Maximale flexibiliteit

EIZO-monitoren voor maximale connectiviteit

usb-c_clean_desk.jpg

EIZO wil dat u zich ook in de toekomst volledig kunt concentreren op uw projecten, om iedere dag weer het beste te presteren. Daarom hebben we moderne oplossingen ontwikkeld, die uw professionele leven eenvoudiger maken. De uitgebreide aansluitingsmogelijkheden van de FlexScan-monitoren van EIZO en de resulterende opties voor een “clean desk” zorgen voor een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek.

Met doordachte technologie zorgt EIZO voor een opgeruimd bureau: monitoren met een dockingfunctie, oplossingen voor opstellingen met meerdere monitoren, Thin Client-houders en praktisch kabelbeheer. Alles is ontworpen voor meer efficiency en moderne werkroutines. Kortom: working with the best.

USB-C EN DOCKINGFUNCTIES

Optimale connectiviteit met USB-C

Voor mensen die vaak van werkplek wisselen door regelmatig thuiswerk of gedeelde bureaus op kantoor, is het belangrijk om hun werkplek snel en eenvoudig op te kunnen zetten. USB-C is hiervoor ideaal. Lastige aansluitingen zijn verleden tijd, want u heeft alleen nog maar uw EIZO-monitor nodig om uw werkplek klaar te maken voor gebruik. Nog een voordeel: uw bureau blijft overzichtelijk, zonder kabelwirwar.

USBC_3000x2000.jpg
USB-C_charging_3000x2000.jpg
Peripheriegeraete_3000x2000.jpg
LAN_Cabel.jpg

Beeldsignaal & audiosignaal

Via de USB-C-poort kunt u uw laptop of desktop-PC eenvoudig aansluiten op uw monitor: het grafische signaal en het audiosignaal worden allebei via de USB-C-kabel overgedragen. Omdat het zo eenvoudig is om een laptop aan te sluiten op de monitor, profiteert u nu ook met een laptop gemakkelijk van de diverse voordelen die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn met een desktop-PC. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de betere ergonomie, onder andere door een meer natuurlijke zithouding. Met één kabel krijgt u direct alle voordelen van een moderne werkplek – en dat zijn er nogal wat.

Oplaadfunctie

Via USB-C laadt de monitor kleine computers en laptops betrouwbaar op met een voeding van 70 watt. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt. U hoeft de laadkabel van uw laptop dus niet meer mee te slepen. USB-C verhoogt uw vrijheid en flexibiliteit.

Dockingfunctie

Met meerdere USB-downstream-poorten en een USB-upstream-poort voor onder andere webcam, muis, toetsenbord en geheugenkaartlezer is het geen enkel probleem om alle randapparatuur direct op de monitor aan te sluiten. Zodra u de USB-C-kabel vanaf uw laptop verbindt met de monitoraansluiting, is alle randapparatuur beschikbaar. Kortom: met onze dockingfunctie werkt u flexibeler dan ooit op verschillende locaties. Bovendien is het bijzonder eenvoudig om uw randapparatuur te koppelen aan de monitor, want alle poorten zijn goed toegankelijk aan de zijkant van de behuizing.

LAN-aansluiting

Office-monitoren van EIZO zijn voorzien van een ingebouwde LAN-aansluiting voor eenvoudige toegang tot de volledige netwerkinfrastructuur (internettoegang, netwerkprinters, netwerkservers etc.). U hoeft alleen maar de netwerkkabel aan de monitor aan te sluiten. Uw notebook of PC ontvangt het netwerksignaal vervolgens via de USB-C-kabel. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Deze aansluiting garandeert de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld onmisbaar is voor een videovergadering.

OVERIGE AANSLUITINGEN

Alle aansluitingsmogelijkheden die u wenst

Wat u ook wilt verbinden, met EIZO geniet u van volledige flexibiliteit. Want Working with the Best betekent ook altijd optimaal uitgerust zijn voor alles.

 

Aansluitingen voor het beeldsignaal

Naast de USB-C-poort beschikken monitoren van EIZO over nog andere signaalaansluitingen. Ten eerste zijn er HDMI- en DisplayPort-signaalingangen voor de overdracht van beeldsignalen en audiosignalen. Daarnaast bieden diverse modellen ook nog de oudere opties DVI-D en DSub, voor gebruik met legacy-hardware.

Docking zonder USB-C

Ook zonder USB-C kunt u uw monitor als dockingstation inzetten. Naast de aansluiting voor het beeldsignaal heeft u hiervoor alleen maar een tweede kabel nodig tussen uw laptop en de USB-upstreampoort op de monitor. Zo kunt u randapparatuur die is aangesloten op de USB-poorten van de monitor gebruiken (en tegelijkertijd opladen).

Daisy-Chain

Meer monitoren, minder kabels

Sluit meerdere monitoren op elkaar aan zonder lastige kabelwirwar. Met de daisy-chain-methode via DisplayPort of USB-C (afhankelijk van het model) kunt u eenvoudig meerdere monitoren aan elkaar koppelen. U hoeft dus maar één monitor aan te sluiten op uw computer, de andere monitoren zijn dan onderling verbonden. Hierdoor hoeft u aanzienlijk minder kabels op uw computer aan te sluiten.

Connectivity_DaisyChain_3monitors_EIZO.jpg
De daisy-chain-methode: opgeruimd kabelbeheer
Connectivity_DaisyChain_3monitors_before.jpg
Gangbare oplossing: rommelige bekabeling
Geconcentreerd werken zonder onderbreking

De optimale set-up voor multitasking of parallel gebruik van verschillende toepassingen: het ultraslanke design van onze monitoren zorgt ervoor dat u meerdere displays vrijwel naadloos naast elkaar kunt gebruiken, zonder storende overgangen.

Connectivity_Slim_Design.jpg

KVM-SWITCH EN PICTURE-BY-PICTURE

Dubbele besturing met dubbel gemak

Het was nog nooit zo eenvoudig om twee computers tegelijk te gebruiken. Met de Keyboard Video Mouse (KVM)-switch en de picture-by-picturemodus heeft u de volledige controle en kunt u comfortabel werken, met ruimte over op een opgeruimd bureau.

 

KVM-switch: twee computers, één bediening

Diverse EIZO-modellen beschikken over twee USB-upstreampoorten en een geïntegreerde KVM-switch om toetsenbord en muis om te schakelen tussen twee computers. Dat betekent dat u beide computers kunt aansturen met maar één toetsenbord en één muis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld thuis uw eigen computer en uw zakelijke laptop tegelijkertijd aansluiten op dezelfde monitor.

 

Alle voordelen van de Keyboard-Video-Mouse-switch op een rij:
  • Minder randapparatuur (toetsenbord en muis) nodig
  • Eenvoudiger wisselen tussen signaalbronnen
  • Minder apparatuur, meer orde op uw bureau
  • Ergonomischer werken
KVM_Switch_1260x800.gif
KVM-Switch
Picture-by-Picturemodus

Met de Picture-by-Picturemodus kunt u de beeldsignalen van twee computers probleemloos naast elkaar weergeven op één enkele monitor. Deze modus zorgt er namelijk voor dat de verschillende signaalbronnen parallel worden gelezen, voor een gelijktijdige weergave. Hierbij kunt u zelf bepalen welk beeldsignaal er op de linkerhelft van het display komt, en welk signaal rechts.

THIN-CLIENT-HOUDER

Als u een minimalistische insteek heeft...

... en zoveel mogelijk plaats wilt besparen, dan is onze compacte Thin-Client-houder voor directe montage aan de monitor iets voor u. Met deze houder zijn lange kabels en chaos op uw bureau definitief verleden tijd.

Connectivity_ThinClient_3000x2000.jpg

Connectiviteit in gebruik

AEDES-4.jpg

Aedes

Aedes kiest opnieuw voor EIZO-monitoren en maakt een dockingstation overbodig.

Meer informatie
NEW-stage.jpg

NEW AG

NEW AG uit Mönchengladbach gebruikt sinds 2000 uitsluitend monitoren van EIZO. Voor nieuwe werkstations vertrouwt het bedrijf nu op de FlexScan EV2795.

Meer informatie
attiva_stage.jpg

Attiva SpA

De Italiaanse distributeur Attiva SpA maakt de EIZO FlexScan EV2451 beschikbaar voor werknemers op kantoor en thuis. Het compacte ontwerp past perfect in elke werkomgeving en garandeert een uitstekende werkergonomie op beide locaties.

Meer informatie

Hebt u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in jouw omgeving. Neem contact met ons op.

Neem contact op met
H07_Kontakt.jpg
Picture-by-Picture_2-Signals_oneLayout.jpg