Touch monitoren

Touch monitoren van EIZO zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en dienen vooral als HMI (Human Machine Interface). De displays combineren uitstekende beeldkwaliteit en betrouwbaarheid met een hoge mate van flexibiliteit.

Naar de touch monitoren
Stage_Content_Touch.jpg

De juiste touch-monitor voor elke behoefte

Touchscreen-monitoren vormen een essentieel onderdeel van de digitalisering en maken een intuïtieve en handige bediening van programma's of processen in uiteenlopende omgevingen mogelijk. Touch monitoren schitteren bijvoorbeeld in werkomgevingen waar het gebruik van toetsenborden en muizen onpraktisch of gewoonweg ongeschikt is. Vooral in de scheepvaart, de geneeskunde en diverse andere industrieën is de touch-monitor al lang ingeburgerd.

Het EIZO touchscreen-assortiment combineert de precisie van moderne touchtechnologieën met de jarenlange expertise van het bedrijf. De touch-displays bieden een zeer goede beeldkwaliteit, waar EIZO-monitoren om bekend staan. De touchscreen-monitoren met hoge resolutie zijn bovendien vanaf de basis geoptimaliseerd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid en werken bovendien 24/7 - bijvoorbeeld als onderdeel van een videobeveiligingssysteem.

Touch-Monitore_content1.jpg

Robuust en voor 24/7 gebruik

Om aan de hoge eisen als HMI (Human Machine Interface) in verschillende oplossingen te voldoen, heeft EIZO verschillende touch-technologieën in het portfolio. De monitoren, die zijn geoptimaliseerd voor een breed scala van toepassingen, zijn meestal ontworpen voor gebruik gedurende 24 uur. Om ook in moeilijke omgevingen perfect te functioneren, hebben ze een monitorbehuizing zonder ventilatieopeningen en verzegelde toetsen, afhankelijk van de eisen en het beoogde gebruik, zodat noch vloeistof noch stof kan binnendringen. Duurzaamheid en robuustheid voor permanent gebruik zijn dus verzekerd.

De keuze van de touchscreen-technologie

Voor elke toepassing biedt EIZO zijn touchmonitoren met drie verschillende touchscreen-technologieën aan: PCAP (Projected Capacitive), Surface Acoustic Wave en Analoge Resistive. Deze drie technologieën worden gekenmerkt door individuele sterke punten en zijn bijvoorbeeld geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden. Of ze nu met de blote hand, met een styluspen of met handschoenen moeten worden gebruikt - of ze nu bijzonder goed bestand moeten zijn tegen stof en water of een bijzonder helder display moeten bieden: Touch monitoren van EIZO kunnen geheel naar wens worden geconfigureerd.

Touch-Monitore_technology1.jpg

PCAP (Projected Capacitive)

De touchscreen-technologie PCAP - ook wel projective capacitive touch of PCT touchscreen genoemd - wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge aanraakgevoeligheid. De PCAP-displays van de EIZO touch-monitoren verwerken tot tien aanrakingen tegelijk en zijn daarom bij uitstek geschikt voor toepassingen waarbij samenwerking belangrijk is. Het glasoppervlak is bovendien bijzonder resistent met een hardheid van 5 tot 7 H.

Bedienbaar met: Handen, stylus
Water-/stofbestendigheid: Hoog
Levensduur: minstens 50 miljoen aanrakingen

Touch-Monitore_Technology2.jpg

Acoustic wave

EIZO touch-monitoren met acoustic wave-technologie maken verschillende invoermogelijkheden mogelijk en zijn daarom bijzonder flexibel in het gebruik. Het ontspiegelde display voorkomt ook effectief reflecties, zodat het display van de touchscreen monitor duidelijk leesbaar blijft in verschillende omgevingen en lichtsituaties. De LED-backlight met maximaal 380 cd/m2 verbetert de leesbaarheid nog verder. Het robuuste glasoppervlak (7 H) is krasbestendig en zorgt voor een lange levensduur.

Bedienbaar met: Handen, handschoenen, stylus
Water-/stofbestendigheid: Standaard
Levensduur: minstens 50 miljoen aanrakingen

Touch-Monitore_Technology3.jpg

Analog Resistant

De touchscreen-monitoren met analoge resistieve technologie werken bij temperaturen tussen 0°C en 50°C en kunnen flexibel worden bediend.

Bedienbaar met: Handen, handschoenen, stylus
Water-/stofbestendigheid: Hoog
Levensduur: minstens 10 miljoen aanrakingen

EIZO: een sterke partner

Als ervaren B2B-leverancier is EIZO goed voorbereid om bedrijven te adviseren en samen passende oplossingen voor elke toepassing te ontwikkelen. Neem contact op met ons verkoopteam, wij ondersteunen u graag bij elk project - met individuele ondersteuning, voor en na de aankoop.

EIZO Sales-Kontakt
H07_Kontakt.jpg