Beeldoptimalisatie-systeem voor betere zichtbaarheid

Dankzij de innovatieve technologie van EIZO worden beelden in real time geanalyseerd en verwerkt, zonder dat de brongegevens worden gewijzigd.

Talrijke toepassingsgebieden

De beeldverbeteringssystemen van EIZO verbeteren de zichtbaarheid in de meest uiteenlopende situaties waarin video-inhoud nauwkeurig moet worden bekeken, of het nu gaat om visuele inspectie door mensen of om machinale evaluatie, inclusief AI.

Onder andere de gebieden veiligheid (b.v. zichtbaarheid van verdachte activiteiten en voorwerpen), toezicht (opsporing van onregelmatigheden en defecten), onderhoud van infrastructuur (onderhoud en vroegtijdige opsporing van gevaren) en beeldanalyse profiteren van de geoptimaliseerde opspoorbaarheid van video-opnamen.

Betere zichtbaarheid in real time

De EVS1VS is uitgerust met de gepatenteerde Visibility Optimizer-technologie van EIZO, die beelden pixel voor pixel in realtime analyseert en aanpast.

Verbeterde zichtbaarheid bij weinig licht

EVS1VS detecteert en corrigeert delen van het beeld die moeilijk te zien zijn door slechte lichtomstandigheden. De oplossing past de helderheid van elke pixel aan, zodat donkere gebieden optimaal worden gecorrigeerd en heldere gebieden niet worden uitgewassen. Dit is nuttig wanneer u 's nachts bewakingsvideo's opneemt of werkt in gebieden met weinig of zeer weinig licht.

Beeldverwerking is gebaseerd op de Retinex-theorie, waarbij pixels afzonderlijk worden geoptimaliseerd.

Vermindering van het visuele effect van nevel

De EVS1VS detecteert en corrigeert delen van het beeld die onscherp lijken door mist, rook, sneeuw of andere omgevingsfactoren om de zichtbaarheid te verbeteren. Dit is ideaal voor het bekijken van videobeelden in openluchtruimten.

Blockrauschen reduzieren
1. Origineel beeld | 2. Beeldinformatie | 3. Automatische aanpassing van de filtersterkte | 4. Geen onnatuurlijke blokvorming

Verminderen van ruis

De EVS1VS maakt gebruik van 2D ruisonderdrukking om onnatuurlijke blokkeringen in beelden te filteren en objecten beter te onderscheiden. De bewerkingsintensiteit wordt automatisch aangepast om natuurlijke contouren en randen te behouden. Deze functie is zeer nuttig bij het onderzoeken van ruisende, gecomprimeerde beelden.

Operatie

Met intelligente en intuïtieve bedieningsfuncties, is het instellen, regelen en bedienen gemakkelijk.

EIZO Image Optimization Utility
Weergavestanden en beeldscherpte instellen

Met de EVS Image Optimisation control kunnen verschillende weergaves nauwkeurig worden afgesteld en kan de beeldscherpte worden gemaximaliseerd door verbeterde contouren, contrast en helderheid.

De EVS Image Optimisation control is gratis. Voor gebruik is aansluiting op een Windows PC via USB (kabel niet meegeleverd) vereist.

Flexibele connectiviteit

De EVS1VS heeft twee HDMI-ingangen, één HDMI-uitgang en is uitgerust met een Ethernet-poort voor firmware-updates via een browser.

Ports DuraVision EVS1VS/EVS1VX
* Externe-apparaat verbindingen alleen met EVS1VX

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Door onophoudelijk onderzoek te doen en door de ontwikkeling van hoogwaardige bouwmaterialen en innovatieve technologieën produceert EIZO monitoren die uitblinken door hun kwaliteit en absolute betrouwbaarheid.

EIZO DuraVision: 24/7
24/7 gebruik gegarandeerd

De oplossing is gebouwd voor 24-uurs gebruik en maximale betrouwbaarheid. De duur van de garantie is 2 jaar (24/7).

Duurzaamheid

Een maatschappelijk verantwoorde productie, milieuvriendelijkheid en een lange levensduur gelden bij EIZO als de hoekstenen van productkwaliteit. Daarom worden onze producten geproduceerd volgens internationale milieuregelgeving. De lange levensduur spaart natuurlijke hulpbronnen.

Milieuvriendelijke en sociaal bewuste productie

Met de EVS1VS laat EIZO zien dat beeld- en productkwaliteit hand in hand gaan met een verantwoorde planning, materiaalkeuze en productie. Deze waarde stelt u in staat veilig te investeren in een moderne en betrouwbare oplossing.

Maatschappelijk verantwoorde productie bij EIZO

Maatschappelijk verantwoorde productie

De EVS1VS wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie over verantwoord ondernemen bij EIZO vindt u hier.

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere EVS1VS wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Milieu- en klimaatvriendelijke monitoren van EIZO
Nachhaltiges und langlebiges Produkt

Duurzaam

De EVS1VS is ontworpen voor een lange levensduur – in het algemeen veel langer dan de garantieperiode. Reserve-onderdelen zijn nog vele jaren na het einde van de productie beschikbaar. De hele gebruikscyclus houdt rekening met de impact op het milieu, aangezien de duurzaamheid en de herstelbaarheid de hulpbronnen en het klimaat sparen. Bij het ontwerp van de EVS1VS hebben we gelet op een laag grondstoffenverbruik met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige productie.

Haben Sie noch Fragen?

Wir unterstützen Sie gerne bei der Auswahl des richtigen Models für den Einsatz in Ihrer Umgebung. Nehmen Sie Kontakt mit uns auf.

Jetzt kontaktieren