Hulpbronnen besparen

Economisch voordelig voor u, duurzaam voor het milieu

Kwaliteitsmonitoren met een lange levensduur

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset1.jpg

Economisch en duurzaam handelen bij het kiezen van nieuwe hardware - kan dat eigenlijk wel? Jazeker! We gaan zelfs nog een stap verder, want bij EIZO zijn economie en duurzaamheid altijd nauw met elkaar verbonden geweest en hebben ze elkaar zelfs bevoordeeld. Beide aspecten hebben hetzelfde doel: besparen.

Al meer dan 50 jaar bewezen

Een uniek totaalpakket

Wanneer u kiest voor kwaliteitsmonitoren van EIZO, kiest u voor zuinigheid en duurzaamheid. Onze duurzame productkwaliteit spaart in elk opzicht ecologische en economische hulpbronnen - en zorgt al decennialang voor maximale klanttevredenheid. De uitstekende beeldkwaliteit en ergonomie van onze monitoren ronden het EIZO totaalpakket af.

In het volgende laten wij u zien in hoeverre de aanschaf van nieuwe EIZO FlexScan-monitoren voor uw onderneming economisch en duurzaam loont - op alle niveaus. Want met de juiste IT-hardware kan gedurende de gehele levenscyclus van de monitoren worden bespaard op hulpbronnen zoals materialen, budget, elektriciteit en nog veel meer. Dit begint bij productie, gaat verder met aanschaf en het daadwerkelijke gebruik evenals onderhoud en eindigt met verwijdering.

Altijd in focus: uw tijd als een essentiële, waardevolle hulpbron. Met EIZO aan uw zijde bespaart u veel tijd bij de aankoopbeslissing, de planning en uitvoering van het inkoopproces, de uitrol en de soepele afhandeling bij storingen.

Economisch en duurzaam

Geoptimaliseerd acquisitieproces

De aanschafprijs van een monitor is ongetwijfeld een belangrijk beslissingscriterium bij de uitrusting van uw bedrijf. Er is een eenvoudige reden waarom zo veel gebruikers steeds weer voor FlexScan-monitoren van EIZO kiezen, ondanks het feit dat deze vaak duurder zijn: de Total Cost of Ownership (TCO), naast de uitstekende beeldkwaliteit en ergonomie.

Alle (kosten)factoren op een rij

Naast de pure aanschafkosten zijn er nog andere factoren die de werkelijke totaalprijs van een monitor bepalen. De technische term Total Cost of Ownership (TCO) verwijst naar het totaal van aanschafprijs, energiekosten en uitgaven voor uitrol, reparatie en onderhoud en verwijdering. Vanuit dit perspectief is de rentabiliteit van EIZO ongeëvenaard - en onze monitoren kunnen zelfs in hun totaliteit de meest betaalbare zijn.

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset4.jpg

Wij ondersteunen u tijdens het hele aankoopproces, adviseren u al voordat u tot aankoop overgaat - en beperken uw persoonlijke inspanningen tot een minimum. Uw persoonlijke contactpersonen van de EIZO verkoopteams staan voor u klaar met hulp en advies, zowel in ons hoofdkantoor in Mönchengladbach als ter plaatse in uw regio.

Onze vertegenwoordigers geven u graag een live demonstratie van alle mogelijk geschikte monitormodellen uit het uitgebreide FlexScan portfolio. Op verzoek stellen wij u ook testapparaten voor uw afdeling ter beschikking, zodat u en uw collega's de EIZO-kwaliteit met eigen ogen kunnen zien. Met ons deskundig, persoonlijk advies enerzijds en een duidelijke productstrategie met lange, voorspelbare productcycli anderzijds kunt u uw apparatenpool langdurig plannen.

Als u eenmaal de juiste modellen voor uw project hebt gevonden, zorgt ons team voor een soepel uitrolproces - in nauwe samenwerking met gespecialiseerde verkooppartners. Natuurlijk staan we ook daarna voor u klaar, samen met onze competente technische ondersteuning.

Nog een pluspunt: bespaar veel tijd bij de uitrol door uw systeembeheerders de EIZO Monitor Configurator software te laten gebruiken om alle monitoren snel en eenvoudig in te stellen op de door u opgegeven instellingen.

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset2.jpg

Evalueer het proces

Het is niet alleen ons doel om uw onderneming met de beste monitoren uit te rusten. Het verkoopteam van EIZO wil u ook tijdens het aankoopproces zo goed mogelijk ondersteunen, uw werkdruk tot een minimum beperken en u kostbare tijd en geld besparen.

Economisch en duurzaam

Efficiënt gebruik

Na een succesvolle, tijd- en kostenefficiënte afronding van het inkoopproces blijft u profiteren. Want kwaliteitsmonitoren van EIZO zijn ook tijdens het gebruik bijzonder zuinig en duurzaam.

De meest voor de hand liggende kostenfactor tijdens het gebruik van een monitor is het stroomverbruik. Onze FlexScan-monitoren zijn over het algemeen zeer energiezuinig en beschikken over de relevante certificeringen, zoals EPEAT Gold en Energy Star. Functies zoals de slimme Auto EcoView helderheidsregeling en de EcoView Optimizer zorgen voor een verdere vermindering van stroomverbruik en dus CO2-uitstoot - goed voor het budget, goed voor het milieu.

Naast de efficiënte werking loont ook de verwachte levensduur van onze FlexScan-monitoren. Hun duurzame kwaliteit garandeert een betrouwbare werking op lange termijn met een minimaal uitvalpercentage.

Onze 5 jaar garantie zorgt ervoor dat er vijf jaar lang geen reparatiekosten zijn voor uw monitoren. Onze deskundige technische ondersteuning helpt u bij het oplossen van eventuele problemen - en in het onwaarschijnlijke geval van een defect zorgt de on-site vervangingsservice ervoor dat een garantieclaim voor u minimale inspanningen met zich meebrengt.

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset3.jpg

Levensduur betekent duurzaamheid

Niets is zo duurzaam als een kwaliteitsmonitor die lang meegaat. De redenen daarvoor: er hoeven geen middelen te worden besteed aan een nieuwe monitor en er wordt minder elektronisch afval geproduceerd. Office-monitoren van EIZO onderscheiden zich door hun jarenlange betrouwbare werking en de ervaring leert dat ze aanzienlijk langer dan vijf jaar worden gebruikt. Wij ondersteunen dit ook door ervoor te zorgen dat reserveonderdelen over het algemeen vijf jaar na het einde van de productie van een model nog verkrijgbaar zijn. Dit garandeert de mogelijkheid van reparatie en uiteindelijk langdurig gebruik voor zeer lange tijd.

Economisch en duurzaam

Zorgvuldige productie

Resources kunnen niet alleen worden bespaard bij de aanschaf en het gebruik van onze FlexScan-monitoren. Al lang daarvoor zijn er verschillende beïnvloedende factoren die het productieproces tegelijkertijd economisch en duurzaam maken.

EJP_23_FlexScan_01.JPG

Alle EIZO-monitoren ontstaan in onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling en worden al in dit vroege stadium onderworpen aan veeleisende langetermijntests. De zorgvuldige selectie van de beste materialen en componenten zorgt niet alleen voor een traceerbare waardeketen, maar vooral voor het beste kwaliteitsresultaat.

Het is ons doel om het aandeel gerecyclede materialen gestaag te vergroten. De kunststof behuizingen van veel FlexScan monitoren zijn al gemaakt van tot 80% gerecycled kunststof. We brengen ook geen extra oppervlaktecoating aan.

Om de ecologische footprint van elke monitor te minimaliseren - de som van de hulpbronnen die worden gebruikt voor productie, gebruik en verwijdering - speelt doordachte verpakking ook een belangrijke rol. We richten ons op een hoog beschermingsniveau voor onze producten terwijl we het verbruik van hulpbronnen minimaliseren. Waar mogelijk vermijden we het gebruik van kunststoffen en gebruiken we speciaal gevormde kartonnen binnenverpakkingen als opvulling voor veel modellen. De kabels worden ook verpakt in papier in plaats van plastic zakken. We optimaliseren ook voortdurend het verpakkingsvolume: het uitgangspunt is een ideale verhouding tussen transportveiligheid en transportvolume, zodat de apparaten onbeschadigd aankomen maar geen onnodig gewicht hebben.

EJP_23_anechoic_chamber_06.JPG

Onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in Japan (EMC-meetkamer)

Sustainability_Plastic_FS.jpg

Aangekondigd doel: het grootst mogelijke gerecyclede gehalte voor kunststof onderdelen

EJP_23_FlexScan_17.JPG

Veilig en grondstofbesparend: opvulling van karton

In de EIZO-fabrieken in Japan gebruiken we 100% elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen. Een deel daarvan wekken we al ter plaatse zelf op met behulp van grote zonnepanelen. Dit vermindert de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van monitoren aanzienlijk.

Solar-neu.jpg

Hoofdkantoor en productie van EIZO in Hakusan, Japan

Compromisloze eindinspectie

Wij voeren geen willekeurige kwaliteitscontroles uit, maar controleren elke monitor tot in detail. Geen enkel product verlaat de EIZO-fabrieken zonder met succes een technische test en een nog veeleisender kwaliteitscontrole door onze medewerkers te hebben doorstaan. Alleen zo kunnen we onze speciale garantie van 5 jaar verlenen en tegelijkertijd voldoen aan de kwaliteitseisen waar EIZO bekend om staat.

EJP_23_FlexScan_25.JPG

Conclusie

Krachtig duo: economische efficiëntie en duurzaamheid

Kosteneffectiviteit en duurzaamheid zijn bij EIZO slechts twee verschillende manieren om naar hetzelfde doel te kijken: zorgvuldig omgaan met hulpbronnen. En dat doen we in alle opzichten, van productie tot garantieclaims, zodat u als gebruiker of bedrijf net zoveel profiteert als het milieu.

Praat met ons!

Samen met u ontwikkelen we een strategie om uw bedrijf uit te rusten met duurzame kwaliteitsmonitoren uit de FlexScan-serie van EIZO.

Neem nu contact op
nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset6.jpg