Medische monitoren

De innovatieve oplossingen van EIZO voor medische beeldweergave staan bekend om hun uitmuntende beeldkwaliteit en krachtige functies voor precieze diagnoses.

Alle medische monitoren
csm_Healthcare_Header.jpg

Met de RadiForce- en CuratOR-serie biedt EIZO onder één dak een uitgebreide keuze aan innovatieve high-end-oplossingen voor diverse medische toepassingsgebieden. Het aanbod van medische beeldschermen wordt aangevuld door producten van de EIZO FlexScan-serie, die bijvoorbeeld in klinische spreekkamers en aan de ontvangstbalie kunnen worden ingezet, en door grafische kaarten voor RadiForce monitoren die door EIZO zijn aanbevolen en goedgekeurd.

RX370-BK_stage.jpg

Monitoroplossingen voor medische rapportage en weergave

Onder het merk RadiForce ontwikkelt en verkoopt EIZO beeldscherm-oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen voor gebruik bij diagnoses en evaluaties. Ze voldoen aan de strengste medische veiligheidsnormen.

De grijstint- en kleurenbeeldschermen van de RadiForce-serie ondersteunen kalibratie volgens de DICOM®-norm en staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit, die door de bedrijfseigen softwareoplossingen RadiCS en RadiNET Pro van EIZO worden gegarandeerd. Ze zorgen voor een precieze diagnose dankzij hun hoge betrouwbaarheid en krachtige functies. Een van deze functies is de unieke Work & Flow-functie, die de werkprocessen voor de diagnostiek vereenvoudigt en speciaal door EIZO voor radiologen is ontwikkeld.

Optimaal aangepaste visuele oplossingen voor een integraal uitgeruste operatiekamer

De EIZO CuratOR-serie staat voor optimaal aangepaste visuele oplossingen voor een integraal uitgeruste operatiekamer. Met schaalbaarheid en uitbreiding in gedachten zijn deze producten speciaal voor de eisen en de workflow de operatiekamers ontworpen en voldoen ze specifiek aan de behoeften van chirurgen, OK-teams en ziekenhuistechniek.

EX3220-3D_f_with_contents.jpg

Voordelen van medische monitoren van EIZO

Vorteil_Bildqualitaet.jpg

De perfecte beeldkwaliteit voor iedere toepassing

EIZO RadiForce-beeldschermen staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. Dankzij eigenschappen zoals gelijkmatige beeldweergave op het hele scherm, constante helderheid en precieze helderheidskarakteristiek (DICOM® GSDF) geven ze medische beelden scherp en getrouw weer. Met het bedrijfseigen kwaliteitsborgingssoftware van EIZO is bovendien een consequente beeldkwaliteit gegarandeerd. Het volledige productie- en ontwikkelingsproces van RadiForce-producten is in handen van EIZO. Zo behouden we bij het ontwikkelen van medische beeldscherm-oplossingen onze voorsprong in kwaliteit en techniek.

Vorteil_Ergonomie.jpg

Perfecte ergonomie voor perfecte resultaten

Met slimme oplossingen voorkomt EIZO een slechte lichaamshouding en vermoeide ogen. Zo bieden bijvoorbeeld de uiterst veelzijdige voeten van de RadiForce-beeldschermen veel comfort: u kunt ze in de hoogte verstellen, kantelen, zwenken en - afhankelijk van het model - 90° draaien om ze aan de individuele behoeften van de gebruiker aan te passen. Intelligente toebehoren zoals RadiLight-comfortlichten en uitmuntende technologieën zoals Hybrid Gamma PXL Sharpness Recovery verbeteren de herkenbaarheid van beelden. De doeltreffende ontspiegeling van het beeldschermoppervlak zorgt er bovendien voor dat de ogen langer scherp blijven.

Vorteil_Wirtschaftlichkeit.jpg

Een investering die loont

Voor praktisch alle medische beeldschermen biedt EIZO een extra lange garantie van vijf jaar, inclusief onsite omruilservice. Dat betekent optimale investeringsgarantie en minimale eigendomskosten. Zelfs bij een hogere aankoopprijs zijn de investerings- en exploitatiekosten van een EIZO monitor namelijk lager, omdat de levensduur aanzienlijk langer is en een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd is. Bovendien zorgen unieke work-and-flow-functies voor optimale efficiëntie tijdens het uitvoeren van diagnoses. Daarnaast besparen ingebouwde sensoren tijd, kosten en energie tijdens de verplichte kwaliteitsborging (acceptatie- en constantheidstest, kalibraties).

Vorteil_Service.jpg

Kwaliteitsservice met hoofdletter K

Naast de productkwaliteit speelt ook de kwaliteit van de dienstverlening een belangrijke rol. We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossingen, we bieden technische ondersteuning (voor en na de verkoop) en een garantieservice met korte reactietijden. En mocht u nog niet overtuigd zijn: vraag een testinstallatie aan, zodat u het product van uw keuze direct op uw werkvloer kunt uitproberen. De uitmuntende productkwaliteit en het innovatieve serviceconcept van EIZO zijn toonaangevend en spelen in op de trend van langere afschrijvingsperiodes. Dat levert zekerheid waar u op kunt bouwen.

RadiForce_teaser.jpg

Medische diagnose- en evaluatiebeeldschermen

De beeldschermen van de RadiForce-serie dekken uitgebreid de verschillende eisen op het vlak van medische apparaten.

Meer info over RadiForce
CuratOR_teaser.jpg

Visuele oplossingen voor integraal uitgeruste operatiekamers

Krachtige techniek voor beeldweergave en videobeheer in de operatiekamer gecombineerd met bekwaamheid en ervaring.

Meer info over CuratOR

Softwareoplossingen voor gegarandeerd goede beeldkwaliteit

Datenblatt_RadiCS_1080x720.png

Optimale kwaliteitsborging van beeldweergavesystemen bij radiologisch gebruik

Kwaliteitsmanagement voor monitoren inclusief kalibratie, afname- en constantheidscontrole in één programma. De software is eenvoudig te begrijpen en te bedienen en kan zelfs de meettechnische constantheidscontrole volledig automatiseren. RadiCS beheerst het volledige kwaliteitsmanagement van monitoren, van eenvoudige archivering tot netwerkondersteund kwaliteitsmanagement in combinatie met RadiNET Pro. De software is eenvoudig te begrijpen en te bedienen, en niet enkel voor RadiForce-monitoren geschikt. RadiCS maakt bovendien het besturen van de Work & Flow-functies van EIZO mogelijk die voor comfortabele werkprocessen zorgen. Daartoe hoort bijvoorbeeld de Point & Focus-functie die is bestemd om relevante delen van het beeld snel met de muis of het toetsenbord te selecteren en erop in te zoomen.

Meer over RadiCS
Datenblatt_RadiCS-LE_Match_1080x720.png

Kalibratie- en managementsoftware voor RadiForce-monitoren

RadiCS LE is software waarmee u EIZO RadiForce-monitoren kunt kalibreren en kalibratiegegevens kunt beheren. U kunt met RadiCS LE daarnaast monitorgegevens, zoals inventarisnummers of bedrijfsuren, opzoeken en beheren. RadiCS LE bevat een speciale Backlight Saver-functie. Daarmee verbruikt de monitor als die niet wordt gebruikt minder stroom en maakt deze ook minder uren omdat hij wordt uitgeschakeld. RadiCS LE bevat ook de Mouse Warp-functie. Daarmee wordt voorkomen dat de muisaanwijzer bij systemen met meerdere monitoren met verschillende resolutie aan de rand van een monitor blijft hangen. RadiCS LE wordt standaard meegeleverd bij EIZO RadiForce-monitoren.

Meer over RadiCS LE
Datenblatt_RadiNET_Pro_1080x720.png

Kwaliteitsmanagement voor alle monitoren in het ziekenhuis

De software RadiNET Pro van EIZO maakt centraal beheer en daardoor efficiënt kwaliteitsmanagement mogelijk van alle in het netwerk van een ziekenhuis verbonden monitoren. De browsergebaseerde toepassing biedt eenvoudige toegang tot de gewenste informatie. De beheerder kan de kwaliteitsborgingsprocessen vanaf overal in het ziekenhuis vlekkeloos en onmiddellijk uitvoeren en plannen. Basisinformatie, zoals modelnaam en gebruikstijd van monitoren, kan met RadiNET Pro beheerd worden. Informatie zoals aangesloten computers en grafische kaarten, de medische instelling en de installatieplaats kan eveneens geregistreerd worden. Gedetailleerde informatie over iedere monitor wordt op aanvraag in een verslag samengevat.

Meer over RadiNET Pro

Diagnoses succesvol uitgevoerd

[Translate to Belgian Dutch:] [Translate to Dutch:] Referenzzentrum Mammografie Nord

Referentiecentrum Mammografie Noord

In vergelijking met de vorige oplossing met dubbele schermen en 5-megapixelmonitoren, neemt de oplossing met één scherm met de RadiForce RX1270 minder ruimte in beslag en biedt deze met 12-megapixels een hogere resolutie voor een nog efficiëntere rapportage.

Meer informatie
Mil_Sursee_6.jpg

MIL Sursee

Bij MIL AG in Sursee worden de RadiForce RX660 monitoren gebruikt voor radiologische rapportage en de MS236WT als besturingsmonitor voor het röntgentoestel.

Meer informatie
Uniklinik_Magdeburg_stage.jpg

Academisch Ziekenhuis Magdeburg

Ziekenhuis Magdeburg optimaliseert de workflow bij interventie met EIZO-oplossing.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Neem contact met ons op
Kontakt_teaser.jpg