ColorEdge

Grafische monitoren

Absolute precisie, kleurechtheid en betrouwbaarheid. Dat is waar een ColorEdge grafische monitor van EIZO voor staat. Creatievelingen over de hele wereld vertrouwen er dagelijks op om digitale beelden te creëren, te bekijken, te optimaliseren en tot leven te brengen.

Alle grafische monitoren
EIZO_ColorEdge_Fotografin_0513_v5_sRGB_3000x2250.jpg

Hoe verschillend de creatieve behoeften en toepassingsgebieden ook zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen: er is een betrouwbare monitor nodig die een absoluut nauwkeurige en onvervormde weergave van het digitale bestand garandeert. Met andere woorden: u hebt een ColorEdge van EIZO nodig.

ColorEdge_Colorspace.jpg

Breed kleurenspectrum en hoogste precisie

Om het volledige kleurenspectrum van moderne camera's te kunnen gebruiken, heeft u een monitor nodig die een zo groot mogelijke kleurruimte weergeeft. Anders zijn visuele beoordeling en bewerking van de verzadigde kleurtonen in het bestand niet mogelijk. Daarom dekt het IPS-panel van onze ColorEdge-monitoren grote fotokleurruimten zoals AdobeRGB en de CMYK-printkleurruimte ISO-Coated V2. Dit betekent dat het volledige kleurenspectrum van moderne camera's ongewijzigd en zonder onderbrekingen wordt weergegeven. Een nauwkeurige simulatie van het afdrukresultaat in de softproof-weergave is ook gegarandeerd.

Compromisloze kalibratie zonder verlies

Om ervoor te zorgen dat een monitor gedurende zijn hele levensduur altijd hetzelfde bestand op dezelfde manier weergeeft, is regelmatige kalibratie onontbeerlijk. Alle ColorEdge-monitoren gebruiken hiervoor de verliesloze hardwarekalibratiemethode. In tegenstelling tot softwarekalibratie, die altijd het risico van kwaliteitsverlies van de weergave inhoudt, wordt bij hardwarekalibratie niet alleen een correctieprofiel voor de grafische kaart gemaakt, maar wordt ook de LUT (Look-Up-Table) van de monitor gekalibreerd. In combinatie met de gebruiksvriendelijke, gratis kalibratiesoftware ColorNavigator van EIZO kan een ColorEdge-monitor heel eenvoudig en zonder verlies worden gecorrigeerd.

EIZO_ColorEdge_Sideshot_DSF2026_V2_sRGB_3000x2000.jpg
Graphics_Calibration.JPG

Perfect gekalibreerde af-fabriek

Om ervoor te zorgen dat een ColorEdge meteen uit de doos klaar is voor gebruik, wordt elke afzonderlijke ColorEdge-monitor in de fabriek individueel gemeten en optimaal afgesteld. Daarbij worden de gammacurves van de rode, groene en blauwe kanalen nauwkeurig gecontroleerd en zo nodig gecorrigeerd. Dankzij deze unieke EIZO-fabriekskalibratie kan de gebruiker de monitor direct uit de doos gebruiken met de vooraf ingestelde kleurruimten. Deze uitgebreide fabriekskalibratie is ook de reden waarom herkalibratie met de ColorNavigator door de gebruiker zo snel gaat.

5 jaar garantie

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechnologie vervaardigd met eersteklas materialen. Dankzij onze eigen productie, hoogwaardige materialen, voortdurend onderzoek en verdere ontwikkeling en nauwgezette kwaliteitscontroles kunnen we vijf jaar garantie geven op onze monitoren, inclusief on-site vervangingsservice - tot drie jaar langer dan gebruikelijk. Dit betekent dat u de eerste vijf jaar gegarandeerd geen reparatiekosten en bijbehorende vervolgkosten hebt. 5 jaar garantie - nul zorgen.

Warranty_5Y_EN.jpg

Referenties

Alle referenties
Radomir_Jakubowski_-_Header.jpg

Fotokunst op de monitor

Fotograaf Radomir Jakubowski bewerkt natuurfoto's op de ColorEdge CG2700X van EIZO om ervoor te zorgen dat de kleuren, scherpte en helderheid van het beeld precies goed zijn.

Meer informatie
Portrait.jpg

Onvervalst zicht op het binnenste van de aarde

Op haar 18e won Ulla Lohmann een geldprijs voor jonge onderzoekers, die ze gebruikte om op wereldreis te gaan. Inmiddels is ze over 40, maar de wereldreis lijkt nog niet ten einde.

Meer informatie
Pascal_Vandecasteele_gallery_1.jpg

Architectuurfotografie en meer

De ColorEdge CG319X is de betrouwbare metgezel van architectuur- en portretfotograaf Pascal Vandecasteele. De fotograaf kan ook vertrouwen op de briljante kleurweergave van de monitor bij productfotografie.

Meer informatie
Edisen_image_1.jpg

Edisen

Edisen is een wereldwijde full-service partner op het gebied van communicatie, entertainment, postproductie en MarTech en heeft gekozen voor de CG3146 referentiemonitor van EIZO om de kwaliteit van de grading te waarborgen.

Meer informatie
Alle referenties

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Neem contact met ons op
EIZO_FlexScan_Sideshot_35347_sRGB_3000x2000.jpg