FlexScan

Office monitoren

Office monitoren van EIZO zijn professionele high-end LCD's voor het moderne kantoor of thuiskantoor - met eersteklas beeldkwaliteit, connectiviteit, ergonomie, duurzaamheid, uitzonderlijke zuinigheid en een bovengemiddelde garantie.

Alle office monitoren
EIZO_FlexScan_Bildqualitaet_Sideshot_DSF3411_sRGB_3000x2000.jpg

Met de voortschrijdende digitalisering neemt het aantal beeldschermwerkplekken voortdurend toe. De eisen aan een moderne werkplek worden ook steeds hoger. Wij groeien met deze eisen mee en bieden u betrouwbare apparatuur voor de werkplek van de toekomst met onze innovatieve bedrijfsmonitoren uit de FlexScan-productlijn.

Optimale ergonomie voor de beste prestaties

Onze office monitoren zijn uitgerust met innovatieve ergonomische functies die meer dan voldoen aan uw individuele eisen voor een moderne werkplek. Immers, als u het meeste uit uw werk wilt halen, moet u zich overal comfortabel voelen. Profiteer onder andere van een flexibel verstelbare voet, een ontspiegeld schermoppervlak en onze unieke Auto-EcoView-functie. Functies die allemaal helpen om zowel rug- als oogklachten te voorkomen.

Lees meer over de ergonomische functies

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF2300_sRGB_3000x2000.jpg
EIZO_FlexScan_Bildqualitaet_34291_V4_sRGB_3000x2250.jpg

Perfecte beeldkwaliteit voor elke kantoortoepassing

Een compromisloze superieure beeldkwaliteit is voor ons een must, op het werk of tussen het gamen door. Met een Office monitor van EIZO kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende beeldweergave met haarscherpe beelden, een uitstekende kijkhoekstabiliteit en exacte kleur- en grijstinten. Om dit te bereiken ontwikkelen we onze monitortechnologie voortdurend verder, zo gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen en vertrouwen we op een zorgvuldige fabrieksinstelling van elke individuele monitor.

De perfecte beeldkwaliteit is voor ons niet perfect genoeg – meer informatie

Een economische investering die op de lange termijn rendeert

Monitoren van EIZO garanderen u een aanzienlijk langere levensduur dan gebruikelijk. Dat betekent voor u de hoogste investeringszekerheid en een lagere TCO (Total Cost of Ownership), want zelfs bij een hogere aanschafprijs zijn de investerings- en bedrijfskosten met een EIZO-monitor op de lange termijn lager.

Alles wat lang meegaat, hoeft niet snel vervangen te worden.

 

EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_35642_V4_abgedunkelt_sRGB_3000x2000.jpg
usb-c_stage.jpg

De monitor als dockingstation dankzij de beste connectiviteit

Met hun uitstekende connectiviteit en de daaruit voortvloeiende talloze clean-desk opties maken EIZO FlexScan-monitoren elke werkplek opgeruimder, flexibeler en toekomstbestendig. Of het nu gaat om docking-functies, oplossingen met meerdere beeldschermen, thin client-bevestigingen of het praktische kabelbeheer: alle opties zorgen ervoor dat er niets op het bureau staat dat daar niet echt nodig is. Voor meer efficiëntie en modern werken.

Lees meer over de connectiviteits functies

Duurzame monitoren

Wij implementeren onze vooruitstrevende betrokkenheid bij het milieu zowel in onze producten als in onze bedrijfsactiviteiten.

EIZO-monitoroplossingen zijn uitgerust met geavanceerde energiebesparende functies, worden geproduceerd in overeenstemming met internationale milieuvoorschriften en sparen hulpbronnen dankzij hun lange levensduur.

Lees hier meer over duurzame monitoren

 

EIZO_FlexScan_CSR_sRGB_3000x2250.jpg
5_years_garantie_Square_new_NL.jpg

5 jaar garantie - lang leve uw monitor

Dankzij onze eigen productie, hoogwaardige materialen, nauwgezette kwaliteitscontroles, voortdurend onderzoek en verdere ontwikkeling kunnen we vijf jaar garantie bieden op onze monitoren, inclusief on-site vervangingsservice.

Dus u hebt de garantie dat u de eerste vijf jaar geen reparatiekosten heeft.

FlexScan Line-Up Video

Ontdek de office-monitor die bij uw wensen past. In deze video presenteren we de EV-modellen van de FlexScan-lijn en de drie klassen Basic, Professional en Premium. Aan het einde van deze video kent u de overeenkomsten en verschillen tussen de afzonderlijke modellen en weet u welk model de perfecte office-monitor is voor uw behoeften.

Referenties

Alle referenties
kddi_content_image_06.jpg

Bewakingsruimtes en kantoren

Het Japanse telecommunicatiebedrijf KDDI rust de controlekamers en kantoren van een nieuw operationeel netwerkcentrum uit met DuraVision IP-decoderboxen en FlexScan-monitoren.

Meer lezen
RAA_teaser.jpg

Duurzaamheid en een langdurig investeringsrendement

Voor de Royal Automobile Association gaven duurzaamheid en een langdurig investeringsrendement de doorslag om te kiezen voor FlexScan-monitoren van EIZO.

Meer lezen
NEW-stage.jpg

Een moderne werkwereld

NEW gebruikt al sinds 2000 uitsluitend EIZO-monitoren. Het bedrijf vertrouwt nu op de FlexScan EV2795 voor de nieuw in te richten werkstations.

Meer lezen
Vontobel_-_Image_06.jpg

Kwaliteit, vertrouwen en voordeel voor de klant

Productiviteit, ergonomie en duurzaamheid voor het investeringsmaatschappij Vontobel met de EIZO FlexScan EV3895 Curved Monitor.

Meer lezen
Alle referenties

Heb je nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in jouw omgeving.

Neem contact met ons op
EIZO_FlexScan_Sideshot_35347_sRGB_3000x2000.jpg