FlexScan / DuraVision

Monitoren voor controlekamers

Alle monitoren voor controlekamers
SBB_Images_1_1728x1152.png

Van verkeerscontrolecentra en veiligheidscontrolekamers tot industriële installaties, toegangscontroles en netwerkcontrolecentra - EIZO-producten bieden ondersteuning op alle gebieden waar professionele bewaking, noodmanagement en procesbesturing vereist zijn. Deze toepassingen vereisen permanent betrouwbare oplossingen, zodat ze ook in kritieke infrastructuren optimaal, effectief en faalveilig kunnen worden gebruikt. Naast betrouwbaarheid en beeldkwaliteit staan ergonomische eigenschappen op de eerste plaats.

De voordelen in een oogopslag

  • Hoogste kwaliteit dankzij hoogwaardige componenten en innovatieve productietechnieken
  • Maximale betrouwbaarheid en lange productlevenscycli
  • Lange garantieperiodes en 24/7 garantie (afhankelijk van model)
  • Oplossingen op maat voor speciale vereisten
  • Persoonlijke en directe ondersteuning voor en na aankoop
  • Competente en snelle ondersteuning wanneer onderhoud nodig is
SBB_Images_2_1728x1152.png

Overtuigende beeldkwaliteit

De bewakingsmonitoren bereiken hun uitstekende kijkhoekstabiliteit door het gebruik van innovatieve paneeltechnologieën. Dit zorgt voor een helder beeld vanuit elke kijkrichting. De EIZO LCD's hebben een antireflecterend oppervlak dat reflecties vermindert en daardoor merkbaar prettiger is voor de ogen.

Optimale ergonomie

De Auto EcoView-functie op FlexScan-modellen meet continu de verandering in het omgevingslicht en optimaliseert het scherm tot de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch door middel van een sensor. De voordelen: hinderlijke schittering wordt verminderd en de ogen van de kijker worden minder snel moe.

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF3181_sRGB_3000x2000.jpg
SAFE_Kapo_Aargau_WEYTEC_5731.JPG

Betrouwbaarheid waar u op kunt bouwen

De uitzonderlijke kwaliteit van alle componenten en de hoge productie-, test- en inspectienormen bij EIZO garanderen een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid van de monitoren. Dit wordt weerspiegeld in lange garantietermijnen en levensduur, zodat u profiteert van absolute investeringszekerheid. EIZO garandeert een fabrieksgarantie van 5 jaar voor bijna alle FlexScan-monitoren en 2 jaar voor DuraVision-monitoren. Met name de DuraVision-modellen zijn ontworpen voor 24-uurs gebruik.

Duurzaamheid als meest opvallende feature

EIZO-monitoren worden duurzaam en verantwoord geproduceerd volgens de nieuwste milieu- en hoogste kwaliteitsnormen en uitgerust met geavanceerde energiefuncties. Dit bespaart niet alleen elektriciteit en spaart zo hulpbronnen en het milieu, maar garandeert ook een lange levensduur.

Sustainability_Stage_CSR_Motiv_.jpg
Control_room_-_Image_Fernvisualisierung_1500x1500.jpg

Oplossingen voor visualisatie op afstand

EIZO's IP-decoderoplossingen maken computerloze aansluiting van meerdere IP-camera's mogelijk voor efficiënt videomanagement in beveiligings- en bewakingsomgevingen.

EIZO-monitoren in gebruik

Referenties

SBB_Stage_2_2256x1128.png

Alles onder controle bij SBB

Neem 350 treinverkeersleiders en 100 operationele workstations, elk met acht EIZO FlexScan EV2456 monitoren - en meer dan 10.000 passagiers- en goederentreinen kunnen 24/7 veilig worden bestuurd.

Meer informatie
KDDI_stage.jpg

EIZO IP-decoderboxen en kantoormonitoren bij KDDI

Het Japanse telecommunicatiebedrijf KDDI rust zijn controlroom en kantooromgeving uit met DuraVision IP-decoderboxen en FlexScan-monitoren.

Meer informatie
Stadtpolizei_Zuerich_Stage_Content_2256x1270.jpg

Inlevingsvermogen, ondersteund door de nieuwste technologie

Met monitoren van EIZO heeft het operatiecentrum van de stadspolitie van Zürich een volledig overzicht van alle noodmeldingen in de stad Zürich.

Meer informatie
Edmonton_teaser.jpg

Edmonton vervoersdienst

Edmonton Transit Service verzorgt het openbaar vervoer in de Canadese stad Edmonton. Hierbij maakt het gebruik van een geïntegreerde oplossing voor videobewaking met EIZO IP-decoder-monitoren en Genetec VMS voor de bewaking van stations.

Meer informatie

Behulpzame klantenservice

Gekwalificeerde contactpersonen op kantoor en in het veld staan tot uw beschikking. Daarnaast biedt EIZO ook individuele projectondersteuning ter plaatse en ondersteuning bij technische vragen, hulp bij de bediening en installatie. Mocht uw EIZO-monitor ooit gerepareerd moeten worden, dan krijgt u uiteraard snelle en competente ondersteuning en, afhankelijk van het model, zelfs een vervangingsservice ter plaatse.

Neem contact met ons op
Kontakt_teaser.jpg