Beeld, geluid, webcam, dock, ...

Is dat nog steeds een monitor?

Conferentie

Samenwerking zonder compromissen

Conferencing_FlexScan.jpg
Met een krachtige combinatie van webcam, microfoon en luidsprekers wordt de monitor een geïntegreerde communicatiehub. Vergaderingen kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar het bureau en elke afstand tot het team verdwijnt in het niets. Voor locatie-onafhankelijke samenwerking - zonder extra hardware.
Meer informatie

Ontwerp

Als er veel ruimte is, kunt u veel verplaatsen

Design_EV3450XC_Ultrawide.jpg
Een royaal werkoppervlak biedt naadloze ruimte voor efficiënt multitasken en maximale ontwikkeling. En dankzij de subtiele kromming van het scherm is dit absoluut niet moeilijk, maar wel comfortabel voor hoofd en ogen.
Meer informatie

Aansluitcomfort

Vaarwel dockingstation!

Connectivity_FlexScan2.jpg
Of het nu gaat om een muis, toetsenbord of de geïntegreerde webcam en luidsprekers. Sluit gewoon een kabel aan en alles is klaar voor gebruik - LAN-verbinding en opladen inbegrepen. Kabelwarboel en vervelende aansluitingen behoren tot het verleden. En dankzij de KVM-switch geldt dit voor twee computers tegelijk.
Meer informatie

Beeldkwaliteit

Perfectie Made in Japan

ImageQuality_FlexScan.jpg
Briljante kleuren met precieze gradaties en stabiele contrasten vanuit elke kijkhoek. Mogelijk gemaakt door ons kwaliteitsrecept: tientallen jaren ervaring en de beste materialen. Omdat niets vanzelfsprekend is, zelfs een perfect beeld niet.
Meer informatie

Duurzame investering

Wij staan garant

Sustainability_FlexScan_EV3450XC.jpg
Lange levenscyclus, duurzaamheid en kostenefficiëntie gaan hand in hand. De lange levensduur van de monitor spaart hulpbronnen en het klimaat. Maar het is ook fijn voor de portemonnee, omdat reparaties of vervangingen verleden tijd zijn dankzij de garantie van 5 jaar.
Meer informatie

Een meesterwerk - vanuit elke hoek

Scan de QR-code met uw smartphone of tablet om de EIZO-monitor "virtueel" op uw bureau te zetten met Augmented Reality.

AR_Modul_FlexScan.png
34,1" ultrawide office-monitor

EV3450XC FlexScan

Curved monitor met 5-MP webcam, microfoon met ruisonderdrukking en USB-C docking met 94 watt Power Delivery.

 • 86,7 cm (34,1")
 • 3440 x 1440
 • 21:9 (Ultrawide) Formaat
  Kies een kleur:
Product afbeelding EV3450XC-BK FlexScan
Product afbeelding EV3450XC-WT FlexScan

Conferentie

Samenwerking zonder compromissen

Alles voor perfecte online vergaderingen

De webcam en microfoon van de monitor zijn discreet geïntegreerd in het bovenste frame van de behuizing, zodat ze onopvallend opgaan in de werkplek. Krachtige video- en audiofuncties maken webcommunicatie eenvoudiger - zodat u goed wordt ontvangen door uw gesprekspartners!

Geïntegreerde webcam

De 5 megapixel webcam van de EV3450XC biedt meer dan twee keer de resolutie van Full HD en biedt hoge-resolutie beeldregistratie in natuurlijke kleuren voor een levendige ervaring van webvergaderingen.

De monitor ondersteunt Windows Hello, waarmee u uw pc snel kunt ontgrendelen met gezichtsherkenning, wat de toegang zonder wachtwoord vereenvoudigt en tegelijkertijd de beveiliging verhoogt. De camera kan volledig worden vergrendeld met een mechanische sluiter.

Heldere geluidskwaliteit

De geïntegreerde microfoon heeft noise cancelling, wat ongewenste achtergrondgeluiden vermindert. Hij heeft ook een echo-onderdrukking die ruis identificeert en verwijdert uit de interne luidsprekers van de monitor om feedback te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat uw stem tijdens webvergaderingen zonder interferentie wordt verzonden en verstaanbaar is voor de persoon met wie u spreekt.

Goed horen in elke situatie

Er zitten twee stereoluidsprekers van 4 watt in het voorpaneel van de monitor. Het geluid is helder en duidelijk, ongeacht of de monitor wordt gebruikt door één persoon of door meerdere mensen in een vergaderruimte.

De hoofdtelefoon kan echter ook snel en eenvoudig worden aangesloten in een open kantoorruimte, omdat de ingang handig aan de zijkant zit.

Design

Een goed figuur op ieder bureau

Veel ruimte, comfortabel uitzicht

De EV3450XC maakt indruk met een diagonaal van 34,1 inch en een ultrawide beeldverhouding van 21:9. De 3440 x 1440 pixels (UWQHD) komen overeen met 2,4 keer een Full HD resolutie en vormen samen met het schermoppervlak een beeldscherm met 109. Het resultaat: scherpe, heldere beelden Er passen gemakkelijk meerdere toepassingen tegelijk op het grote beeldscherm, waardoor een tweede beeldscherm meestal niet nodig is.

Het curved design ondersteunt een comfortabele blik op uw werk. Aan de rand van een display wordt de afstand tussen de ogen en de weergave normaal gesproken groter, wat u vooral goed kunt merken als u dichtbij uw monitor zit. In tegenstelling tot een standaard vlakke monitor zorgt het curved design ervoor dat ook de zijkanten van uw weergave goed in beeld blijven.

Elegant design

Een monitor die er goed uitziet, levert een belangrijke bijdrage aan een prettige werksfeer. Het minimalistische design van de ergonomisch ontworpen monitor past heel natuurlijk in uw werkomgeving, ongeacht of u op kantoor werkt of thuis.

Dankzij de vrijwel bezel-loze behuizing en de slanke, stabiele voet heeft de monitor voor zijn extreem grote beeldoppervlak maar weinig opstelruimte nodig. Zo blijft er met de EV3450XC ook op een klein bureau nog voldoende ruimte over om prettig te werken.

De behuizing is verkrijgbaar in elegant zwart of fris wit, natuurlijk met bijpassende kabels in exact dezelfde wittint.

Design_FlexScan_EV3450XC.jpg

Opgeruimd kabelbeheer

Met allerlei aansluitmogelijkheden heeft u ook allerlei kabels. Toch heeft u met de EV3450XC geen last van kabelchaos, want de monitor is uitgerust met een handige kabelgoot en een afneembare afdekplaat aan de achterzijde. Hiermee blijft de achterkant van het apparaat strak geordend, zodat het doordachte design helemaal af is.

CableManagement_EV3450XC.jpg

Beeldkwaliteit

Nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte

Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel

De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 3440 x 1440 pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 300 cd/m². Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.

ImageQuality_FlexScan_IPS-Panel.jpg

Zorgvuldige kleurregeling

Een beeld wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10 000 Kelvin – zonder dat er details verloren gaan. De EV3450XC geeft kleuren weer in sRGB zonder oververzadiging.

Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden

De overdrive-functie versnelt de schakeltijd zodat grijswaarden gemiddeld in slechts 5 ms veranderen. U kunt films en snelle beeldwisselingen bekijken zonder hinderlijke nagloeiing. Bij het scrollen en positioneren van vensters of afbeeldingen is het scherm leesbaar in fracties van een seconde - sneller dan het kan worden waargenomen. Stroomverbruik en energie-efficiëntie zijn altijd in beeld.

Ergonomie

Gewoon ontspannen werken

Met Auto EcoView energie besparen en uw ogen beschermen

Overdag, 's nachts, licht, donker: Het maakt niet uit wanneer en hoe u werkt, de functie Auto EcoView meet voortdurend de verandering van het omgevingslicht en optimaliseert het beeldscherm met de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch met behulp van een sensor. De voordelen: Storende verblindingen worden verminderd, uw ogen worden niet zo snel moe. Een speciale tweepuntsaansturing zorgt continu voor de gewenste beeldschermhelderheid door rekening te houden met de in de loop van de dag meest lichte en meest donkere omgeving. Nog een pluspunt: Dankzij de automatische helderheidsaanpassing bespaart u tot maar liefst 50 % stroom in vergelijking met een monitor die permanent op maximale helderheid staat ingesteld.

Vanzelfsprekend kunt u de monitor ook nog steeds handmatig instellen. Daarbij dient de EcoView-index als hulpmiddel om te zien hoe milieuvriendelijk en besparend uw instelling is.

Omwille van de ogen

Werken zonder flikkeringen

Om uw ogen te beschermen, ontwikkelde EIZO een hybride technologie voor de regeling van de achtergrondverlichting. Dit combineert de voordelen van de gebruikelijke PWM-regeling (pulsbreedtemodulatie) en een gelijkstroomregeling (gelijkstroom). Bij PWM-regeling worden veel hogere frequenties gebruikt dan bij standaard PWM-methoden. Het resultaat: een flikkervrije kijkervaring met behoud van beeldkwaliteit en kleurstabiliteit. Bovendien kunt u, in vergelijking met gelijkstroomregeling, de helderheid aanpassen tot minder dan 1% van de maximumwaarde in donker verlichte kamers. Het voordeel: uw scherm blijft zelfs in deze omstandigheden vrij van flikker en schittering.

Dat de EIZO FlexScan-monitoren flikkervrij zijn en weinig blauw licht bevatten, is gecertificeerd door TÜV Rheinland.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De EV3450XC heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de EV3450XC overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Ergonomische voet

Ergonomisch en stabiel: de verstelbare standaard heeft ergonomie hoog in het vaandel staan. U kunt de monitor draaien en zwenken op de manier die voor uw rug, nek en zithouding het meest comfortabel is. Hij kan traploos in hoogte worden versteld en tot bijna aan het bureau of de voet van de standaard worden neergelaten. Hierdoor kunt u de bovenste rij beelden ergonomisch onder ooghoogte plaatsen.

foot_height.png
Hoogte

195 mm

foot_tilt_FlexScan.png
Kantelen

Tussen 5° voorwaarts en 35° achterwaarts

foot_swivel_FlexScan.png
Draaien

90°

Aansluitings­mogelijkheden

Beste connectiviteit

Eén monitor, veel verschillende aansluitingen

Gemakkelijker kan het niet: de meeste eindapparaten die u hebt, zoals pc, laptop, muis, toetsenbord of koptelefoon, kunt u rechtstreeks op de monitor aansluiten. De monitor beschikt namelijk over verschillende signaalinterfaces en aansluitingen. Het dagelijks werk wordt daarvoor veel gemakkelijker en u hebt bovendien een opgeruimd bureau.

De meest moderne connectiviteit met USB-C

Eén USB-C-kabel levert alles: video- en audiosignalen, een gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal, voeding voor aangesloten apparaten en nog veel meer. De EV3450XC werkt als centraal dockingstation, waarop u uw laptop snel een eenvoudig kunt aansluiten. Dit is iedere keer weer handig als u vaak wisselt tussen verschillende werkplekken of tussen werken op kantoor en thuiswerken.

De USB-C-aansluiting levert bovendien tot 94 W voeding voor kleine computers of notebooks. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt.

We hebben een kleine selectie van verschillende apparaten en de compatibiliteit tussen monitor en computer voor u getest en beschreven op de internationale EIZO-website.

Stabiele netwerkverbinding

LAN-poort

De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-kabel aan te sluiten op de  EV3450XC  om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem. Als netwerkapparaat heeft de monitor zijn eigen MAC-adres.

Optioneel kan met de "EIZO MAC Address Clone Utility" software voor Windows het MAC-adres van de aangesloten PC tijdelijk aan de monitor worden toegewezen. Deze transparantie verleent geauthenticeerde PC's netwerktoegang via de monitor.

Connectivity_LAN.jpg

Twee computers, één bediening

KVM-switch

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om verschillende pc's te bedienen met één muis en toetsenbord. Dankzij de USB upstream poorten heeft de EV3450XC een geïntegreerde KVM (Keyboard Video Mouse) switch. De monitor koppelt automatisch de webcam, microfoon, luidsprekers, muis en toetsenbord aan de op dat moment actieve broncomputer. Dit betekent bijvoorbeeld dat een desktop-pc en een laptop of zelfs een zakelijke en privé-pc elk op dezelfde combinatie van monitor-USB-apparaten kunnen werken. Dit zorgt voor ononderbroken werken en een opgeruimde werkplek.

Connectivity_KVM-Switch_2PCs.gif

Software en bedieningsgemak

De uitrusting om comfortabel te werken

Picture-by-Picture: alles op een rij

Picture-by-Picture maakt het mogelijk om de beelden van wel twee onafhankelijk van elkaar weer te geven op uw display, als u meerdere computers heeft aangesloten op de monitor. Tijdrovend en onhandig heen en weer schakelen tussen verschillende video- en audiobronnen is hiermee verleden tijd.

Met één druk op de knop heeft u toegang tot drie voorgedefinieerde lay-outs voor de Picture-by-Picture-weergave om verschillende toepassingen handig weer te geven in verschillende groottes.

Monitorcontrole en -beheer

Screen InStyle

Naast het menu op het scherm kan de EV3450XC gemakkelijk worden bediend vanaf de PC met de Screen InStyle software. De instelmogelijkheden omvatten bijvoorbeeld kleurweergave, energiebesparingsopties en ergonomische functies. In systemen met meerdere schermen kunnen de instellingen synchroon worden toegepast op alle aangesloten schermen met Screen InStyle.

Meer informatie over Screen InStyle vindt u hier

Bureaublad organiseren via schermindeling

In de meeste werkomgevingen is het gebruikelijk om verschillende apps zoals webconferencing, tekstverwerking, browsers en andere programma's tegelijkertijd open en zichtbaar te hebben.

Met de functie "Screen Layout" van Screen InStyle kunt u de vensters van de verschillende programma's overzichtelijk op het scherm rangschikken en zo veel efficiënter werken. Naast de voorgedefinieerde lay-outs kunt u ook vrij venstergroottes en -posities selecteren voor aangepaste lay-outs.

Monitorcontrole en -beheer in het netwerk

Screen InStyle Server

Systeembeheerders kunnen monitoren die in het netwerk zijn aangesloten en waarop Screen InStyle is geïnstalleerd, centraal beheren en controleren met behulp van de Screen InStyle Server-toepassing. Dit optimaliseert het stroomverbruik en vereenvoudigt het beheer van de monitoren.

Meer informatie over Screen InStyle Server vindt u hier

Bedrijfsbrede standaardinstelling

Monitor Configurator

Vermindering van de werklast voor beheerders: Met de software kunt u een standaardinstelling maken voor alle relevante monitorinstellingen. Deze opstelling kan via het lokale netwerk naar de aangesloten monitoren worden gedistribueerd en vergemakkelijkt zo het uitrolproces.

Software-operation_MonitorConfigurator.jpg

Geoptimaliseerde kleurweergave met één druk op de knop

Vooraf ingestelde kleurmodi optimaliseren het bekijken van afbeeldingen, tekst of video's. Want het maakt verschil of u een video bekijkt, een foto bekijkt, op internet surft of teksten schrijft. Met één druk op de knop stelt u de respectievelijke preset in voor helderheid, gammacorrectie en kleurtemperatuur. Een voorbeeld: de papiermodus simuleert het aangename contrast van bedrukt papier, waardoor lezen gemakkelijker wordt voor de ogen en vermoeidheid wordt voorkomen.

Software-Operation_Color_modes.jpg

Bediening is kinderspel

De voorkant van de EV3450XC beschikt over elektrostatische bedieningselementen in plaats van mechanische toetsen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien erg elegant.

Met de Button Guide hebt u alle functies in één oogopslag. Eén aanraking van het bedieningspaneel is voldoende en de functietoewijzing van de toetsen wordt weergegeven. Uw voordeel: een duidelijke bediening en een strak, overzichtelijk design.

Ook de op de gebruiker gerichte luidsprekers en alle bedieningselementen zijn in de schermrand ondergebracht. Hierdoor sluiten ze op een gebruiksvriendelijke manier aan op het vlakke, bijna randloze design van de monitor.

Duurzaamheid

Milieu- en sociaal bewuste productie

EcoView Optimizer

Tot maar liefst 30% energie besparen

Energie besparen zonder concessies aan de kwaliteit: De EcoView Optimizer vermindert bij donkere beelden volledig automatisch de achtergrondverlichting. Daarbij daalt het energieverbruik met circa 30%. Tegelijkertijd worden het signaal versterkt en de kleurtonaliteiten aangepast. Het resultaat: Bij een lager verbruik ervaart u de beeldkwaliteit die u gewend bent.

Sustainability_EnergySaving.jpg

Nul-watt-verbruik dankzij netschakelaar

De monitoren beschikken over een geïntegreerde, mechanische voedingsschakelaar. Dat is bijzonder praktisch en spaart energie: als de monitor met deze schakelaar wordt uitgeschakeld, verbruikt het apparaat geen stroom. In de stand-bymodus is het verbruik hoogstens 0.4 watt.

Maatschappelijk verantwoorde productie

De EV3450XC wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sustainability_Production.jpg

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere EV3450XC wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieu- en energiebeheersysteem conform ISO 14001 en ISO 50001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Duurzaam en met een lange levensduur

De EV3450XC is gemaakt met het oog op een lange levensduur, waarbij rekening is gehouden met de gehele gebruikscyclus en de impact op het milieu. De monitor gaat in de regel significant langer mee dan de garantieperiode van vijf jaar. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar tot vijf jaar nadat de monitor niet meer wordt geproduceerd. De lange levensduur en de optie om de monitor te repareren, sparen natuurlijke grondstoffen en daarmee ook ons milieu. Bij het ontwerp van de EV3450XC hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Sustainabilty_Durable_FlexScan.jpg

Natuurlijke schoonheid

Het is voor de hele wereld van belang om het gebruik van vluchtige organische stoffen in de materiaalproductie, zoals in sommige verfsoorten, terug te dringen.

Door jarenlang onderzoek is EIZO erin geslaagd om de behuizing van zijn monitoren zonder vernis een gelijkmatige, bijna homogene kleur en textuur te geven.

Sustainability_Plastic_FS.jpg

Milieuvriendelijke verpakking

Voor de verpakking van het EV3450XC gebruikt EIZO een vulling van cellulose. Het materiaal is gemaakt van gerecycleerd karton en papier, en heeft een veel geringer milieueffect wanneer het wordt weggegooid dan traditioneel polystyreen of plastic. Alle kabels worden opgeborgen in een kartonnen compartiment in plaats van in plastic zakken.

Sustainability_Packaging_FS-Curved.jpg

Compliance met normen en richtlijnen

De monitor is gecertificeerd volgens belangrijke en uitgebreide duurzaamheidsnormen zoals TCO Certified Generation 9 en ENERGY STAR®. Het heeft ook een EPEAT Gold-registratie voor naleving van strenge duurzaamheidsnormen op het hoogste niveau, die zelfs wordt aangevuld met een Climate + award voor op wetenschap gebaseerde klimaatbeschermingsnormen.

De [[[Model]] vertegenwoordigt een veilige investering als aspecten zoals ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) of SDG (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties in acht moeten worden genomen en de vereiste richtlijnen moeten worden nageleefd.

EnvironmentalStandards_epeat-gold-climate.jpg

Garantie

Maximale investeringszekerheid

Vijf jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie inclusief on-site omruilservice. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve techniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

5_years_garantie_across_NL.jpg

Video's

FlexScan Unboxing & Setup

Onze korte serie "EIZO FlexScan Unboxing & Setup" vindt u veel tips voor de juiste monitorinstallatie van een kantoormonitor van EIZO.

Ideale monitoropstelling

Het eerste deel de nadruk ligt op het opstellen, instellen, aansluiten en afstellen van de monitor om enerzijds het apparaat optimaal te benutten en anderzijds echt ergonomisch te werken.

Multi monitor setup

Het tweede deel beschrijft de eenvoudige opbouw van een multi-monitor werkplek met twee of zelfs drie monitoren. De weg naar een multi-monitor opstelling wordt beschreven in eenvoudig te volgen stappen.

Software Screen InStyle

In het derde deel maken we kennis met EIZO Screen InStyle. Screen Instyle is een software die het beheer van de EIZO FlexScan monitoren vergemakkelijkt en daarmee zorgt voor efficiënter werken en meer ergonomie. Met deze tool kunnen vele functies en instellingen, zoals kleur en helderheid, via een eenvoudige gebruikersinterface worden geregeld en beheerd.

FlexScan Line-up Video

Office monitoren van EIZO

Ontdek de office-monitor die bij uw wensen past. In deze video presenteren we de EV-modellen van de FlexScan-lijn en de drie klassen Basic, Professional en Premium.

Product video

Connect. Communicate. Collaborate.
Met een krachtige combinatie van webcam, microfoon en luidsprekers wordt de monitor een geïntegreerde communicatiehub. Vergaderingen kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar het bureau en elke afstand tot het team verdwijnt in het niets. Voor locatie-onafhankelijke samenwerking - zonder extra hardware.

Technische gegevens

Algemeen
Artikelnr.
EV3450XC-BK
EV3450XC-WT
Behuizingskleur
Zwart
Wit
Toepassingsgebied Office
Productlijn FlexScan
Toepassingsgebied Grote ondernemingen en middelgrote bedrijven, Kleine ondernemingen en particuliere gebruikers, Thuiskantoor, CAD, Financiële sector, Ziekenhuisadministratie
EAN
4995047067368
4995047067351
Scherm
Diagonaal [in inch] 34,1
Diagonaal [in cm] 86,7
Formaat 21:9 (Ultrawide)
Buigradius [in mm] 3800
Zichtbare beeldgrootte (breedte x hoogte) [in mm] 799,8 x 334,8
Ideale en aanbevolen resolutie 3440 x 1440
Pixelafstand [in mm] 0,233 x 0,233
Pixeldichtheid [in ppi] 109
Ondersteunde resoluties 3440 x 1440, 2560 x 1440, 1920 x 1200, 1920 x 1080 (Full HD), 1680 x 1050, 1600 x 1200, 1280 x 1024, 1024 x 768, 800 x 600, 720 x 400, 640 x 480
Panel technologie IPS
Max. kijkhoek horizontaal 178
Max. kijkhoek verticaal 178
Weergavekleuren of grijswaarden 16,7 miljoen kleuren (DisplayPort, 8 bit), 16,7 miljoen kleuren (HDMI, 8 bit), 16,7 miljoen kleuren (USB-C, 8 Bit)
Kleurenpalet/Look-Up-Table Meer dan 1,06 miljard kleurgradaties / 14 bit
Max. kleurruimte (standaard) sRGB
Max. helderheid (standaard) [in cd/m²] 300
Max. darkroomcontrast (standaard) 1000:1
Reactietijd grijs-grijs overgang (standaard) [in ms] 5
Backlight LED
Functies en bediening
USB type-C
Camera 5 MP, openingshoek ~80°, privacy sluiter, status-LED
Microfoon Geïntegreerd frame met actieve ruisonderdrukking
KVM switch
Vooraf ingestelde kleur-/grijswaardenmodi 2x manuele geheugenplaatsen, sRGB, Paper, Movie, DICOM
DICOM curve
Auto EcoView
EcoView Index
EcoView Optimizer
Overdrive
Flikkervrij dankzij hybrideaansturing
HDCP-decoder
Sensoren Infrarood sensor voor Windows Hello
Automatische herkenning van ingangssignalen
Beeld-voor-beeld
Geïntegreerde luidspreker (8 Watt / 4 + 4 Watt)
On-Screen menu talen de, en, fr, es, it, se
Instelmogelijkheden Kleurenmodus, DICOM- kleurtooncurven, Helderheid, Contrast, Kleurtemperatuur/Witpunt, Gamma, Overdrive, Kleurtoon, Kleurverzadiging, Picture-by-Picture, Resolutie, Schaling, Monitorreset, OSD-taal, Signaalingang, Alle EcoView-functies, Volume, Sleutelslot
Button Guide
Geïntegreerde voeding
Aansluitingen
LAN/RJ-45
Signaalingangen 2x HDMI (HDCP 1.4/2.3), DisplayPort (HDCP 1.3/2.3), USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3/2.3)
USB-specificatie USB 5Gbps (USB 3)
USB-upstream-poorten 1 x type C (DisplayPort Alt Mode, stroomvoorziening 94 W max.), 1 x type B
USB-downstream-poorten 1 x type C (functie voor het opladen met 15 watt), 2x type A
Netwerkverbinding RJ-45
Grafisch signaal USB-C, DisplayPort, HDMI (RGB, YUV)
Audio-ingang USB-C, DisplayPort, HDMI
Audio-/koptelefoon-uitgang 3,5 mm stereojack
Energie informatie
Frequentie USB-C: 31-89,5 kHz/ 29,5-61 Hz; DisplayPort: 31-89,5 kHz/ 29,5-61 Hz; HDMI: 31-89,5 kHz/29,5-61 Hz
Energieverbruik (standaard) [in watt] 23
Maximaal energieverbruik [in watt] 222 (bij maximale helderheid en gebruik van alle signaal- en USB-poorten)
Energieverbruik (Stand-by) [in watt] 0.4
Energieverbruik als netschakelaar is uitgeschakeld [in watt] 0
Energie-efficiëntieklasse F
Energieverbruik/1000h [in kWh] 25
Voeding AC 100-240V, 50/60Hz
Max. USB-C Power Delivery [in Watt] 94
Power management
Afmetingen & gewicht
Afmetingen (incl. standaard) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 819,5 x (414,5 – 609,5) x 242 – 250,1
Gewicht (incl. standaard) [in kg] 12.1
Afmetingen (zonder voet) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 819,5 x 385 x 103,1
Gewicht (zonder voet) [in kg] 9.2
Technische tekening (PDF) Technische tekening (PDF)
Draaibaarheid van de standaard [in °] 90
Kantelbaarheid voor/achter [in °] 5 / 35
Verstelbaarheid in hoogte [in mm] 195
Gatafstand 100 x 100
Certificering & normen
Certificering CE, UKCA, CB, TÜV/GS, TÜV/Ergonomics (inclusief ISO 9241-307), TCO Certified Generation 9, TÜV/Blue Low Light Content, TÜV/Flicker Free, RCM, cTÜVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TÜV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
EPEAT EPEAT 2018 Goud (België), EPEAT Climate +
Software & Accessoires
Bijbehorende software en verdere accessoires beschikbaar als download Screen InStyle, Screen InStyle Server, MAC Address Clone Utility, Monitor Configurator
Meegeleverde accessoires USB-/signaalkabel (USB-C - USB-C), USB-kabel (type A - type B), Signaalkabel DisplayPort - DisplayPort, Handleiding via download, Voedingskabel
Optionele accessoires PCSK-04, PM200-K, CP200, CC100, PP100-K
Garantie
Garantieperiode 5 jaar voor eenheid en LCD-module tot 30.000 bedrijfsuren, wat het eerst wordt bereikt.
Type garantie Omruilservice op locatie
Inbegrepen garantie Garantie op nul pixeldefecten; geen volledig verlichte subpixels (subpixels ISO 9241-307) gedurende zes maanden vanaf de aankoopdatum.

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Handleiding - EV3450XC

Datasheet - EV3450XC

PDF | 6 MB

Verslag van de levenscyclusanalyse - EV3450XC

(Engels)

Product afbeeldingen EV3450XC

ZIP | 36 MB

Product afbeeldingen EV3450XC voor online winkels

ZIP | 31 MB

FlexScan Product overview

(Engels)

PDF | 181 KB

Duurzame OFFICE-MONITOREN

PDF | 584 KB

Software

Stuurprogramma - EV3450XC

Monitor Configurator

Software voor monitorconfiguratie op meer dan één netwerk.

Monitortest

Met behulp van door EIZO zelf ontwikkelde software kunt u snel en eenvoudig de eigenschappen en instellingen van uw eigen monitoren testen.

Screen InStyle / Server

Met Screen InStyle kunnen stroomverbruik, kleur, helderheid en andere instellingen eenvoudig worden beheerd. Met Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders monitoren en pc's die in het netwerk zijn aangesloten controleren.

Veelgestelde vragen

Een korte video geeft informatie over de beste locatie, de juiste schermhoogte en hoe FlexScan-monitoren moeten worden aangesloten. De monitorinstelling en het admonistratormenu worden ook besproken.

Bekijk de korte video hier

 

In een korte video laten wij u zien hoe u EcoView instelt voor de meest ergonomische helderheidskeuze. U zult ook meer te weten komen over de kleurmodi van FlexScan-monitoren en de Picture-by-Picture-functie van sommige modellen. Ook de instelling van de monitor en het administratormenu worden besproken.

Bekijk de korte video hier

 

Leer in een korte video meer over de opties zoals single port of DaisyChain en de mogelijkheid om Screen InStyle te gebruiken om de aangesloten schermen tegelijk te bedienen of om hun functies te gebruiken.

Bekijk de korte video hier

 

EIZO Screen InStyle geeft u slimme controle over uw FlexScan-monitor. Het maakt ook een aangepaste schermindeling mogelijk, kleurinstellingen die u gemakkelijk kan meenemen naar wisselende werksplekken, en kleurmodi die automatisch worden geactiveerd bij een specifieke toepassing. Bovendien kan de hoeveelheid blauw licht in de loop van de dag worden aangepast met Circadian Dimming. Klik hier om de video over Screen InStyle te bekijken.

Bekijk de korte video hier

 

In een korte video laten we u de functies van Screen InStyle zien. Dit omvat de Color Briefcase-functie voor uw persoonlijke instellingen, die u kunt gebruiken op verschillende werkplekken met moderne FlexScan-schermen.

Bekijk de korte video hier

 

In een korte video tonen wij u de mogelijkheden van Screen InStyle. Dit omvat de Multi-Monitor-Sync-functie, waarmee u kunt bepalen welke instellingen van één monitor worden toegepast op alle aangesloten monitoren.

Bekijk de korte video hier

 

Hiervoor wordt de Screen InStyle software gebruikt. Met de Screen-Layout-functie kunt u het scherm splitsen. Laat de app gewoon in het schermsegment vallen met Shift+muisbeweging en Screen InStyle schaalt het automatisch. Meer hierover en over alle functies van de EIZO-software vindt u hier.

Bekijk de korte video hier

 

Ja, dit is mogelijk met de notebook open en gesloten via de power delivery functie van de monitor. Deactiveer hiervoor de USB-C voeding van de notebook in inactieve modus in het Admininstrator menu van de monitor.

Compatibiliteitsmodus AAN = voeding actief in inactieve modus
Compatibility Mode OFF = voeding alleen bij ingeschakeld beeldscherm

Om de notebook op te starten met ingeschakeld beeldscherm, activeert u de functie "Power On with AC attach"  in de BIOS/UEFI.
Afhankelijk van de computer kan de naam van de functie enigszins verschillen.

Het wordt aanbevolen om uw monitor regelmatig te reinigen. Hierdoor ziet de monitor er niet alleen als nieuw uit, maar wordt ook de levensduur en de bruikbaarheid verlengd. U kunt de behuizing en het LCD-schermoppervlak reinigen zoals hieronder wordt beschreven:

BELANGRIJK: Gebruik nooit thinner, benzeen, alcohol (ethanol, methanol of isopropanol), schuurmiddelen of andere sterke oplosmiddelen, want deze kunnen schade aan de behuizing of het LCD-scherm veroorzaken.

Behuizing
Vlekken op de behuizing kunt u verwijderen door deze weg te vegen met behulp van een zachte, licht bevochtigde doek en een mild reinigingsmiddel. Spuit in geen geval was of andere reinigingsmiddelen rechtstreeks op de behuizing. (Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde informatie)

LCD-scherm
Gebruik voor reiniging van het schermoppervlak een zachte doek (bijvoorbeeld een katoenen doek of een brillenpoetsdoekje). Hardnekkige vlekken kunnen meestal worden verwijderd door de doek met wat water te bevochtigen.

Als er een KVM-switch is ingebouwd, kunt u afhankelijk van het model tot drie computers tegelijk aansluiten op uw monitor. Randapparatuur die is aangesloten op de USB-poorten van de monitor, bijvoorbeeld het toetsenbord en de muis, kunt u dan gebruiken voor de aansturing van verschillende computers.

Hiervoor moet u de volgende verbindingen maken:

 • Sluit een computer aan via de USB-C-ingang aan de achterkant van de monitor (met het pictogram voor de video-ingang).
 • Sluit de tweede (en eventueel derde) computer aan op de HDMI- of DisplayPort-ingang aanvullend op de USB-B-ingang aan de achterkant van de monitor.
 • Sluit randapparatuur zoals muis en toetsenbord aan op de USB-downstreampoorten aan de zijkant van de monitor.

Als de KVM-switch is ingeschakeld, past de monitor uw aansturing nu automatisch toe voor de actieve video-ingang. De computer die via USB-C is aangesloten, ontvangt de verbinding met de randapparatuur via de USB-C-kabel. De computer die via HDMI of DisplayPort is aangesloten, ontvangt de verbinding met de randapparatuur via de USB-B-aansluiting.

10 van 49 FAQ's worden weergegeven

Garantie

Garantie voorwaarden

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

 • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
 • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
 • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices