Het serviceconcept van EIZO

  1. Vijf jaar garantie, inclusief on-site omruilservice: Het innovatieve serviceconcept van EIZO is toonaangevend in de branche en past geheel binnen de trend van langere afschrijvingstermijnen. Met dit concept profiteert u van overtuigende zekerheid waarop u kunt bouwen.
  2. High-End kwaliteit: EIZO maakt alleen gebruik van eersteklas materialen en hanteert nauwkeurige productieprocedures waardoor alle producten een uitzonderlijk lange levensduur en maar liefst vijf jaar garantie hebben.
  3. Investeringszekerheid: Follow-up kosten, bijvoorbeeld voor herstel of reparatie, die buiten de garantie worden gemaakt, kunnen worden vermeden, wat resulteert in optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership, (TCO)).

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Bij EIZO profiteert u van vijf jaar garantie.* Dit is mogelijk dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve monitortechniek, gefabriceerd met High-End-materialen.

EIZO stelt niet alleen hoge eisen aan productie en materialen, maar ook de kwaliteitsbewaking staat bij EIZO hoog in het vaandel. Tijdens de productie worden EIZO-monitoren daarom na iedere montagestap continu gecontroleerd en indien nodig worden de processtappen direct geoptimaliseerd. Voorafgaand aan de levering wordt elk apparaat in gebruik genomen en automatisch ingesteld. Daarnaast wordt elke monitor nauwkeurig getest aan de hand van steekproeven.

Ook wordt een zogenoemd Aging-proces doorlopen om de hoogste betrouwbaarheid te kunnen waarborgen: Tijdens de productie worden de LCD's aan een duurtest onderworpen waardoor mogelijke problemen al in de fabriek kunnen worden vastgesteld en niet pas aan het licht komen tijdens gebruik.

Door deze 5 jaar garantie profiteert u van een hoge investeringszekerheid en bespaart u gegarandeerd op follow-up kosten (Total Cost of Ownership), die worden gemaakt buiten de garantie, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparatie.

* Voor sommige apparaten geldt een afwijkende garantie. De toepasselijke garantietermijnen voor afzonderlijke apparaten worden vermeld in de respectieve gegevensbladen voor deze apparaten en zijn ook te vinden op de internationale EIZO-website:

Naar het garantieoverzicht