Haughton, IT-manager bij Energy Saving Trust, legt uit waarom: “Bij de keuze van nieuwe monitoren voor ons bedrijf was het voor mij belangrijk om een product uit te kiezen met overtuigende specificaties voor het energieverbruik. Deze monitoren zijn de juiste keus voor een organisatie die niet alleen de regering en verbruikers informeert over energiebesparing, maar die ook zelf het goede voorbeeld wil geven.”

Een medewerker van Energy Saving Trust die verantwoordelijk is voor verbruikstests van apparatuur, heeft de EIZO-monitoren intern getest. Hieruit bleek dat ze het stroomverbruik voor monitoren bij Energy Saving Trust met zo'n 35% omlaag brengen.

Naar de website van Energy Saving Trust: www.energysavingtrust.org.uk

Meer informatie over de EV2450