De reparatieservice van EIZO:

*Sommige professionele apparaten hebben een andere garantie. De respectievelijke garantietermijnen vindt u in de bijbehorende specificaties of neem een ​​kijkje:

Garantie overzicht
Behandeling voor reparatieservice

Reserveonderdelen

De volgende reserveonderdelen voor EIZO-monitoren kunt u zelf aanvragen. Neem contact op met het onderstaande servicecontact.

  • Voedingskabel
  • Signaalkabel
  • USB-kabel
  • Monitorvoet
  • Cable cover
  • Externe voeding
  • Afstandsbediening

Zie de gebruikershandleiding of installatiegids van uw monitor voor onderdeelnummers en/of gedetailleerde instructies voor het installeren van elk vervangend onderdeel. Vervangingsonderdelen zijn verkrijgbaar tot drie jaar (zeven jaar voor externe voedingen en afstandsbedieningen) nadat de productie van de monitor is gestopt. Mocht het gewenste onderdeel niet meer leverbaar zijn, dan behoudt EIZO zich het recht voor een alternatief reserveonderdeel aan te bieden.


Contact

De meeste EIZO monitoren komen met een waarborg van vijf jaar met een onsite omruildienst. EIZO's innovatieve dienstverlening is de nieuwe standaard en past integral in de trend naar een langere afschrijvingstermijn (depreciation). Eizo biedt u de zekerheid waarop U kan rekenen.

High-end Quality
State-of-the-art materialen en het EIZO vakmanschap waarborgen een buitengewone duurzaamheid; dat is het wat het ons mogelijk maakt een waarborg van vijf jaar te bieden. Met uw waarborg heeft U geen verborgen kosten meer, zoals bijvoorbeeld voor onderhoud en herstelling; dit alles maakt uw onkosten voor u zo duidelijk mogelijk ("Total Cost of Ownership").

Defecten
Mocht U een defect tegenkomen, contacteer dan eerst uw leverancier om zijn ondersteuning te vragen.
Mocht uw Eizo monitor een defect hebben, contacteer dan ons internationaal service centre.

UNISERV GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 28
24558 Henstedt-Ulzburg

U kunt maak gebruik van het contactformulier:

Naar het contactformulier

Uniserv Gebäude