Informatie over onze waarborg afhandeling :

  1. In het kort: Wanneer uw toestel omgeruild moet worden zal U over het algemeen binnen de twee werkdagen een equivalent vervangtoestel ontvangen.
  2. Transport: Een chauffeur van het EIZO Service Centre zal tot bij U komen en het vervangtoestel afleren (uw onthaal, goederenontvangst); hij zal ook het defecte toestel meenemen. Een toestel dat niet in zijn originele verpakking zit is niet verzekerd tegen transportschade. Indien gewenst kan U een nieuwe doos aanschaffen.
  3. Inhoud van de waarborg: De waarborg is geldig voor alle materiaal dat aangeschaft werd door een Belgische of Luxemburgse leverancier. De waarborg dekt een fout aan de backlights en dit over een periode van vijf jaar of 30.000 branduren, welk van beide eerst komt. (controleer aub de precieze voorwaarden per model) - (Bij normaal gebruik zullen de 30.000 branduren niet bereikt worden tijdens de eerste vijf jaar. Ervan uitgaand dat het materiaal acht uur per dag gebruikt wordt, vijf dagen per week en 52 weken per jaar zou dit neerkomen op meer dan 14 jaar.)

De meeste EIZO monitoren komen met een waarborg van vijf jaar met een onsite omruildienst. EIZO's innovatieve dienstverlening is de nieuwe standaard en past integral in de trend naar een langere afschrijvingstermijn (depreciation). Eizo biedt u de zekerheid waarop U kan rekenen.

High-end Quality
State-of-the-art materialen en het EIZO vakmanschap waarborgen een buitengewone duurzaamheid; dat is het wat het ons mogelijk maakt een waarborg van vijf jaar te bieden. Met uw waarborg heeft U geen verborgen kosten meer, zoals bijvoorbeeld voor onderhoud en herstelling; dit alles maakt uw onkosten voor u zo duidelijk mogelijk ("Total Cost of Ownership").

Defecten
Mocht U een defect tegenkomen, contacteer dan eerst uw leverancier om zijn ondersteuning te vragen.
Mocht uw Eizo monitor een defect hebben, contacteer dan ons internationaal service centre.

UNISERV GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 28
24558 Henstedt-Ulzburg


contact formulier