RadiForce

Diagnostische monitoren voor mammografie

Diagnostische monitoren voor maximale diagnostische zekerheid bij digitale mammografie

Alle mammografie-monitoren
mammografie-monitoren

Digitale mammografie

Een nauwkeurige weergave van de borst

Door de overstap van de analoge naar de digitale mammografie, gecombineerd met de borstechografie en deels ook de MRI, is de kwaliteit van de borstkankerdiagnostiek enorm toegenomen.

Als we de mogelijkheden van deze methoden optimaal willen benutten en de vroegtijdige opsporing van tumoren willen ondersteunen, moeten de diagnostische monitoren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit geldt nog sterker voor het gebruik in het kader van borstkankerscreenings, waarbij een snelle beeldopbouw van de mammografiedatasets en optimale performance nodig zijn. Bovendien worden er bij deze screenings bijzondere eisen gesteld aan de weergaveapparatuur.

Mammografische diagnose

Voor elke situatie de juiste monitor

Naast de klassieke, monochrome weergave op twee monitoren speelt EIZO ook in op andere behoeften van de gebruikers: wide-screen-monitoren voor de parallelle weergave van bijvoorbeeld vooropname en actuele opname, zonder storende rand tussen de opnames, en de mogelijkheid voor multimodale weergave van mammografie-, echografie- en MRI-beelden.

Om gevallen van borstkanker betrouwbaar te kunnen detecteren, moet het beeld uiterst nauwkeurig, gelijkmatig en met hoge resolutie worden weergeven op de monitor. EIZO maakt weergaveapparatuur die gespecialiseerd is voor digitale mammografie, voor maximale betrouwbaarheid bij diagnosticeren. Daarbij worden zelfs de allerkleinste details duidelijk weergegeven en minieme nuances betrouwbaar waargenomen, en wordt er steeds een optimale helderheid gegarandeerd.

De voordelen van RadiForce-monitoren voor mammografie

  • Nauwkeurig, homogeen beeld
  • Een hoge contrastverhouding
  • Krachtige zwartwaarden voor de gedifferentieerde weergave van op elkaar lijkende donkere grijstinten
  • 10-bit-weergave ondersteunt messcherpe weergave en betrouwbare onderscheiding van zelfs de allerkleinste weefselverschillen
  • Duurzame nauwkeurigheid dankzij kalibratie conform DICOM®-standaard, inclusief beschikbaarheid van DICOM®-presets en constante kwaliteitscontrole

Diagnoses succesvol uitgevoerd

[Translate to Dutch:] [Translate to English:] Referenzzentrum Mammografie Nord

Referentiecentrum Mammografie Noord

In vergelijking met de vorige oplossing met dubbele schermen en 5-megapixelmonitoren, neemt de oplossing met één scherm met de RadiForce RX1270 minder ruimte in beslag en biedt deze met 12-megapixels een hogere resolutie voor een nog efficiëntere rapportage.

Meer informatie
[Translate to Dutch:] [Translate to English:] MVZ Radiologie Karlsruhe

MVZ Radiology Karlsruhe

MVZ Radiologie Karlsruhe optimaal uitgerust voor diagnostiek met EIZO RadiForce RX1270

Meer informatie
Mil_Sursee_6.jpg

MIL Sursee

Bij MIL AG in Sursee worden de RadiForce RX660 monitoren gebruikt voor radiologische rapportage en de MS236WT als besturingsmonitor voor het röntgentoestel.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Neem contact met ons op
Kontakt_teaser.jpg