Home-Office

Uw werkplek is, waar een EIZO is.

Het nieuwe werken heeft veel veranderd, niet alleen in onze manier van werken, maar ook als het gaat om onze werklocatie.

EIZO_FlexScan_HomeOffice_576_V6_sRGB_3000x3000.jpg

Het ziet er steeds meer naar uit dat thuiswerken in de toekomst een grotere rol zal spelen. Dat maakt de juiste uitrusting des te belangrijker. Want of u nu op kantoor werkt of vanuit huis: u moet dezelfde kwaliteit blijven leveren. En daarom vinden wij dat u hiervoor ook thuis de beschikking moet hebben over materiaal van dezelfde kwaliteit.

5 uitstekende redenen om ook voor het thuiswerken te kiezen voor een EIZO.

Wij zijn ervan overtuigd dat u uw beste werk alleen kunt doen met het beste gereedschap: met EIZO. De beeldkwaliteit, het gebruiksgemak van de vele aansluitingen en de praktische functies voor optimale ergonomie: er zijn veel redenen om een professionele externe monitor in te zetten voor uw home office. De 5 belangrijkste hebben we hier voor u op een rijtje gezet.

HomeOffice_-_Rohm_ImageQuality.jpg

Beeldkwaliteit: EIZO-monitoren bieden de beste beeldweergave.

Thuis willen mensen net zo goed overzicht hebben als op kantoor. En dat is precies wat onze FlexScan-monitoren op verschillende manieren mogelijk maken. Ten eerste hebben ze een groot display, zodat u probleemloos met meerdere programma's tegelijk kunt werken. Dat display heeft bovendien een hoge resolutie, zodat de inhoud altijd scherp in beeld komt – wel zo prettig voor uw ogen. Onze monitoren kunnen zo'n hoge beeldkwaliteit leveren omdat de elektronica goed doordacht en doorontwikkeld is, en omdat we voor ieder monitormodel zorgvuldig het beste paneel selecteren. Bent u nieuwsgierig naar de bijzondere kwaliteit van onze monitoren? Klik op de link!

De perfecte beeldkwaliteit is voor ons niet perfect genoeg – meer informatie.

Ergonomie: Monitoren van EIZO zijn vriendelijk voor uw rug en uw ogen.

Met de flexibel instelbare voet kunt u uw EIZO zo instellen, dat het ook thuis geen probleem is om met een goede houding aan uw bureau te zitten. En ook aan uw ogen is gedacht: alle FlexScan-monitoren zijn ontspiegeld en bieden een beeld zonder flikkeringen. Zo kunt u thuis effectief werken, zonder vermoeide ogen. En dat is nog lang niet alles. Op de volgende pagina vindt u nog meer highlights van onze EIZO-ergonomie:

Meer informatie over ergonomie

HomeOffice_-_Rohm_Ergonomics.jpg
HomeOffice_-_Rohm_Connectivity.jpg

Talloze poorten en aansluitingsmogelijkheden: Monitoren van EIZO zorgen voor een opgeruimde werkomgeving.

Met een EIZO heeft u alles wat u nodig heeft om ook thuis professioneel te kunnen werken. U kunt bijvoorbeeld probleemloos verschillende computers aansturen met hetzelfde toetsenbord en met maar één muis. Handig als u vaak wisselt tussen uw eigen computer en die van de zaak, of als u uw werkplek deelt met uw partner! Dubbele randapparatuur wordt overbodig en u houdt ruimte over op het bureau, zodat u zich beter kunt concentreren op het werk.

Meer informatie over onze talloze aansluitingen

Flexibiliteit: Monitoren van EIZO hebben een praktische docking-functie.

Het wordt steeds gebruikelijker om regelmatig van werkplek te wisselen. Dat maakt het ook steeds belangrijker om snel en eenvoudig een werkplek in te kunnen richten. Dankzij de uitstekende connectiviteit zijn monitoren van EIZO hiervoor de perfecte keus. Onze nieuwste modellen zijn voorzien van een USB-C-poort, zodat u al uw apparatuur (muis, toetsenbord, webcam, etc.) heel gemakkelijk kunt koppelen met een USB-C-kabel. En voor uw laptop heeft u geen aparte adapter meer nodig. USB-C geeft namelijk niet alleen het grafische signaal en het netwerksignaal door, maar werkt ook als voedingskabel. Zo kunt u eenvoudig en comfortabel wisselen tussen werken op kantoor en thuis – wel zo handig!

Uitstekende connectiviteit voor meer efficiëntie en modern werken - ontdek nu meer.

HomeOffice_-_Rohm_Flexibility.jpg
HomeOffice_-_Rohm_CostEffective.jpg

Rendement: Monitoren van EIZO zijn een uitstekende investering.

Of u in de toekomst nu weer vaker op kantoor werkt, of alleen nog maar vanuit huis: met EIZO bent u er klaar voor – ook op de lange termijn. Dankzij de hoogwaardige materialen en de speciale processen van EIZO voor de fabricage en kwaliteitsborging, profiteert u met onze monitoren namelijk van een significant langere levensduur dan gebruikelijk. We geven dan ook 5 jaar on-site garantie op alle FlexScan-modellen, zodat u optimale zekerheid heeft voor uw investering.

Thuiswerken in de praktijk

NEW-stage.jpg

NEW AG is klaar voor de toekomst met de EIZO FlexScan EV2795

Een moderne werkplek vraagt om gestandaardiseerde monitoroplossingen. NEW was op zoek naar een geschikt model en koos voor de EIZO FlexScan EV2795. Deze monitor voldoet namelijk aan alle vereisten voor mobiel werken en gedeelde werkplekken.

Meer informatie
960x540_case_003.jpg

Attiva SpA schakelt over op hybride werken

De laatste twee jaar is de arbeidswereld sterk veranderd en verschuift meer en meer in de richting van flexibel werken met frequente wisselingen tussen kantoor en thuiskantoor. Hoe kunnen de arbeidsergonomie, het comfort en de gezondheid van de afzonderlijke werknemers worden beschermd?

Meer informatie
AEDES-3.jpg

Monitor vervangt dockingstation

Aedes kiest opnieuw voor EIZO monitoren en maakt dockingstation overbodig.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving. Neem contact met ons op.

Neem contact op met
H07_Kontakt.jpg