EVS1VS DuraVision

DuraVision EVS1VS is een systeem voor beeldverbetering dat videobeelden in real time analyseert en verwerkt.

Product afbeelding EVS1VS DuraVision

Beeldoptimalisatie-systeem

Voor betere zichtbaarheid

Talrijke toepassingsgebieden

De beeldverbeteringssystemen van EIZO verbeteren de zichtbaarheid in de meest uiteenlopende situaties waarin video-inhoud nauwkeurig moet worden bekeken, of het nu gaat om visuele inspectie door mensen of om machinale evaluatie, inclusief AI.

Onder andere de gebieden veiligheid (b.v. zichtbaarheid van verdachte activiteiten en voorwerpen), toezicht (opsporing van onregelmatigheden en defecten), onderhoud van infrastructuur (onderhoud en vroegtijdige opsporing van gevaren) en beeldanalyse profiteren van de geoptimaliseerde opspoorbaarheid van video-opnamen.

Improved-visibility_Application-areas.jpg

Betere zichtbaarheid in real time

De EVS1VS is uitgerust met de gepatenteerde Visibility Optimizer-technologie van EIZO, die beelden pixel voor pixel in realtime analyseert en aanpast.

Verbeterde zichtbaarheid bij weinig licht

EVS1VS detecteert en corrigeert delen van het beeld die moeilijk te zien zijn door slechte lichtomstandigheden. De oplossing past de helderheid van elke pixel aan, zodat donkere gebieden optimaal worden gecorrigeerd en heldere gebieden niet worden uitgewassen. Dit is nuttig wanneer u 's nachts bewakingsvideo's opneemt of werkt in gebieden met weinig of zeer weinig licht.

Beeldverwerking is gebaseerd op de Retinex-theorie, waarbij pixels afzonderlijk worden geoptimaliseerd.

Improved-visibility_VO_LowLightConditions_after.jpg

Met beeldverbetering

Improved-visibility_VO_LowLightConditions_before.jpg

Zonder beeldverbetering

Vermindering van het visuele effect van nevel

De EVS1VS detecteert en corrigeert delen van het beeld die onscherp lijken door mist, rook, sneeuw of andere omgevingsfactoren om de zichtbaarheid te verbeteren. Dit is ideaal voor het bekijken van videobeelden in openluchtruimten.

Improved-visibility_VO_ImpactOfHaze_after.jpg

Verbeterde zichtbaarheid

Improved-visibility_VO_ImpactOfHaze_before.jpg

Gebieden van het beeld die wazig lijken

Verminderen van ruis

De EVS1VS maakt gebruik van 2D ruisonderdrukking om onnatuurlijke blokkeringen in beelden te filteren en objecten beter te onderscheiden. De bewerkingsintensiteit wordt automatisch aangepast om natuurlijke contouren en randen te behouden. Deze functie is zeer nuttig bij het onderzoeken van ruisende, gecomprimeerde beelden.

Improved-visibility_Block-noise.jpg

1. Origineel beeld | 2. Beeldinformatie | 3. Automatische aanpassing van de filtersterkte | 4. Geen onnatuurlijke blokvorming

Comfortabele bediening

Uitrusting om comfortabel te werken

Weergavestanden en beeldscherpte instellen

Met de EVS Image Optimization control kunnen verschillende weergaves nauwkeurig worden afgesteld en kan de beeldscherpte worden gemaximaliseerd door verbeterde contouren, contrast en helderheid.

De EVS Image Optimization control is gratis. Voor gebruik is aansluiting op een Windows PC via USB (kabel niet meegeleverd) vereist.

Flexibele connectiviteit

De EVS1VS heeft twee HDMI-ingangen, één HDMI-uitgang en is uitgerust met een Ethernet-poort voor firmware-updates via een browser.

Operation_EVS-connectivity.jpg

* Externe-apparaat verbindingen alleen met EVS1VX

Duurzaamheid

En betrouwbaarheid

Twee jaar garantie

EIZO biedt twee jaar garantie. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve techniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

2_years_garantie_across_nl.jpg

24/7 gebruik

De EVS1VS is gebouwd voor 24-uurs gebruik en maximale betrouwbaarheid.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Duurzaamheid

Milieu- en sociaal bewuste productie

Maatschappelijk verantwoorde productie

De EVS1VS wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sustainability_Production.jpg

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere EVS1VS wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieu- en energiebeheersysteem conform ISO 14001 en ISO 50001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Duurzaam en met een lange levensduur

De EVS1VS is ontwikkeld voor een lange gebruikslevensduur – in het algemeen veel langer dan de garantieperiode. Vervangende onderdelen blijven nog vele jaren beschikbaar, nadat de monitor uit productie is genomen. De volledige gebruikslevensduur houdt rekening met de effecten op het milieu, omdat duurzaamheid en reparatiemogelijkheden de natuurlijke hulpbronnen beschermen en daarmee ook het milieu. Bij het ontwerp van de EVS1VS hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen, en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Technische gegevens

Algemeen
Toepassingsgebied Videobewaking, Industrie
Productlijn DuraVision
Toepassingsgebied Beeldoptimalisatie-systemen, Videobewaking
Functies en bediening
24/7 gebruik
Beeldverbeteringsproces Visibility Optimizer, Vooraf ingesteld, Selectie van fotogedeelte
Video-indelingen 1080/50p, 720/50p, 720/59,94p, 720/60p, 1080/59,94p, 1080/60p
Aansluitingen
Signaalingangen 2x HDMI (HDCP 1.4)
Signaaluitgangen 1x HDMI
USB-specificatie USB 2
USB-upstream-poorten 1 x type B
Netwerkverbinding RJ-45
Controle interface USB-Protocol, Ethernet
Energie informatie
Maximaal energieverbruik [in watt] 45
Voeding AC 100-240V, 50/60Hz
Afmetingen & gewicht
Afmetingen (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 240,5 x 53,2 x 143,8
Gewicht [in kg] 1.4
Technische tekening (PDF) Technische tekening (PDF)
Certificering & normen
Bedrijfstemperatuur 0 - 40 °C / 20-80 % (R.H., non condensing)
Certificering CE, UKCA, CB, RCM, cTÜVus, FCC-A, CAN ICES-3 (A), VCCI-A, RoHS, WEEE
Software & Accessoires
Meegeleverde accessoires AC-Adapter, Signaalkabel HDMI - HDMI, Handleiding via download
Garantie
Garantieperiode 2 jaar

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Datasheet - EVS1VS

PDF | 3 MB

Product afbeeldingen EVS1VX, EVS1VS

ZIP | 5 MB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Engels)

PDF | 9 MB

Image Optimisation Systems

(Engels)

PDF | 478 KB

Garantie

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

  • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
  • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices